Joogatunnit Hoitola Kukkuvillassa

Päivitetty 6.8.2022, rullaa sivua alemmas niin löydät kaikki Kukkuvillan tulevat tunnit.

Hoitola Kukkuvillassa pidän pienelle ryhmälle erilaisia joogatunteja online yinjoogaa, SoundfulYin®-Yoga ja myös yksityistunteja. Hoitola sijaitsee osoitteessa Kukkulinnantie 11, 25210 Vartsala. Katso tarkemmin eri tuntien kuvaukset, päivät ja kellonajat sivua alas rullaamalla. Mukaasi tarvitset ainoastaan rennot vaatteet ja vesipullon sekä villasukat.

Ilmoittautumiset tunneille info@hoitolakukkuvilla.com tai numeroon 040 7564700/Katja, edellisenä päivänä viimeistään, kiitos. Maksuvälineinä käyvät kortit, MobilePay, liikuntasetelit (Epassi, Eazybreak, Edenred ja Smartum) tai tilille suoritus.

2h SOUNDFUL® YIN YOGA ja Leijonaporttipäivä 8.8.2022,
MAX 3 HLÖ
Maanantai klo 18.00 – 20.00
ELOKUU 8
** TÄYNNÄ **


8.8.2022 on maaginen päivä energioiltaan eli Leijonaporttipäivä. Tule nauttimaan raukean ihanasta kahden tunnin Soundful Yin® Yoga -tunnista elokuun energioita tutkaillen.
Mikä ihmeen Leijonaportti?
Leijonaportti -portaali avautuu 26. heinäkuuta ja 12. elokuuta välisenä aikana, mutta on optimaalisella energialla 8. päivänä. Tällöin Sirius, Maa ja Aurinko, Leijonan merkissä, ovat linjassa Gizan suurten pyramidien ja Sfinksin kanssa. Leijonan merkki kertoo todellisesta positiivisesta voimasta, rohkeudesta, luovuudesta, inspiraatiosta ja rakkaudesta. Anna loppurentoutuksen meditaation viedä sinut näihin ihaniin energioihin.

Soundful Yin® Yoga tunnilla yhdistyvät Yinjooga, äänimaljat sekä lempeä, intuitiivinen kosketus. Yinjooga asanoissa viivytään pitkään, jolloin päästään vaikuttamaan faskioiden, jänteiden ja nivelten avautumiseen ja vahvistumiseen. Samalla mieli pääsee rauhoittumaan ja yhteys omaan sisimpään voi vahvistua. Tunnilla ohjaaja käy jokaisen joogin luona vuoroin soittamassa eri kokoisilla äänimaljoilla keholla sekä lempeästi koskettaen. Äänimaljoja soitetaan myös taustalla koko harjoituksen ajan. Tunnilla käytetään myös gongia, sadekeppejä ja kosheja. Tarkoituksena on lisätä kehon rentoutumista asanoissa äänivärähtelyn avulla. Ryhmäkoko on pieni (max 3 hlö), jotta jokainen asiakas saa kokea yksilöllisen hoidon.

Tunnin hinta 29 eur/kerta, sis. alv.

PUUTARHA YINJOOGA + ONLINE TUNTI, VARTSALA
Sunnuntaisin klo 19.00 – 20.15
ELOKUU 7 (ILLAN TUNTI PERUTTU), 21, 28

Tervetuloa puutarhaamme yinjoogaan aistimaan kukkien väriloistoa ja tuoksuja, kuuntelemaan ympäristön ääniä, veneitä, lintuja, veden virtaavaa solinaa. Kesän aikana pidän muutamia tunteja ihanalla pihallamme. Näille tunneille on mahdollista osallistua myös Zoomin kautta, jollet paikan päälle pääse. Ulkona pidettävälle tunneilla on säävaraus, muuten joogaamme Zoomin kautta, jolloin Hoitola Kukkuvillaan mahtuu kaksi. Yinjooga on pitkäkestoisia venyksiä kehon lihaksistolle. Asanoissa pysytään 2-5 minuuttia. Lihakset rentoutuvat ja venytys vaikuttaa sidekudoksiin sekä niveliin asti. Tunnilla opitaan hengityksen tahtiin avautumaan asanalle ja sen vaikutuksille. Kuunnellaan kehoa, miten venytys tuntuu niin mielen kuin kehon osalta. Tunnin sisältö alkurentoutus, yinjoogaa kohdealueet vaihdellen illan teeman mukaan, loppurentoutus. Ota mukaasi oma joogamatto, viltti ja jos omistat blokki sekä bolsteri, tarvittaessa saat nämä myös lainaksi.
Huonon sään vallitessa tunti pidetään online tuntina. Tällä tunnilla pystyn ohjaamaan sinut lempeästi asanoihin, kameran välityksellä. Tule rohkeasti kokeilemaan. Luo itsellesi kotiisi joogamiljöö, valaistuksella ja taustamusiikilla. Joogaan tarvitset joogamaton, tyynyjä, bolsterin tai vaihtoehtoisesti paksun viltin rullattuna, joogatiilen eli blogin tai kahvipaketti ajaa saman asian, lämmintä vaatetta/kerrospukeutuminen, vesipullon sekä viltin loppurentoutukseen unohtamatta niitä villasukkia. Online tunti pidetään helppokäyttöisen Zoomin kautta, rohkeasti mukaan.
Ennakkoilmoittautumiset info@hoitolakukkuvilla.com tai 040 7564700/Katja

Kertamaksu 12 euroa/hlö kortilla, Mobile Pay, liikuntasetelit (Epassi, Eazybreak, Edenred ja Smartum) tai käteisellä. Kesäkortti 2022 5xkortti 55 eur.

Osoite: Hoitola Kukkuvillan puutarha, Kukkulinnantie 11, 25210 Vartsala.

JOOGAKORTIT

  • Online yinjooga 10x kortti 110 €
  • SoundfulYin®Yoga 10x kortti 200 €
  • Angelniemen Seurojentalon jooga 20 €/kerta 10x kortti 190 eur

Hinnat sisältävät 10% alv.