Enkelit- ja Henkinen hyvinvointi

Päivitetty 18.8.2022 Rullaa sivua alemmas niin näet kaikki tapahtumat.

Henkinen hyvinvointi on energiakenttämme, auran ja sielun hyvinvointia, yhdessä kehomme ja mielemme kanssa saavutamme kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin. Kokonaisvaltainen hyvinvointi tuntuu sydämessä asti ja tunnet rauhaa, selkeyttä, tyyneyttä ja uskoa, että kaikki luonnistuu juuri niin kuin niiden on tarkoitettukin. Seuraava päivä on mahdollisuus tavata uusia ihmisiä, jotka voivat opettaa sinulle siihen hetkeen tarvitsemiasi viestejä, neuvoja tai annat itse heille heidän tarvitsemia tietoja tai neuvoja.
Vaikka kehosi voi fyysisesti hyvin, mieltä voi painaa asiat, joita et edes välttämättä tiedosta, ymmärrä tai tiedä mikä on niiden alkuperä. Johtuuko oireilu menneistä elämistä, karmoista tai puheesta, jota puhut sieluntehtävääsi vastaan? Esimerkiksi, oletko työtehtävissä mikä ei tunnu sydämestäsi oikealta, haluat tehdä jotain muuta, mutta et vielä tiedä tai tiedosta mitä se voisi olla? Jokin asia kutsuu, pitäisi muuttaa asioita, mutta et tiedä miten ja miksi. Mikä on sieluntehtäväsi?
Näihin asioihin mm. tuomme vastauksia erilaisilla kursseilla sekä tapahtumilla. Katso lisää tältä sivulta mitä on tulossa. Tai ota yhteyttä, jos haluat ystäväporukallesi tuoda mahdollisuuden tutustua enemmän näihin asioihin, kiitos ♡

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

♡ TÄYNNÄ ♡
Tanja Tissari Hoitola Kukkuvillassa,
Kukkulinnantie 11, Vartsala
31.8.2022 noin klo 12.00 – 16.30

Vieraileva meedio, parantaja, selvänäkijä Tanja Tissari tulee Hoitola Kukkuvilla, Vartsalaan. Mikä sinua ikinä askarruttaa niin Tanjalta voit kysyä. Hän on suosittu ja taitava näkijä menneisiin elämiin, edesmenneisiin, valomaailman viesteihin ja hoitamaan kehoa. Lue lisää Tanjasta.

Varaa aikasi lähettämällä sähköpostia info@hoitolakukkuvilla.com tai laittamalla viestiä numeroon 040 756 4700. Huom! Päivät täyttyvät pian, jos tunnet kutsun niin varaa itsellesi aika tai ystävällesi.

Aiheita yksityisistunnolle ovat seuraavia:
Selvänäkö
Enkelihoito 
Edesmenneet elämät
Viestit edesmenneiltä
Sekoitus, valinnaisia

Hinnat:

Min
Yksityisistunto3050
Yksityisistunto4580
Yksityisistunto60100

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Sadonkorjuupäivä keholle, mielelle ja sielulle
2 lokakuuta klo 10.00 – noin 16.00
Era Nova, Kasarmikatu 2, Helsinki

♡♡ max 6 hlö ♡♡

Syksy on sadonkorjuun aikaa parhaimmillaan luonnon tarjoamia anteja nautiskellen.
Oletko ajatellut miltä tuntuisi sadonkorjuu myös oman elämäntilanteen tutkimiseen, pysähtymiseen kehon, mielen ja omien tuntemusten äärelle menneiden kuukausien osalta? Mistä sinä olet kiitollinen? Mitä toivoisit tuleville loppuvuoden kuukausille? Teetkö juuri niitä asioita, joista sielusi kiittää vai annatko mielesi ohjata tekemiäsi?

Tule kanssamme juhlimaan sadonkorjuuta kehomme, mielemme ja sielumme osalta. Tämä päivä on tarkoitettu vain ja ainoastaan sinulle. Päivä, joka sisältää niin rentouttavia elementtejä kuin lempeitä hyvänolon asioita mm. äänimaljoja, joogaa, kanavointeja universumilta ja stressiä vähentävän ”kiitollisuuden kartan” teon. Anna itsesi rentoutua ja päästää irti arjen kiireistä, anna vain itsesi olla ♡

❤ 10.00 saapuminen ja tutustuminen, kahvi, tee ja pientä purtavaa

❤ 11.00 jooga

❤ Kirjataan ylös kiitollisuuden aiheet, Tanjan kanavointia jokaiselle universumilta

❤ 13.00 lounas, omat eväät

❤ 13.30 ”kiitollisuuden kartta” ja korttien nosto ja kanavointia

❤ 14.30 äänimaljarentoutus ja meditaatiomatka, yhteenveto ja keskustelua

Hinta 130 eur/hlö sis alv.

Katso tapahtuman tiedot täältä.

Hinta sisältää pientä purtavaa ja ohjelman. Otathan mukaasi oman lounaan.
Max 6 hlö ryhmässä, varaathan paikkasi pian.

Varaukset ja erityisruokavaliot 28.9 mennessä tanja@ajatonhetki.fi tai numeroon 040 704 3326.

Päivä toteutuu, jos ryhmä saadaan täyteen.

Lämpimästi tervetuloa ❤

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Kanavointeja kirjoittaen, työpaja
Hoitola Kukkuvilla
SIIRTYY SYKSYYN

Tervetuloa harjoittelemaan kanavointeja kirjoittaen. Tässä työpajassa teemme erilaisia harjoituksia, joilla aktivoimme kanavoinnin kirjoittamiselle. Työpajan aikana saat myös tietoja niistä oppaista ja auttajista, jotka sinulle tekstejä tuovat tähän hetkeen. Mukaasi tarvitset vihon ja kynän ja avoimen mielen.

Kun kanavoimme kirjoittaen tuomme oppaittemme, auttajiemme, edesmenneiden ja korkeamman minän viestejä, joita meille siihen hetkeen halutaan tuoda. Viesteissä on usein meille vastauksia niihin kysymyksiin joita mietimme tai etsimme. Ne usein myös antavat voimaa ja lohtua. Työpaja sopii kaikille niille, jotka tuntevat kiinnostusta aiheeseen. Mitään ei siis tarvitse etukäteen osata. Työpajassa saattaa aueta muitakin henkisiä lahjoja esimerkiksi selvänäkö tai selvätunto. Työpajan ohjaa Tanja Tissari.

Työpajaan osallistujien maksimi määrä on 6 henkeä.

Paikkana on Hoitola Kukkuvilla, Kukkulinnantie 11, 25210 Vartsala.

Työpajan hinta on 50 €, maksuvälineinä käteinen, kortti tai MobilePay.

Ilmoittautumiset info@hoitolakukkuvilla.com tai numeroon 040 7564700/Katja.

Sydämellisesti tervetuloa 💖

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