Tiibetiläinen äänimaljahoito

Tiibetiläinen äänimaljahoito on syvärentoutusmenetelmä, jonka vaikutus perustuu resonanssiin eli myötävärähtelyyn sekä ääniaaltoihin, jotka voimme tuntea tai aistia kehossamme. Äänimaljahieronta toimii syvärentoutuksena hoitaen lempeästi sekä kehoa, mieltä että sielua. Äänivärähtelyt saavuttavat alueet minne hoitajan sormet eivät yllä.

Hoitaja asettaa maljan kehon päälle ja napauttaa iskimellä, jolloin ääni resonoi jokaisessa solussa. Värähtely etenee kehon nesteessä. Äänimaljahoito soveltuu moneen käyttötarkoitukseen, rauhoittumiseen ja kontaktin luomiseen sisäiseen ääneen, stressihormonitason laskemiseen, syvärentoutukseen, ahdistukseen, unettomuuteen tai kehon jännitystilojen laukaisemiseen.

Äänimaljahoidossa asiakas on hoidon aikana sekä päin- että selinmakuulla ja kulhoja soitetaan sekä keholla että kehon yläpuolella aurassa. Hoidossa käydään läpi koko keho päästä varpaisiin:
ylä- ja alaraajat, vatsan ja selän alue sekä chakrat.

Yksilö äänimaljahoito kestää 60 min ja maksaa 60 €.

Parihoidossa hoidetaan kahta asiakasta yhtäaikaa. Molemmat makaavat joogamatolla lattilalla ja maljoja soitetaan molempien kehojen päällä sekä aurassa. Parihoitoon voit tulla ystäväsi, lapsesi tai puolisosi kanssa.

Parihoito kestää 75 min ja maksaa kahdelta hengeltä yhteensä 80 €.


** Tiibetiläiset soivat kulhot on valmistettu käsin takomalla Pohjois-Intiassa ja Nepalissa, sisältäen 8 eri luonnon metallia. Soivien kulhojen historia ylettyy 2400 vuoden taakse Intiaan. Kulhojen vaikutus kehossa perustuu resonanssiin eli myötävärähtelyyn sekä ääniaaltoihin.