Kesän joogatunnit

Tervetuloa kesän 2023 joogatunneille, Mathildedaliin, Förbyyn ja Angelniemeen.

Tervetuloa kesän 2023 joogatunneille, ulkoilmaan, kesäiseen lämpöön, rentoutuneeseen tunnelmaan ja miten ihanaa onkaan aamu aloittaa joogalla.
Mathildan Marinan 11. Laiturijoogavuosi on tulevana kesänä, joka on saanut seurakseen Förbyn Lempeän rantajoogan ja Angelniemen Terassijoogan. Asiakkaani sanoja lainatakseni, “omat menemiseni suunnittelen niin, että Laiturijoogaan pääsen, ja voi kurjuus, jos jää väliin“.

Mistä näiden kesäisten joogatuntien kiinnostus ja suosio johtuu?
Lomalla sinulla on aikaa valita ja kokeilla, miten aamusi aloitat. Kun tunnet joogamaton kutsun ja aloitat päiväsi kevyellä harjoitteella kehollesi, mielellesi ja hengityksen virtaustasi kuunnellen, vaikuttavat nämä tunteet, kehon kokemukset ja energian virtaukset koko päivääsi. Raikas ilma, luonnon äänet ja auringon paiste tuovat lisämausteen harjoitukseesi ja tunnet virkistyneesi myös sisäisesti. Mielesi on rennompi, tunnet kehollasi uudenlaisen liikkuvuuden ja energian virtauksen tunteen ♡

Joogatunnin jälkeen on ihanaa rauhassa istahtaa aamupalalle tai kahvi/teekupposen ääreen Mathildan Marinaan, Cafe Vinssiin tai Lossibaariin.

Rullaa sivua alemmas ja katso merellisten kohteiden joogatuntitarjonta ja yinjoogaa pidän ihanassa puutarhassamme Vartsalassa. Tutustus myös kesäkauden uuteen joogakorttiin, jolloin voit joogailla kolmessa eri merellisessä kohteessa. Ihana kesä tulossa, nautitaan ja kerätään auringon valoa talteen talven varalle ♡

Laiturijoogaa Mathildan Marinassa kesäkuun lopusta elokuun alkuun 2023.

LAITURIJOOGA MATHILDAN MARINA

Keskiviikko aamuisin jo huikeat 11-vuotta Laiturijoogaa Mathildan Marinan merellisissä maisemissa. Viime vuotisen juhlavuoden kunniaksi jatketaan tänäkin vuonna myös sunnuntai aamuisin 1h 30 min joogatunti sekä uutuutena auringonlaskun jooga.
Mikä ihana tapa, aloittaa kesäaamu joogan avulla, nauttien meri-ilmasta, merestä ja hengittää puhdasta ilmaa. Aamun kruunaa maittava, runsas ja herkullinen aamiainen Mathildan Marinassa.

Laiturijoogan sisältö vaihtelee kesän aikana sisältäen hatha- ja yinjoogan asanoita eli liikkeitä ja asentoja, jokaisen oman kehon ehdoilla ja taidoille sopivia. Tunnin rakenne on alkurentoutus, hatha- ja yinjoogaa ja tunnin kruunaa loppurentoutus, joka toteutetaan vaihtelevasti tiibetiläisten äänimaljojen kera tai ilman. Laiturijooga on avoin kaikille ikään, kokoon, sukupuoleen ja joogaharrastuneisuuteen katsomatta. Puethan päällesi joustavat, mukavat vaatteet. Kerrospukeutuessasi voit tarpeen mukaan vähentää tai lisätä vaatetusta ja näin nauttia harjoituksesta aina loppurentoutumiseen asti. Ota mukaan oma joogamatto, viltti ja vesipullo! SÄÄVARAUS! Ei ennakkoilmoittautumista!
P.S. Muistathan, että harvemmin Mathildedalissa sataa, vaikka Salossa vettä ropiseekin ♡

MATHILDAN LAITURIJOOGA
KESKIVIIKKO klo 9.00 – 10.15:
KESÄKUU 28 HEINÄKUU 5, 12, 19, 26 ELOKUU 2


Kertamaksu 12 euroa/hlö kortilla, Mobile Pay, liikuntasetelit (Epassi, Edenred ja Smartum) tai käteisellä. Kesäkortti 2023 5xkortti 55 eur.

MATHILDAN LAITURIJOOGA 1,5H
SUNNUNTAI klo 9.00 – 10.30:
HEINÄKUU 2, 16, 30


Kertamaksu 20 euroa/hlö kortilla, Mobile Pay, liikuntasetelit (Epassi, Edenred ja Smartum) tai käteisellä. Kesäkortti 2023 5xkortti 90 eur.

Osoite: Ruukinrannantie 4, 25660 Mathildedal

Äänimaljarentoutus Mathildan Laiturilla kesäkuun lopusta elokuun alkuun.

