Joogatunnit Hoitola Kukkuvillassa

Pienelle ryhmälle ihanaa hemmottelua, joogaa, rauhaa

Hoitola Kukkuvillassa pidän pienelle ryhmälle erilaisia joogatunteja online yinjoogaa, SoundfulYin®-Yoga ja myös yksityistunteja. Hoitolani sijaitsee piharakennuksessamme osoitteessa Kukkulinnantie 11, 25210 Vartsala. Katso tarkemmin eri tuntien kuvaukset, päivät ja kellonajat sivua alas rullaamalla. Mukaasi tarvitset ainoastaan rennot vaatteet ja vesipullon sekä villasukat.

Ilmoittautumiset tunneille info@hoitolakukkuvilla.com tai numeroon 040 7564700/Katja, edellisenä päivänä viimeistään, kiitos. Maksuvälineinä käyvät kortit, MobilePay, liikuntasetelit (Epassi, Eazybreak, Edenred ja Smartum) tai tilille suoritus.

Täydenkuun Soundfulyin yogaa 2h rentoutusta ja nautintoa.

Soundful Yin® joogaa 2h, max 3 hlö

syyskuu 11, klo 17.00 – 19.00
lokakuu 9, klo 17.00 – 19.00
marraskuu 6, klo 17.00 – 19.00
joulukuu 8, klo 18.00 – 20.00

Anna itsellesi syksyn pimeinä iltoina hetki hengähtää kaikkien aistien avulla, keholle huoltoa, mielelle rauhaa, kuulolle ihania sointua ja iholla hoitajan intuitiivinen kosketus. Anna itsesi vain olla ja nauttia. Tule aistimaan täydenkuun vaikutus ihanaan tuntiin.

Soundful Yin® joogatunnilla yhdistyvät Yinjooga, äänimaljat sekä lempeä, intuitiivinen kosketus. Yinjooga asanoissa viivytään pitkään, jolloin päästään vaikuttamaan faskioiden, jänteiden ja nivelten avautumiseen ja vahvistumiseen. Samalla mieli pääsee rauhoittumaan ja yhteys omaan sisimpään voi vahvistua. Tunnilla ohjaaja käy jokaisen joogin luona vuoroin soittamassa eri kokoisilla äänimaljoilla keholla sekä lempeästi koskettaen. Äänimaljoja soitetaan myös taustalla koko harjoituksen ajan. Tunnilla käytetään myös gongia, sadekeppejä ja kosheja. Tarkoituksena on lisätä kehon rentoutumista asanoissa äänivärähtelyn avulla. Ryhmäkoko on pieni (max 3 hlö Hoitola Kukkuvillassa ja Angelniemen Seurojentalolla max 5 hlö), jotta jokainen asiakas saa kokea yksilöllisen hoidon.

Tunnin hinta 2h 29 eur/kerta, sis. alv.
syyskuu 11, klo 17.00 – 19.00
lokakuu 9, klo 17.00 – 19.00
marraskuu 6, klo 17.00 – 19.00
joulukuu 8, klo 17.00 – 19.00

Maksuvälineinä käyvät kortit, MobilePay, liikuntasetelit (Epassi, Eazybreak, Edenred ja Smartum), tai tilille suoritus.

Kyllä kiitos, haluan varata paikan tunnille, info@hoitolakukkuvilla.com tai 040 756 4700/Katja.

Soundful yin joogaa talvipäivänseisauksen aikaan, nauti ja rentoudu.

Soundful Yin® Yoga, 2h, Talvipäivänseisaus, max 5 hlö

joulukuu 21, klo 18.00 – 20.00

Talvipäivänseisauksena 21.12.2022 tule tuntemaan, aistimaan tämän voimaannuttavan päivän energiat hoitolaani ja nauttimaan raukean ihanasta kahden tunnin Soundful Yin® Yoga -tunnista ennen jouluntohinoiden alkua.

Miksi talvipäivänseisauksella on omat energiansa? Jo muinaiset ihmiset ovat rakentaneet monumentteja ja kivirakennelmia (Stonehenge) näiden päivien kunniaksi. Valon määrä lisääntyy ja noudatamme edelleen planeettamme samaa rytmiä, kuin jo muinaiset kansat. Olemme vain unohtaneet sen merkityksen. Ihmisen sisäinen rytmi noudattaa planeetan rytmiä, joka tarkoittaa, että talvipäivänseisauksesta alkaa uusi vaihe ja meidän on mahdollista lisätä sisimmän valoa helposti ja luontevasti. Syksy on vanhasta luopumisen aikaa, irtipäästöä. Irtipäästö loppuu talvipäivänseisauksena, jolloin alkaa uuden energian luominen, toiveiden luominen, tulevaisuuden luominen.

Soundful Yin® Yoga -­tunnilla yhdistyvät Yinjooga, äänimaljat sekä lempeä, intuitiivinen kosketus. Äänimaljoja soitetaan keholla edistäen rentoutumisen tunnetta yinjooga asanoissa. Tarkoituksena on lisätä kehon rentoutumista äänivärähtelyn avulla.

Tunnilla ohjaaja käy jokaisen joogin luona vuoroin soittamassa eri kokoisilla äänimaljoilla keholla sekä lempeästi koskettaen. Äänimaljoja soitetaan myös taustalla koko harjoituksen ajan. Tunnilla käytetään myös gongia, sadekeppejä ja kosheja. Tarkoituksena on lisätä kehon rentoutumista asanoissa äänivärähtelyn avulla.

Ryhmäkoko on pieni, jotta jokainen asiakas saa kokea yksilöllisen hoidon. Ohjaajana Katja Toivonen Äänimaljahoitaja ja SoundfulYin® Yoga ohjaaja.

Paikka VAIHTUI, olemme Angelniemen Seurojentalolla,
osoite Kokkilantie 771. Ryhmän koko on 5 hlö.

Tunnin hinta 2h 29 eur/kerta, sis. alv.
♡ joulukuu 21, klo 18.00 – 20.00

Maksuvälineinä käyvät kortit, MobilePay, liikuntasetelit (Epassi, Eazybreak, Edenred ja Smartum), tai tilille suoritus.

Tervetuloa aistimaan uuden alkua, Katja

Kyllä kiitos, haluan varata paikan tunnille, info@hoitolakukkuvilla.com tai 040 756 4700/Katja.