SoundfulYin® Yoga -yksilöhoito

Ihanaa hemmottelua keholle, mielelle ja sielulle

SoundfulYin®Yoga -yksilöhoito aloitetaan keskustelulla käyden läpi mitä asiakas kaipaa hoidolta, kehollisesti ja henkisesti. Hoidossa asiakas on joogamatolla passiivissa yinjooga eli pitkäkestoisissa venytys asennoissa, oman kehon ehdoilla. Hoitaja avustaa asentoja intuitiivisella, lempeällä kosketuksella käyden läpi kehon akupunktiopisteitä ja meridiaaneja eli energiakanavia sekä soittaen maljoja keholla ja aurassa. Hoidossa asiakas saa pysähtyä tuettuihin rentoihin asentoihin ja nauttia hoitavasta kosketuksesta sekä äänimaljojen rauhoittavasta äänimaailmasta ja niiden värinästä omalla keholla. Hoito päättyy loppurentoutukseen, jossa maljoja soitetaan luoden harmoninen äänimaailma.

cc

SoundfulYin Yogaa Hoitola Kukkuvillassa yksilöhoitona.

SOUNDFULYIN®YOGA YKSILÖHOITO

Varaa itsellesi aika ihanaan hemmotteluun. AJANVARAUS

SoundfulYin®Yogan vaikutuksia

Hoito avaa kehoa, madaltaa stressihormoni kortisolia, edistää side- ja lihaskudoksen ja nivelten venyvyyttä ja rauhoittaa hermostoa ja mieltä. Hoito saattaa tuoda pintaan käsiteltäviä asioita ja erilaisia tunteita saattaa purkautua hoidon aikana tai hoidon jälkeen.

SOUNDFULYIN®YOGA YKSILÖHOITO

90 min 80€

90 min 120€
parihoito

Hoito kestää 90 min. Tervetuloa myös parihoitoon ystävän, kumppanin tai perheenjäsenen kanssa. Ilahduta ystävää tai sukulaista ja anna tämä upea hoito lahjaksi.