Joogatunnit Hoitola Kukkuvillassa

Pienelle ryhmälle ihanaa hemmottelua, joogaa, rauhaa

Hoitola Kukkuvillassa pidän pienelle ryhmälle erilaisia joogatunteja online yinjoogaa, SoundfulYin®-Yoga ja myös yksityistunteja. Hoitolani sijaitsee piharakennuksessamme osoitteessa Kukkulinnantie 11, 25210 Vartsala. Katso tarkemmin eri tuntien kuvaukset, päivät ja kellonajat sivua alas rullaamalla. Mukaasi tarvitset ainoastaan rennot vaatteet ja vesipullon sekä villasukat.

Ilmoittautumiset tunneille info@hoitolakukkuvilla.com tai numeroon 040 7564700/Katja, edellisenä päivänä viimeistään, kiitos. Maksuvälineinä käyvät kortit, MobilePay, liikuntasetelit (Epassi, Edenred ja Smartum) tai tilille suoritus.

Kevätpäiväntasaus Soundful Yin® joogaa 2h, max 3 hlö

maaliskuu 22, klo 18.00 – 20.00

Talvi jää taakse, kevät saapuu niin luontoon kuin meihin ihmisiin vaikuttaen. Valon määrä kasvaa, luonto herää, linnut laulaa ja mieli on erilainen. Kevätpäiväntasauksena 22.3.2023 tule tuntemaan, aistimaan tämän voimaannuttavan päivän energiat hoitolaani ja nauttimaan raukean ihanasta kahden tunnin Soundful Yin® Yoga -tunnista.

TÄYNNÄ
Voit ilmoittautua varasijalle.
Ja seuraava TÄYDENKUUN Soundful Yin® Yoga tunti on 5.4.,
jossa on 2 PAIKKAA VAPAANA.

Miksi kevätpäiväntasauksella on omat energiansa? Jo muinaiset ihmiset ovat rakentaneet monumentteja ja kivirakennelmia (Stonehenge) näiden päivien kunniaksi. Valon määrä lisääntyy ja noudatamme edelleen planeettamme samaa rytmiä, kuin jo muinaiset kansat. Olemme vain unohtaneet sen merkityksen.
Kevätpäiväntasauksena maailmankaikkeuden energia alkaa tukea uuden luomista fyysiselle tasolle. Kaikki se mitä on luotu talven aikana energiatasolle, on nyt mahdollista luoda fyysiseksi.

Soundful Yin® Yoga -­tunnilla yhdistyvät Yinjooga, äänimaljat sekä lempeä, intuitiivinen kosketus. Äänimaljoja soitetaan keholla edistäen rentoutumisen tunnetta yinjooga asanoissa. Tarkoituksena on lisätä kehon rentoutumista äänivärähtelyn avulla.

Tunnilla ohjaaja käy jokaisen joogin luona vuoroin soittamassa eri kokoisilla äänimaljoilla keholla sekä lempeästi koskettaen. Äänimaljoja soitetaan myös taustalla koko harjoituksen ajan. Tunnilla käytetään myös gongia, sadekeppejä ja kosheja. Tarkoituksena on lisätä kehon rentoutumista asanoissa äänivärähtelyn avulla.

Ryhmäkoko on pieni, jotta jokainen asiakas saa kokea yksilöllisen hoidon. Ohjaajana Katja Toivonen Äänimaljahoitaja ja SoundfulYin® Yoga ohjaaja.

Tunnin hinta 2h 29 eur/kerta, sis. alv.
♡ maaliskuu 22, klo 18.00 – 20.00

Maksuvälineinä käyvät kortit, MobilePay, liikuntasetelit (Epassi, Edenred ja Smartum), tai tilille suoritus.

Kyllä kiitos, haluan varata paikan tunnille, info@hoitolakukkuvilla.com tai 040 756 4700/Katja.

Tervetuloa aistimaan uuden alkua, Katja

Täydenkuun Soundful Yin® joogaa 2h, max 3 hlö

huhtikuu 5, klo 18.00 – 20.00
toukokuu 5, klo 18.00 – 20.00
kesäkuu 4, klo 18.00 – 20.00

Talvi väistyy ja kevät tekee tuloaan, anna nyt itsellesi hetki hengähtää kaikkien aistien avulla, keholle huoltoa, mielelle rauhaa, kuulolle ihania sointua ja iholla hoitajan intuitiivinen kosketus. Anna itsesi vain olla ja nauttia. Tule aistimaan täydenkuun vaikutus ihanaan tuntiin keskiviikkona huhtikuun 5. päivä.

Toukokuun täysikuu on perjantai iltana, ja mikä ihana mahdollisuus jättää viikon aherrukset taakse, rentoutua ja antaa itsellesi erilainen viikonlopun aloitus. Tervetuloa perjantaina toukokuun 5 päivänä myös tunnille.

Kesäkuun 4. päivänä on täydenkuun SoundfulYin jooga sunnuntai iltana klo 18.00 – 20.00. Tule aistimaan tunnille tulevan kesän energioita, rentouttamaan, huoltamaan kehoa ja mieltä.

Soundful Yin® joogatunnilla yhdistyvät Yinjooga, äänimaljat sekä lempeä, intuitiivinen kosketus. Yinjooga asanoissa viivytään pitkään, jolloin päästään vaikuttamaan faskioiden, jänteiden ja nivelten avautumiseen ja vahvistumiseen. Samalla mieli pääsee rauhoittumaan ja yhteys omaan sisimpään voi vahvistua. Tunnilla ohjaaja käy jokaisen joogin luona vuoroin soittamassa eri kokoisilla äänimaljoilla keholla sekä lempeästi koskettaen. Äänimaljoja soitetaan myös taustalla koko harjoituksen ajan. Tunnilla käytetään myös gongia, sadekeppejä ja kosheja. Tarkoituksena on lisätä kehon rentoutumista asanoissa äänivärähtelyn avulla.

Tunnin jälkeen tunnet olosi rauhalliseksi, kehosi rentoutuneeksi sekä lihakset ovat saaneet mukavaa venytystä. Mielesi on rauhallinen, tyyni ja samalla aistit hyvää oloa myös mielesi osalta.

Ryhmäkoko on pieni (max 3 hlö Hoitola Kukkuvillassa, jotta jokainen asiakas saa kokea yksilöllisen hoidon, varaathan paikkasi ajoissa.

Tunnin hinta 2h 29 eur/kerta, sis. alv.
huhtikuu 8, klo 18.00 – 20.00
toukokuu 5, klo 18.00 – 20.00
kesäkuu 4, klo 18.00 – 20.00

Maksuvälineinä käyvät kortit, MobilePay, liikuntasetelit (Epassi, Edenred ja Smartum), tai tilille suoritus.

Kyllä kiitos, haluan varata paikan tunnille, info@hoitolakukkuvilla.com tai 040 756 4700/Katja.