Enkelit- ja Henkinen hyvinvointi

Päivitetty 3.5.2022 Rullaa sivua alemmas niin näet kaikki tapahtumat.

Henkinen hyvinvointi on energiakenttämme, auran ja sielun hyvinvointia, yhdessä kehomme ja mielemme kanssa saavutamme kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin. Kokonaisvaltainen hyvinvointi tuntuu sydämessä asti ja tunnet rauhaa, selkeyttä, tyyneyttä ja uskoa, että kaikki luonnistuu juuri niin kuin niiden on tarkoitettukin. Seuraava päivä on mahdollisuus tavata uusia ihmisiä, jotka voivat opettaa sinulle siihen hetkeen tarvitsemiasi viestejä, neuvoja tai annat itse heille heidän tarvitsemia tietoja tai neuvoja.
Vaikka kehosi voi fyysisesti hyvin, mieltä voi painaa asiat, joita et edes välttämättä tiedosta, ymmärrä tai tiedä mikä on niiden alkuperä. Johtuuko oireilu menneistä elämistä, karmoista tai puheesta, jota puhut sieluntehtävääsi vastaan? Esimerkiksi, oletko työtehtävissä mikä ei tunnu sydämestäsi oikealta, haluat tehdä jotain muuta, mutta et vielä tiedä tai tiedosta mitä se voisi olla? Jokin asia kutsuu, pitäisi muuttaa asioita, mutta et tiedä miten ja miksi. Mikä on sieluntehtäväsi?
Näihin asioihin mm. tuomme vastauksia erilaisilla kursseilla sekä tapahtumilla. Katso lisää tältä sivulta mitä on tulossa. Tai ota yhteyttä, jos haluat ystäväporukallesi tuoda mahdollisuuden tutustua enemmän näihin asioihin, kiitos ♡

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Kuva: The Sacret Forest, Denise Linn

HENKINEN HYVINVOINTIPÄIVÄ
– VOIMAANNU JA PUHDISTA KEHOASI
15 TOUKOKUU klo 13.00 – noin 19.00
Angelniemen Seurojentalo

♡♡ TÄYNNÄ ♡♡

Keväällä luonto alkaa puhkeamaan kukoistukseensa ja auringonvaloakin on silloin jo paljon enemmän. Mitä jos ottaisit kaiken tämän ihanan energian käyttöösi ja lähtisit sen matkaan uudistuen ja energisoituen?

Tervetuloa siis päivään, jossa otamme mm. luonnosta tulevat energiat käyttöömme ja karistamme vanhat energiat kehostamme, jotka eivät meitä enää palvele. Päivämme sisältää intuitiolla valittujen luonto- ja kasviaiheisten tarotkorttien energioiden lataamista käyttöömme. Kehoa puhdistavan joogahetken, jolloin puhdistamme kehostamme ne vanhat energiat, jotka meitä ei tässä hetkessä enää palvele ja tilalle otamme puhdistavan energisoivan energian luonnosta ja tilaamme tulevien enkeleiden avulla.
Annamme intuition tuoda esille oman energiakarttamme. Ihana päivämme mahdollistaa voimaelementtien läpikäynnin selvänäköistunnossa Tanjan kanssa sekä yhteisesti viestejä koko ryhmälle päivän aikana. Päivämme kruunaa voimaannuttavan äänimatkan äänimaljojen parissa.

Ohjelma:

♡ 13.00 saapuminen ja tutustuminen, kahvi, tee ja pientä purtavaa, luonto-ja kasviaiheisten tarotkorttien energioiden lataamista käyttöömme
♡ 14.30 kehoa puhdistava jooga
♡ 15.30 oman energiakartan teon
♡ 16.30 ruokailu
♡ 17.30 voimaannuttavan äänimatkan äänimaljojen parissa
♡ 18.15 päivän keskustelu ja yhteenveto

♡♡ päivän aikana omien voimaelementtien läpikäynti selvänäköistunnossa yksityisesti Tanjan kanssa
♡♡♡ viestien kanavointia ryhmälle päivän aikana

Osoite: Angelniemen Seurojentalo, Kokkilantie 771, 25230, Salo

Hinta: 95 eur/hlö sis alv.

Hinta sisältää pientä purtavaa, ruoan ja ohjelman. Maksuvälineinä MobilePay, kortit.

Varaukset: info@hoitolakukkuvilla.com tai numeroon 040 756 4700/Katja

♡ Olet lämpimästi tervetullut ihanaan keväiseen, kehoa uudistavaan ja energisoivaan päiväämme ♡

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Tanja Tissari Hoitola Kukkuvillassa,
Kukkulinnantie 11, Vartsala
10.6.2022 noin klo 14.00 – 17.30

Vieraileva meedio, parantaja, selvänäkijä Tanja Tissari tulee Hoitola Kukkuvilla, Vartsalaan. Mikä sinua ikinä askarruttaa niin Tanjalta voit kysyä. Hän on suosittu ja taitava näkijä menneisiin elämiin, edesmenneisiin, valomaailman viesteihin ja hoitamaan kehoa. Lue lisää Tanjasta.

Varaa aikasi lähettämällä sähköpostia info@hoitolakukkuvilla.com tai laittamalla viestiä numeroon 040 756 4700. Huom! Päivät täyttyvät pian, jos tunnet kutsun niin varaa itsellesi aika tai ystävällesi.

Aiheita yksityisistunnolle ovat seuraavia:
Selvänäkö
Enkelihoito 
Edesmenneet elämät
Viestit edesmenneiltä
Sekoitus, valinnaisia

Hinnat:

Min
Yksityisistunto3050
Yksityisistunto4580
Yksityisistunto60100

KANAVOINTEJA KIRJOITTAEN, TYÖPAJA
10 KESÄKUUTA klo 18.00 – 20.00
Hoitola Kukkuvilla, Vartsala

Tervetuloa harjoittelemaan kanavointeja kirjoittaen. Tässä työpajassa teemme erilaisia harjoituksia, joilla aktivoimme kanavoinnin kirjoittamiselle. Työpajan aikana saat myös tietoja niistä oppaista ja auttajista, jotka sinulle tekstejä tuovat tähän hetkeen. Mukaasi tarvitset vihon ja kynän ja avoimen mielen.

Kun kanavoimme kirjoittaen, tuomme oppaittemme, auttajiemme, edesmenneiden ja korkeamman minän viestejä, joita meille siihen hetkeen halutaan tuoda. Viesteissä on usein meille vastauksia niihin kysymyksiin, joita mietimme tai etsimme. Ne usein myös antavat voimaa ja lohtua. Työpaja sopii kaikille niille, jotka tuntevat kiinnostusta aiheeseen. Mitään ei siis tarvitse etukäteen osata. Työpajassa saattaa aueta muitakin henkisiä lahjoja esimerkiksi selvänäkö tai selvätunto. Työpajan ohjaa Tanja Tissari.

Työpajaan osallistujien maksimi määrä on 6 henkeä.
Paikka Hoitola Kukkuvilla, Kukkulinnantie 11, 25210 Vartsala.

Työpajan hinta on 50 €, maksuvälineinä käteinen, kortti tai MobilePay.

Ilmoittautumiset info@hoitolakukkuvilla.com tai numeroon 040 7564700/Katja.

Sydämellisesti tervetuloa 💖

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