ÄÄNIMALJARENTOUTUS MATHILDAN MARINA

Anna harmonisten äänimaljojen tuudittaa sinut rentoutukseen, rauhaan ja stressittömään olotilaan, samalla kun hengität raitista meri-ilmaa. Kehosi rentoutuu ja rauhoittuu, mielesi lepää, tunnet itsesi raukeaksi mutta energiseksi.
Sointukylvyssä eli äänimaljarentoutuksessa harmoniset äänet ja lempeä värähtely johdattavat rentoutumiseen. Värähtely vaikuttaa kehon nesteisiin saaden soluissa olevan nesteen värisemään. Sointukylvyssä ryhmä makaa mukavasti viltin alla joogamatoilla. Sointukylpyohjaaja soittaa meditaatiokelloa ja äänimaljoja luoden tilaan harmonisen äänimaailman. Äänimaljat tuottavat värähteleviä ja luonnollisia ääniä, jotka voimme tuntea tai aistia kehossamme. Rentoutus vastaa parhaimmillaan kolmen tunnin yöunta. Äänimaljarentoutus voi auttaa unettomuuteen, vähentää stressiä, ahdistusta ja kehon jännitystiloja. Ota mukaasi joogamatto, viltti ja joustava sekä lämmin asu, huomioiden sääolosuhteet ja vesipullo. SÄÄVARAUS! Ei ennakkoilmoittautumista!

ÄÄNIMALJARENTOUTUS
KESKIVIIKKO klo 10.20 – 10.50:
KESÄKUU 28 HEINÄKUU 5, 12, 19, 26 ELOKUU 2
Kertamaksu 8 euroa/hlö kortilla, Mobile Pay tai käteisellä. Kesäkortti 2023 5xkortti 38 eur.


Osoite: Ruukinrannantie 4, 25660 Mathildedal

Auringonlaskun joogaa Mathildan Marinassa heinäkuun 18 päivä.

AURINGONLASKUN JOOGA, MATHILDAN MARINA

Illan ja auringon laskeutuessa taivaanrannalle teemme kesäillassa raikasta ilmaa hengittäen lempeitä, kehoa hoivaavia ja unten maille saattavia asanoita eli liikesarjoja, jotka auttavat sinua höyhensaarille. Öisen tuntimme päättää loppurentoutus ja mielikuvamatka omaan sisimpään, rauhaan, levollisuuteen ja mielen rauhoittumiseen nauttien samalla laskevan auringon säteiden kauneudesta. Tunti soveltuu niin aloittelijoille kuin kokeneillekin joogeille, harjoitus muotoutuu ryhmän energian ja osaamisen vaikutuksella.
Puethan päällesi joustavat, mukavat vaatteet. Kerrospukeutuessasi voit tarpeen mukaan vähentää tai lisätä vaatetusta ja näin nauttia harjoituksesta aina loppurentoutumiseen asti. Ota mukaan oma joogamatto, viltti ja vesipullo! Säävaraus.

AURINGONLASKUN JOOGA
TIISTAI klo 21.30 – 22.30
HEINÄKUU 18


Kertamaksu 20 euroa/hlö kortilla, Mobile Pay, liikuntasetelit (Epassi, Edenred ja Smartum) tai käteisellä. Kesäkortti 2023 5xkortti 90 eur.

Osoite: Ruukinrannantie 4, 25660 Mathildedal

LEMPEÄ RANTAJOOGA, FÖRBY

Tule aloittamaan päiväsi virkeästi venytellen ja syvään hengitellen raikkaassa meri-ilmassa luonnon kuunnellen Lempeällä Rantajoogalla Förbyn uimarannalle. Anna päivällesi uusi suunta, lempeä ja rauhallinen olotila, mutta energinen. Kuunnellen meren ja luonnon ääniä, veden läheisyydessä.
Tunnin sisältö vaihtelee kesän aikana hatha- ja yinjoogan välillä. Loppurentoutus toteutetaan vaihtelevasti tiibetiläisten äänimaljojen tai muiden instrumenttien kera. Lempeä Rantajooga soveltuu aikaisemmin jooganneille kuin vasta joogaan tutustuville.
Puethan päällesi joustavat, säänmukaiset mukavat vaatteet ja kerrospukeutumista suosien, rannalla voi aina tuulla. Ota tunnille mukaan myös oma joogamatto, viltti, villasukat ja vesipullo! Ei ennakkoilmoittautumista!


Huonon sään sattuessa, jooga pidetään Förbyn Seuratalolla osoitteessa Alastalontie 2, Förby.

