Jooga- ja äänimaljatunnit

Päivitetty 23.7.2021

Iltajoga
Förbyn Seurojentalo klo 18.00 – 19.30
ELOKUU 10, 24

Ilta koostuu helpoista liikkuvuutta lisäävistä liikesarjoista ja venyttävistä asanoista sekä rauhallisesta loppurentoutuksesta äänimaljojen luoman harmonisen tunnelman avulla. Tunnille voit tulla myös ilman aiempaa joogakokemusta.

Otathan tunnille mukaan oman joogamaton, tyynyjä, viltin, villasukat ja juomapullon.

Joogatunnin kesto on 1 t 30 min ja hinta on 20 eur (sis. alv. 10%). Varaathan paikkasi etukäteen sähköpostilla info@hoitolakukkuvilla.com tai soittamalla numeroon 040 756 4700.

Paikka on Förbyn Seurojentalo, (Alastalontie 2, Förby)

Hinta: 20 eur (sis. alv. 10%)

Maksu: Maksuvälineenä kortti, MobilePay ja tarvittaessa myös käteinen (mielellään tasaraha), tai tilille.

Puutarha Yinjooga sunnuntai iltaisin
Kukkulinnantie 11, Vartsala (+ ZOOM)
KLO 19.00 – 20.15
Seuraavat tunnit elokuussa

Tervetuloa sunnuntai iltaisin puutarhaamme Yinjoogaan klo 19.00 – 20.15 joko livenä paikalle kelien salliessa tai Zoomin välityksellä. Muista ilmoittautua etukäteen tuletko livenä paikalle tai Zoomin kautta sunnuntai klo 12 mennessä, kiitos.

Yinjooga on pitkäkestoisia venyksiä kehon lihaksistolle. Asanoissa pysytään 2-5 minuuttia. Lihakset rentoutuvat ja venytys vaikuttaa sidekudoksiin sekä niveliin asti. Tunnilla opitaan hengityksen tahtiin avautumaan asanalle ja sen vaikutuksille. Kuunnellaan kehoa, miten venytys tuntuu niin mielen kuin kehon osalta.

Tunnin sisältö alkurentoutus, yin-joogaa kohdealueet vaihdellen illan teeman mukaan, loppurentoutus. Joogaan tarvitset joogamaton, tyynyjä, lämmintä vaatetta/kerrospukeutuminen, vesipullon sekä viltin loppurentoutukseen.

Tunnin hinta on 10 eur/kerta. Maksuvälineinä MobilePay, kortti tai käteinen.

Tarkemmat ohjeet löydät sivun alaosasta, maksusta kuin Zoomin käytöstä. Lämpimästi tervetuloa!

Lempeä joogatunti Auringonsalossa
ELOKUU 9

Tervetuloa joogan pariin Auringonsalon (Turuntie 22) Sali Valoisaan. Lempeä joogatunti koostuu alkurentoutuksesta, Hathajoogasta sisältäen kehoa herättäviä liikesarjoja eli asanoita oman hengityksen tahtiin, venyttävistä asanoista ja loppurentoutuksesta, jossa annetaan tehtyjen asanoiden vaikuttaa omaan kehoon.
Tunti on yang -tyyppinen eli enemmän tekemistä kuin olemista. Aikaisempaa joogakokemusta et tarvitse, liikesarjat tehdään oman kehon ja liikkuvuuden ehdoilla.

Tunnin hinta on 10 eur/hlö Ota mukaan oma matto ja vesipullo. Ilmoittautuminen ja lisätiedot 040 756 4700 Katja Toivonen, Hoitola Kukkuvilla tai viestillä osoitteeseen info@hoitolakukkuvilla.com

Laiturijooga
Mathildan Marina, keskiviikkoisin 9.00 – 10.00
HEINÄKUU 28

ELOKUU 4

Mathildedalin sataman perinteistä laiturijoogaa järjestetään jo yhdeksättä kesää! Aloita päiväsi virkeästi venytellen ja syvään hengitellen. Tunnin sisältö vaihtelee kesän aikana hatha- ja yinjoogan välillä. Loppurentoutus toteutetaan tiibetiläisten äänimaljojen kera.

Laiturijooga on avoin kaikille ikään, kokoon, sukupuoleen ja joogaharrastuneisuuteen katsomatta.
Pue päällesi joustavat, mukavat vaatteet. Kerrospukeutuessasi voit tarpeen mukaan vähentää tai lisätä vaatetusta ja näin nauttia harjoituksesta aina loppurentoutumiseen asti.

Kertamaksu 10 euroa/hlö kortilla, Mobile Pay tai käteisellä.
Ota mukaan oma joogamatto, viltti ja vesipullo!
Huom! Jos osallistut laiturijoogaan ja äänimaljameditaatioon, yhteishinta on 15 euroa.

