Tiibetiläinen äänimaljahoito ja sointukylpy

Tiibetiläinen äänimaljahoito, sointukylpy.

Tiibetiläinen äänimaljahoito

Äänimaljahoito rentouttaa ja rauhoittaa sinua. Tiibetiläinen äänimaljahoito on syvärentoutusmenetelmä, jonka vaikutus perustuu resonanssiin eli myötävärähtelyyn sekä ääniaaltoihin, jotka voimme tuntea tai aistia kehossamme. Äänimaljahoito toimii syvärentoutuksena hoitaen lempeästi sekä kehoa, mieltä että sielua. Äänivärähtelyt saavuttavat alueet minne hoitajan sormet eivät yllä. Hoitaja asettaa maljan kehon päälle ja napauttaa iskimellä, jolloin ääni resonoi jokaisessa solussa. Värähtely etenee kehon nesteessä. Äänimaljahoidossa asiakas on hoidon aikana sekä päin- että selinmakuulla ja kulhoja soitetaan sekä keholla että kehon yläpuolella aurassa. Hoidossa käydään läpi koko keho päästä varpaisiin ylä- ja alaraajat, vatsan ja selän alue sekä chakrat. Tämä ihana hoito soveltuu kaikenikäisille myös lapsille.

nn

TIIBETILÄINEN ÄÄNIMALJAHOITO

Varaa itsellesi aika ihanaan hemmotteluun. 

AJANVARAUS

Tiibetiläisen äänimaljahoidon vaikutukset

Äänimaljahoito soveltuu moneen käyttötarkoitukseen, rauhoittumiseen ja kontaktin luomiseen sisäiseen ääneen, stressihormonitason laskemiseen, syvärentoutukseen, ahdistukseen, unettomuuteen tai kehon jännitystilojen laukaisemiseen.

ÄÄNIMALJAHOITO

60 min 60 €, yksilöhoito

75 min 80 €, parihoito

Parihoidossa hoidetaan kahta asiakasta yhtä aikaa. Molemmat makaavat joogamatolla lattialla ja maljoja soitetaan molempien kehojen päällä sekä aurassa. Parihoitoon voit tulla ystäväsi, lapsesi tai puolisosi kanssa.

Sointukylpy ryhmille

Isommallekin ryhmälle sointukylpy ja syvärentoutus tiibetiläisillä äänimaljoilla on rentouttava kokemus. Ohjaaja ohjaa rentoutukseen ja soittaa äänimaljoja, sadekeppiä, kosheja ja gongia luoden harmonisen äänimaailman. Erilaiset äänet johdattavat syvemmälle rentoutukseen niin kehon, hengityksen kuin mielen osalta. Tunnin jälkeen on raukea olotila, mutta silti energinen.

Sointukylvyn vaikutuksia

Vaikutukset liittyvät kehon normaalin toiminnan palauttamiseen ja epätasapainotilojen korjaamiseen. Verenpaine laskee ja sydämen syke rauhoittuu. Oksitosiini eli hyvänolon hormonin eritys lisääntyy. Aivosähkökäyrässä esiintyy enemmän alfa-, theta- ja delta-aaltoja eli aivojen toiminta rauhoittuu lepotilaan, jossa arkiajattelu antaa tilaa alitajunnalle ja oivalluksille. Hermosto ja lihakset rentoutuvat. Harmoniset äänet aktivoivat parasympaattista hermostoa, joka saa kehon “taistele tai pakene” -reaktiot laantumaan.

Milloin sointukylpy ei sovi?

* Jos sairastat syöpää ja sinulla syöpähoidot vielä käynnissä, ei äänihoitoja suositella, koska ei ole tarkkaa tietoa äänen värähtelyjen vaikutuksista syöpäsoluihin.
* Jos sinulla on sydämentahdistin ja voimakkaat äänet vaikuttavat sydämesi toimintaan, ei sointukylpyä suositella.
* Jos sinulla on liikuntarajoitteita ja lattialle makuulle käyminen on hankalaa, voit kuitenkin nauttia sointukylvystä istuen tuolilla.
* Jos sinulla on jotain sairauksia, ja mietit äänen vaikutusta siihen, voit kysyä tuntien sopivuutta ohjaajalta Katjalta.

Tiedustelut rentoutuksesta ryhmille, myös lapsille, otathan yhteyttä info@hoitolakukkuvilla.com / 040 756 47 00 Katja.