Joogatunnit, Kirkkokatu 10

Soundful Yin® Yogaa Kirkkokatu 10 Salossa.

Joogatunnit Kirkkokatu 10, Salo

Tervetuloa marraskuisena tiistai iltana nauttimaan kehollesi lempeää hoitoa ihanalla Soundful Yin® Yoga -­tunnilla, jonka jälkeen olotilasi on raukean levollinen. Tämä joogamuoto yhdistää kaksi sydäntä lähelläni olevaa eli yinjoogan ja äänimaljat. Tunnilla lihaksesi ovat saaneet osakseen lempeää venytystä äänimaljojen väristessä kehosi päällä ja ohjaajan lempeä kosketus kehosi meridiaaneissa eli energiakanavissa vie sinua syvempään raukeaan ja rentouttavaan olotilaan. Maljojen harmoninen äänimaailma on rentouttanut mielesi tähän hetkeen, antaen sinulle rauhallisen ja levollisen tunteen. Loppurentoutus viimeistelee sinut uni-valvetilaan tai nukahdat maljojen ihanaan äänimaailmaan.

Soundful Yin® Yoga tunti pidetään Kirkkokatu 10 tiloissa, keskellä Saloa. Joogasalina tila on harmoninen ja lempeän energinen avarine ikkunoineen ja korkeine kattokorkeuksineen. Täydellinen Soundful Yin® Yoga tuntiin eli lämmin ja kodikas. Tilan löydät osoitteesta Kirkkokatu 10 ja se sijaitsee rakennuksen vasemmassa reunassa, vieressään iso parkkipaikka-alue ennen uutta Seurakuntataloa.

Mitä on Soundful Yin® Yoga?
Soundful Yin® Yoga -­tunnilla yhdistyvät Yinjooga, äänimaljat sekä lempeä, intuitiivinen kosketus. Äänimaljoja soitetaan keholla edistäen rentoutumisen tunnetta yinjooga asanoissa. Tarkoituksena on lisätä kehon rentoutumista äänivärähtelyn avulla.
Soundful Yin® Yoga on syvärentouttavaa joogaa, joka rauhoittaa hermostoa, madaltaa stressihormoni kortisolia, edistää side‐ ja lihaskudoksen ja nivelten venyvyyttä ja energiansaantia, aktivoi imunesteiden ja verenkierron virtausta, tehostaa kuona‐aineiden poistumista ja tuo levollisen olon kehon, mielen ja sydämen tasolle ja yhteys omaan sisimpään voi vahvistua.

Tunnilla ohjaaja käy jokaisen joogin luona vuoroin soittamassa eri kokoisilla äänimaljoilla keholla sekä lempeästi koskettaen. Äänimaljoja soitetaan myös taustalla koko harjoituksen ajan. Tunnilla käytetään myös gongia, sadekeppejä ja kosheja. Tarkoituksena on lisätä kehon rentoutumista asanoissa äänivärähtelyn avulla.

Ryhmäkoko on pieni max 8 henkeä, jotta jokainen asiakas saa kokea yksilöllisen hoidon. Ohjaajana toimivat Katja Toivonen Äänimaljahoitaja ja SoundfulYin® Yoga ohjaaja sekä Marianne Kuusisto äänimaljahoitaja ja yinjoogaopettaja.

Mukaasi tarvitset ainoastaan rennon, lämpimän ja joustavan asun, villasukat ja vesipullon. Muut tarvittavat varusteet löytyvät salilta, joogamatto, joogatiilet, viltit ja tyynyt.

Kahden tunnin hinta 34€
Maksuun voit käyttää liikuntaseteleitä Smartum, Edenred tai Epassia
Maksutavat kortti, MobilePay, käteinen

Soundful Yin® Yogaa Kirkkokatu 10 Salo.