Aika: 9.00 – 10.00

Säävaraus! Tervetuloa Marinan perinteiseen laiturijoogaan!

Äänimaljameditaatio Mathildedalin satamassa,
keskiviikkoisin klo 10.20 -10.50
HEINÄKUU 28
ELOKUU 4

Tiibetiläinen äänimaljameditaatio, harmoniset äänet ja lempeä värähtely johdattavat rentoutumiseen. Syvärentoutus ja äänimaljameditaatio tiibetiläisillä äänimaljoilla on rentouttava sointukylpy koko keholle ja mielelle. Se sopii kaikenikäisille rauhaa kaipaaville.

Tule nauttimaan luonnon raikkaasta ilmasta ja äänimaljojen meditatiivisesta äänimaailmasta. Kehon lämpötila laskee rentoutuessa, joten varaa mukaan lämmintä vaatetta, tyyny, viltti tai vaikka makuupussi, jolloin voit rauhassa rentoutua ja nauttia.

Hinta: 8 euroa/hlö
Huom! Jos osallistut laiturijoogaan ja äänimaljameditaatioon, yhteishinta on 15 euroa.

Aika: 10.20 – 10.50

Lempeä rantajooga, torstaisin
Förbyn uimaranta klo 9.00 – 10.15
HEINÄKUU 22

ELOKUU 5

Tule aloittamaan päiväsi virkeästi venytellen ja syvään hengitellen raikkaassa meri-ilmassa Lempeällä Rantajoogalla Förbyn uimarannalla.Tunnin sisältö vaihtelee kesän aikana hatha- ja yinjoogan välillä. Loppurentoutus toteutetaan tiibetiläisten äänimaljojen kera. Puethan päällesi joustavat, sään-mukaiset mukavat vaatteet ja kerrospukeutumista suosien, rannalla voi aina tuulla.

Ota tunnille mukaan myös oma joogamatto, viltti, villasukat ja vesipullo! Lempeän Rantajoogan kesto on 1 h 15 min ja kertamaksu on 12 euroa.

Maksaa voit kortilla, Mobile Paylla tai käteisellä (mielellään tasaraha).

Huonon sään sattuessa, jooga pidetään Förbyn Seuratalolla osoitteessa Alastalontie 2, Förby.

Lossirannan Terassijooga, perjantaisin
Lossiranta, Angelniemi klo 8.30 – 9.45
HEINÄKUU 30
ELOKUU 6

Aloita aamusi hengitellen raikasta meri-ilmaa, kuunnellen luonnon ja lossin ääniä ja samalla herätellen omaa kehoasi uuteen päivään. Joogatunnin sisältö vaihtelee kesän aikana hatha- ja yinjoogan välillä. Loppurentoutus toteutetaan tiibetiläisten äänimaljojen kera. Puethan päällesi joustavat, säänmukaiset mukavat vaatteet ja kerrospuketumista suosittelen, rannalla voi aina tuulla.

Lossirannan Terassijoogan kesto on 1 h 15 min ja kertamaksu on 10 euroa/hlö kortilla, Mobile Pay tai käteisellä (mielellään tasaraha). Osoite on Kokkilantie 879, 25230 Angelniemi.

Ota mukaan oma joogamatto, viltti, villasukat ja vesipullo!

Huonon sään sattuessa, jooga pidetään Ankkurikellarin tiloissa, Kokkilantie 877, 25230 Angelniemi.
Tervetuloa merelliseen lossirantaan!

ILMOITTAUTUMINEN ONLINE TUNNEILLE:

Tunnin hinta on 10 eur/kerta. Maksettuasi tunnin hinnan tililleni, laita viesti minulle mikä päivä, tunnin nimi ja paluupostissa saat linkin tunnilleni. Tarkemmat ohjeet alla olevassa dokumentissa niin maksusta kuin Zoomin käytöstä. Lämpimästi tervetuloa!

** ONLINE Tunnin hinta on 10 eur/kerta. Maksuvälineenä kortti, MobilePay ja tarvittaessa myös käteinen (mielellään tasaraha)
*** Voit myös ostaa useamman kerran online-tunneilleni, jollet halua suorittaa maksuja aina erikseen.

****Voit ostaa kortteja tunneille ja maksaa erotuksen erikseen, jos kyseinen tunti on kalliimpi kuin online tunti.

Seuraavat kortit helpottavat tunneille tuloa:

5 x kortti 45 eur
10 x kortti 90 eur

Hinnat sisältävät alv. 10%.

MUUT HINNAT JA ILMOITTAUTUMISET:

Ilmoittautuminen, mitä suositumpi tunti, niin ilmoittaudu pian laittamalla viestiä info@hoitolakukkuvilla.com osoitteeseen tai soittamalla/viestillä 040 756 4700.

Muiden tuntikokonaisuuksien hinnat on ilmoitettu kuvauksissa.