Ryhmille

Hyvinvointia ryhmille

Oletko järjestämässä yrityksen hyvinvointi- tai tiimipäivää, polttareita tai kutsumassa ystäviäsi kylään, mutta mietit ohjelmaa? Miltä kuulostaisi juuri sinun ryhmällesi räätälöity kokonaisuus koko päivän tai tunnin osalta? Tarjoa ryhmällesi mahdollisuus irtaantua arjen kiireistä, rauhoittua, rentoutua ja tuntea miltä täydellinen rentoutus, kehon ja mielen rauha tuntuu. Minkälainen olisi sinun hyvinvointipäiväsi?

Hyvinvointi-, kokous-, tai tiimipäivä

Työpaikan hyvinvointi- tai tiimipäivä voi rakentua toiveidenne mukaisesti ottaen huomioon ryhmänne hyvinvointi osuuden toiveet, budjettinne, päivän toiveet ja aikataulun. Päivän toiveisiin liittyen kokonaisuus voi sisältää esimerkiksi:

aamupalan, aamun herättävä jooga 60 min
lounas
metsäretki / metsäjooga / meditaatio
kahvi- ja välipala
syvävenytyksiä eli yinjoogaa 90 min ja äänimaljarentoutus
sauna ja illallinen
mahdollinen yöpyminen
aamujooga
aamupala

Joogatunti on ryhmän kokemuksen ja toiveiden mukaan suunniteltu. Jooga on erinomainen laji, joka soveltuu kaikille niin ikää, sukupuolta kuin aikaisempi joogakokemus huomioiden. Olemme kaikki erilaisia anatomialta, liikkuvuuden ja lihasten osalta, joten harjoitus tehdään omaa kehoa lempeästi kunnioittaen ja ryhmän tasoon soveltuvilla liikkeillä. Jos ryhmässä on ensi kertaan joogaan tutustuneita, ohjelma sisältää helppoja, kehoa avaavia ja venyttäviä liikkeitä, kiinnittäen huomion omaan hengitykseen ja mielen liikkeiseen. Ryhmän joogataustaan peilaten tunnin ei tarvitse olla akrobaattista, raskaita tai mielikuvissa siintäviä joogakuvia, vaan rentoa, mukavaa ja ryhmälle suunniteltua.
Joogatunti voi rakentua alkaen alkurentoutuksella, jossa kiinnitetään huomio omaan hengitykseen, kehoon ja mieleen, kehoa avaavia liikkeitä eli asanoita, venytyksiä ja tunnin kruunaa loppurentoutus äänimaljoilla, jolloin huomioidaan tunnin vaikutus omassa kehossa. Tunti voi kestää 90 min tai 60 min, aikatauluunne sopien.

Isommallekin ryhmälle sointukylpy ja syvärentoutus tiibetiläisillä äänimaljoilla on rentouttava kokemus. Ohjaaja ohjaa rentoutukseen ja soittaa äänimaljoja, sadekeppiä, kosheja ja gongia luoden harmonisen äänimaailman. Erilaiset äänet johdattavat syvemmälle rentoutukseen niin kehon, hengityksen kuin mielen osalta. Tunnin jälkeen on raukea olotila, mutta silti energinen. Rentoutuksen voi tehdä matoilla maaten tai istuen, riippuen tilasta ja paikasta.

Joogaa tai äänimaljarentoutus metsässä. Hengitetään raikasta ulkoilmaa keuhkojen täydeltä, rentoudutaan ja annetaan luontoäidin hoivata niin kehoa, hengitystä kuin mieltä. Arki jää taakse ja keskityt olemiseen tässä ja nyt.

Voin rakentaa puolestasi koko päivän kokonaisuuden aina tilavuokrista, ruokiin, ohjelmaan, mahdolliseen kuljetukseen ja yöpymiseen. Kysy tarjousta tai jos haluat lisää ideoita, ota rohkeasti yhteyttä, erilaisia kokonaisuuksia voidaan rakentaa toiveittenne pohjalta.

Polttariryhmille, ohjelmaa ystäville

Isommallekin ryhmälle sointukylpy tiibetiläisillä äänimaljoilla on rentouttava kokemus. Ohjaaja soittaa äänimaljoja, sadekeppiä, kosheja ja gongia luoden harmonisen äänimaailman. Erilaiset äänet johdattavat rentoutukseen niin kehon, hengityksen kuin mielen osalta. Tunnin jälkeen on raukea olotila, mutta silti energinen.

Joogatunti ryhmän kokemuksen ja toiveiden mukaan rakennettuna. Alkurentoutus, kehoa avaavia liikkeitä eli asanoita, syvävenytyksiä eli yinjoogaa ja tunnin kruunaa loppurentoutus äänimaljoilla. Tunti voi kestää 90 min tai 60 min, aikatauluunne sopien.

Saunajoogassa tehdään keholle venyttäviä liikesarjoja, rauhalliseen tahtiin. Annetaan ihanan lämmön helliä lihaksia ja rentoutua. Saunajoogan pituus 30 min. Osallistujien määrään vaikuttaa saunan koko.

Luodaan yhdessä teidän näköinen hyvinvointipäivä ja irtaudutaan arjen kiireistä, antaen aikaa keholle, hengitykselle ja mielelle. Pieniä asioita arjessa, mutta joilla on suuria vaikutuksia ♡

Otathan yhteyttä: info@hoitolakukkuvilla.com / Katja