Enkelit

Rullaa sivua alaspäin niin näet kaikki tapahtumat


Henkinenkasvu ja hyvinvointipäivä
LOKAKUU 31
MARRASKUU 28

Kenelle Henkinenkasvu ja hyvinvointipäivä on tarkoitettu? Tunnetko, että elämästäsi puuttuu jotain, vaikka tiedät, että kaikki on hyvin? Oletko vailla vastauksia, mutta kysymyksiä on sitäkin enemmän? Tämä ohjelma on silloin tarkoitettu juuri sinulle.

Päivä alkaa kiinnittämällä ensin huomio fyysiseen kehoon jooga-asanoiden avulla, alamme matkan itseemme, kehoomme ja mieleemme. Meditaatiomatka auttaa rentoutumiseen ja mielen rauhoittamiseen sekä herättelee henkistä puolta itsestäsi ja energiakehojasi. Äänimaljojen harmoniset soinnut täydentävät meditaatiomatkan enkelten kanssa.

Päivän aikana saat vastauksia kysymyksiisi, jos henkiset asiat ovat mieltäsi askarruttaneet ja haluat saada enemmän tietoa. Mitä ovat enkelit, valonoppaat- ja auttajat? Mitä on kanavointi? Miten saan yhteyden suojelusenkeliini? Mitä ovat entiset elämät? Miksi on rauhaton olo, vaikka asiat ovat hyvin, puuttuuko jotain?

Upean päivän ohjaavat Tanja Tissari ja Katja Toivonen.

Aika: Sunnuntaina 31.10. ja 28.11. klo 9.00 – noin 16.00
Paikka: Angelniemen Seurojentalo, Kokkilantie 771 Angelniemi, Salo

Katso tarkempi ohjelma, ja hinnat täältä:

tästä päivästä. Olet sydämellisesti tervetullut osallistumaan tähän ihanaan päivään.

Terveisin
Tanja ja Katja

Kuva PixaPay

Vieraileva meedio, parantaja, selvänäkijä Tanja Tissari
Hoitola Kukkuvillassa
LOKAKUU 24

Vieraileva meedio, parantaja, selvänäkijä Tanja Tissari saapuu Hoitola Kukkuvillaan elokuun 29. päivä. Mikä sinua ikinä askarruttaa niin Tanjalta voit kysyä. Hän on suosittu ja taitava näkijä menneisiin elämiin, edesmenneisiin, valomaailman viesteihin ja hoitamaan kehoa. Lue lisää Tanjasta.

Varaa aikasi lähettämällä sähköpostia info@hoitolakukkuvilla.com tai laittamalla viestiä numeroon 040 756 4700. Huom! Muutama aika vielä vapaana.

Hinnat:

MINEUR
Selvänäkö3045
Enkelihoito 2030
Henkisen polun opastus3045
Edelliset elämät3045
Viestit edesmenneiltä4560
Sekoitus, valinnaisia4575
Healing hoito1525