Enkelit- ja Henkinen hyvinvointi

Tarvitsetko apuja asioihin, joita ei voi järjellä selittää tai kokea? Anna taivaallisten apujoukkojen, enkeleiden ja auttajien ratkaista sinua askarruttavia ongelmia tai rajoittavia asioita. Anna energioiden virrata, aisti ja tunne maailma, jota ei silmin näe tai koe Hoitola Kukkuvillassa.

Tarvitsetko apuja asioihin, joita ei voi järjellä selittää tai kokea? Anna taivaallisten apujoukkojen, enkeleiden ja auttajien ratkaista sinua askarruttavia ongelmia tai sinua rajoittavia asioita. Anna energioiden virrata, aisti ja tunne maailma, jota ei silmin näe tai koe.

ALH-Enkelihoito, koe syvällinen muutos ja saa taivaallista apua sinua askarruttaviin, kipeimpiin ja elämääsi jarruttaviin asioihin Hoitola Kukkuvillassa.

ALH-Enkelihoito™ koe syvällinen muutos ja saa taivaallista apua sinua askarruttaviin, kipeimpiin ja elämääsi jarruttaviin asioihin, keskustele enkeleiden kanssa ♡


Enkelihoidossa saat nauttia ja eheytyä enkelienergioiden parantavassa voimassa. Anna energiakehojesi nauttia, rentoutua ja puhdistautua sinua painavista kuormista.

Tanja Tissari vierailee kerran kuukaudessa Hoitola Kukkuvillassa. Varaa nyt aika tämän maagisen kyvykkään meedion luokse ja saa apuja sinua askarruttaviin asioihin.

Selvännäkijä, meedion, henkisen polun ohjaajan ja Healing hoitajan Tanja Tissarin vierailut Hoitola Kukkuvillassa, tutustu ja varaa aika.

Tanja Tissari ja Hoitola Kukkuvillan Katja Toivonen pitävät Henkisen Hyvinvointipäivän ihanassa Enkelikartanossa, tutustu ohjelmaan.

Henkinen Hyvinvointipäivä Enkelikartanossa, Kirkkonummella.
Tutustu lähemmin ohjelmaan.

Tanja Tissari ohjaa kanavointeja kirjoittaen työpajan Hoitola Kukkuvillassa.

Kanavointeja kirjoittaen Salossa.
Lue lisää ja katso seuraava päivä.

Henkisen kasvun päivä Angelniemessä Salossa yhteistyössä Tanja Tissarin kanssa. Tervetuloa seuraavaan päiväämme.

Henkinen Hyvinvointipäivät Angelniemessä Salossa yhdessä Tanja Tissarin kanssa.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi

Henkinen hyvinvointi on energiakenttämme, auramme ja sielumme hyvinvointia, yhdessä kehomme ja mielemme kanssa saavutamme kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin. Kokonaisvaltainen hyvinvointi tuntuu sydämessä asti ja tunnet rauhaa, selkeyttä, tyyneyttä ja uskoa, että kaikki luonnistuu juuri, niin kuin niiden on tarkoitettukin. Seuraava päivä on mahdollisuus tavata uusia ihmisiä, jotka voivat opettaa sinulle siihen hetkeen tarvitsemiasi viestejä, neuvoja tai annat itse heille heidän tarvitsemia tietoja tai neuvoja.
Vaikka kehosi voi fyysisesti hyvin, mieltä voi painaa asiat, joita et edes välttämättä tiedosta, ymmärrä tai tiedä mikä on niiden alkuperä. Johtuuko oireilu menneistä elämistä, karmoista tai puheesta, jota puhut sieluntehtävääsi vastaan? Esimerkiksi, oletko työtehtävissä mikä ei tunnu sydämestäsi oikealta, haluat tehdä jotain muuta, mutta et vielä tiedä tai tiedosta mitä se voisi olla? Jokin asia kutsuu, pitäisi muuttaa asioita, mutta et tiedä miten ja miksi. Mikä on sieluntehtäväsi?
Näihin asioihin mm. tuomme vastauksia erilaisilla kursseilla sekä tapahtumilla. Katso lisää tältä sivulta mitä on tulossa. Tai ota yhteyttä, jos haluat ystäväporukallesi tuoda mahdollisuuden tutustua enemmän näihin asioihin, kiitos ♡