Joogatunnit Hoitola Kukkuvillassa

Pienelle ryhmälle ihanaa hemmottelua, joogaa, rauhaa

Hoitola Kukkuvillassa pidän pienelle ryhmälle erilaisia joogatunteja SoundfulYin®-Yoga, kesällä puutarha yinjoogaa ja myös yksityistunteja. Hoitolani sijaitsee piharakennuksessamme osoitteessa Kukkulinnantie 11, 25210 Vartsala. Katso tarkemmin eri tuntien kuvaukset, päivät ja kellonajat sivua alas rullaamalla. Hoitolan tunneille tarvitset ainoastaan rennot vaatteet ja vesipullon sekä villasukat.

Ilmoittautumiset tunneille info@hoitolakukkuvilla.com tai numeroon 040 7564700/Katja, edellisenä päivänä viimeistään, kiitos. Maksuvälineinä käyvät kortit, MobilePay, liikuntasetelit (Epassi, Edenred ja Smartum) tai tilille suoritus.

Kesän puutarha yinjooga tunnit Hoitola Kukkuvillan puutarhassa.

Puutarha yinjooga

klo 18 – 19.15
heinäkuu 31
elokuu 7, 14, 21

Tervetuloa puutarhaamme yinjoogaan aistimaan kukkien väriloistoa ja tuoksuja, kuuntelemaan ympäristön ääniä, veneitä, lintuja, veden virtaavaa solinaa. Kesän aikana pidän tunteja ihanalla pihallamme. Ulkona pidettävälle tunneilla on säävaraus, seuraathan facebook ilmoittelua.
Otathan mukaasi säänmukaiset varusteet, joogamaton, vesipullon ja villasukat. Teemme ulkona yinjoogaa, ilta voi olla hieman viileä.

Ennakkoilmoittautumiset info@hoitolakukkuvilla.com tai 040 7564700/Katja

Tunnin hinta 12 eur/kerta, sis. alv.
heinäkuu 31, klo 18.-19.15
elokuu 7, 14, 21 klo 18.-19.15

Maksuvälineinä käyvät kortit, MobilePay, liikuntasetelit (Epassi, Edenred ja Smartum), tai tilille suoritus.

Kyllä kiitos, haluan varata paikan tunnille, info@hoitolakukkuvilla.com tai 040 756 4700/Katja.

8.8. Leijonaporttipäivän SoundfulYin joogaa.

Leijonaporttipäivän 8.8. Soundful Yin® joogaa 2h, max 3 hlö

♡ TÄYNNÄ ♡

8.8. on maaginen päivä energioiltaan eli Leijonaporttipäivä. Tule nauttimaan raukean ihanasta kahden tunnin Soundful Yin® Yoga -tunnista elokuun energioita tutkaillen Hoitola Kukkuvillaan.

Voit ilmoittautua varasijalle, mahdollisten peruutusten varalle.

Soundful Yin® Yoga -­tunnilla yhdistyvät Yinjooga, äänimaljat sekä lempeä, intuitiivinen kosketus. Äänimaljoja soitetaan keholla edistäen rentoutumisen tunnetta yinjooga asanoissa. Tarkoituksena on lisätä kehon rentoutumista äänivärähtelyn avulla. Tunnilla ohjaaja käy jokaisen joogin luona vuoroin soittamassa eri kokoisilla äänimaljoilla keholla sekä lempeästi koskettaen. Äänimaljoja soitetaan myös taustalla koko harjoituksen ajan. Tunnilla käytetään myös gongia, sadekeppejä ja kosheja. Tarkoituksena on lisätä kehon rentoutumista asanoissa äänivärähtelyn avulla.

Ryhmäkoko on pieni (max 3 henkeä), jotta jokainen asiakas saa kokea yksilöllisen hoidon, varaa paikkasi pian. Tunnin hinta on 29 eur. Maksu käteinen, kortti, MobilePay tai Epassi, Edenred ja Smartum.

Kyllä kiitos, haluan varata paikan tunnille, info@hoitolakukkuvilla.com tai 040 756 4700/Katja.