Joogatunnit Hoitola Kukkuvillassa

Päivitetty 17.1.2022, rullaa sivua alemmas niin löydät kaikki Kukkuvillan kevään tunnit

Hoitola Kukkuvillassa pidän pienelle ryhmälle erilaisia joogatunteja. Hoitola sijaitsee osoitteessa Kukkulinnantie 11, 25210 Vartsala. Katso tarkemmin eri tuntien kuvaukset, päivät ja kellonajat sivua alas rullaamalla. Mukaasi tarvitset ainoastaan rennot vaatteet ja vesipullon sekä villasukat.

Ilmoittautumiset tunneille info@hoitolakukkuvilla.com tai numeroon 040 7564700/Katja, edellisenä päivänä viimeistään, kiitos. Maksuvälineinä käyvät kortit, MobilePay tai tilille suoritus.

ONLINE YINJOOGA TUNNIT, 2 HLÖ
18.00 – 19.15

Tervetuloa online tunnille Yinjoogan maailmaan. Tällä tunnilla pystyn ohjaamaan sinut lempeästi asanoihin, kameran välityksellä. Tule rohkeasti kokeilemaan. Yinjooga on pitkäkestoisia venyksiä kehon lihaksistolle. Asanoissa pysytään 2-5 minuuttia. Lihakset rentoutuvat ja venytys vaikuttaa sidekudoksiin sekä niveliin asti. Tunnilla opitaan hengityksen tahtiin avautumaan asanalle ja sen vaikutuksille. Kuunnellaan kehoa, miten venytys tuntuu niin mielen kuin kehon osalta. Tunnin sisältö alkurentoutus, yinjoogaa kohdealueet vaihdellen illan teeman mukaan, loppurentoutus. Luo itsellesi kotiisi joogamiljöö, valaistuksella ja taustamusiikilla. Joogaan tarvitset joogamaton, tyynyjä, bolsterin tai vaihtoehtoisesti paksun viltin rullattuna, joogatiilen eli blogin tai kahvipaketti ajaa saman asian, lämmintä vaatetta/kerrospukeutuminen, vesipullon sekä viltin loppurentoutukseen unohtamatta niitä villasukkia. Tunti on online ja se pidetään helppokäyttöisen Zoomin kautta, rohkeasti mukaan.

Huom! 15.1. jälkeen mahdollisuus kahdelle osallistua tunnille Hoitolassani.

Tunnin hinta on 10 eur/kerta, sis. alv.
PÄIVÄT: TAMMIKUU 19, 23, 26 HELMIKUU 2, 16, 23

SOUNDFUL® YIN YOGA, 3 HLÖ
MA 18.00 – 19.30
SU 17.30 – 19.00

Soundful Yin® Yoga Tunnilla yhdistyvät Yinjooga, äänimaljat sekä lempeä, intuitiivinen kosketus. Yinjooga asanoissa viivytään pitkään, jolloin päästään vaikuttamaan faskioiden, jänteiden ja nivelten avautumiseen ja vahvistumiseen. Samalla mieli pääsee rauhoittumaan ja yhteys omaan sisimpään voi vahvistua. Tunnilla ohjaaja käy jokaisen joogin luona vuoroin soittamassa eri kokoisilla äänimaljoilla keholla sekä lempeästi koskettaen. Äänimaljoja soitetaan myös taustalla koko harjoituksen ajan. Tunnilla käytetään myös gongia, sadekeppejä ja kosheja. Tarkoituksena on lisätä kehon rentoutumista asanoissa äänivärähtelyn avulla. Ryhmäkoko on pieni (max 3 hlö), jotta jokainen asiakas saa kokea yksilöllisen hoidon.

Tunnin hinta 25 eur/kerta, sis. alv.

PÄIVÄT MAANANTAISIN:
TAMMIKUU 31 HELMIKUU 7, 14, 21 MAALISKUU 7, 14, 21, 28, HUHTIKUU 4, 11, 25
TOUKOKUU 2, 9

PÄIVÄT SUNNUNTAISIN: TAMMIKUU 30 HELMIKUU 13

JOOGAKORTIT

  • Online yinjooga 10x kortti 90 €
  • SoundfulYin®Yoga 10x kortti 200 €
  • Angelniemen Seurojentalon jooga 20 €/kerta 10x kortti 190 eur

Hinnat sisältävät 10% alv.