LEMPEÄ RANTAJOOGA, FÖRBY
TORSTAI klo 9.00 – 10.15
KESÄKUU 29 HEINÄKUU 6, 13, 20, 27 ELOKUU 3


Kertamaksu 12 euroa/hlö kortilla, Mobile Pay, liikuntasetelit (Epassi, Edenred ja Smartum) tai käteisellä. Kesäkortti 2023 5xkortti 55 eur.

Osoite: Förbyn uimaranta, Särkisalontie 1359
Autojen pysäköinti uimarannan parkkipaikalla tai viereisen toimistorakennuksen parkkipaikalla osoitteessa Särkisalontie 1361.

Lempeä Iltajooga Förbyn Seurojentalolla 4. ja 18.7. klo 18.00.

LEMPEÄ ILTAJOOGA, FÖRBY

Lempeä Iltajooga on hengityksen tahtiin tehtyjä kehoa avaavia, huoltavia ja liikkuvuutta tuova joogailta. Illan jälkeen on kehosi valmis rauhoittumaan höyhensaarille. Tunnet raukean tilan kehollasi ja mielesi on levännyt. Illan kruunaa äänimaljoilla tehty syvärentoutus sointukylvyllä. Tilan upea akustiikka ja puulattia tuovat mausteensa tälle tunnille. Akustiikka saa ääniaallot värisemään kehollasi ja lattiaa pitkin virtaavat äänet alustasi alta, upea kokemus.

Tunti sisältää alkurentoutuksen, hengityksen tahtiin tehtyjä asanoita eli liikesarjoja, venytyksiä lihaksille ja illan kruunaa loppurentoutus, joka auttaa sinua matkaamaan höyhensaarille. Lempeä Iltajooga soveltuu niin aloitteleville, joogeille, kankeille, kaikenikäisille kuin myös aikaisemmin jooganneille. Otathan mukaasi joogamaton, viltin, vesipullon sekä kerrospukeutumisen, jotta voit tunnista nauttia lämpimästi vielä loppurentoutuksessakin. Kehon lämpötila laskee rentoutuessa ja tarvitset lämmintä päälle. Tilamme on vanha ja lattiatasoissa voi aina vähän vetää.

FÖRBY LEMPEÄ ILTAJOOGA 1,5 H
TIISTAI klo 18. – 19.30
HEINÄKUU 4, 18


Kertamaksu 20 euroa/hlö kortilla, Mobile Pay, liikuntasetelit (Epassi, Edenred ja Smartum) tai käteisellä. Kesäkortti 2023 5xkortti 90 eur.

Osoite: Förbyn Seuratalolla osoite Alastalontie 2, Förby.

TERASSIJOOGA, LOSSIRANTA

Merelliset äänet ja aamuinen joogahetki meren välittömässä tuntumassa. Aloita aamusi hengitellen raikasta meri-ilmaa, kuunnellen luonnon ja lossin ääniä ja samalla herätellen omaa kehoasi uuteen päivään. Joogatunnin sisältö vaihtelee kesän aikana hatha- ja yinjoogan välillä. Loppurentoutus toteutetaan tiibetiläisten äänimaljojen kera. Puethan päällesi joustavat, säänmukaiset mukavat vaatteet ja kerrospuketumista suosittelen, rannalla voi aina tuulla. Ota mukaan oma joogamatto, viltti, villasukat ja vesipullo! Tervetuloa merelliseen lossirantaan! SÄÄVARAUS! Ei ennakkoilmoittautumista!TERASSIJOOGA, ANGELNIEMI
PERJANTAISIN klo 8.30 – 9.45
KESÄKUU 30 HEINÄKUU 7, 14, 21, 28 ELOKUU 4


Kertamaksu 12 euroa/hlö kortilla, Mobile Pay, liikuntasetelit (Epassi, Edenred ja Smartum) tai käteisellä. Kesäkortti 2023 5xkortti 55 eur.

Osoite: Lossibaari, Kokkilantie 879, 25230 Angelniemi.

Puutarhajoogaa Hoitola Kukkuvillan puutarhassa.

PUUTARHA YINJOOGA,
VARTSALA

Tervetuloa puutarhaamme yinjoogaan aistimaan kukkien väriloistoa ja tuoksuja, kuuntelemaan ympäristön ääniä, veneitä, lintuja, veden virtaavaa solinaa. Kesän aikana pidän tunteja ihanalla pihallamme. Ulkona pidettävälle tunneilla on säävaraus, seuraathan facebook ilmoittelua.
Otathan mukaasi säänmukaiset varusteet, joogamaton, vesipullon ja villasukat. Teemme ulkona yinjoogaa, ilta voi olla hieman viileä.

Ennakkoilmoittautumiset info@hoitolakukkuvilla.com tai 040 7564700/Katja

PUUTARHA YINJOOGA, VARTSALA
klo 17.30 – 18.45

HEINÄKUU 31
ELOKUU 7
, 14, 21

Kertamaksu 12 euroa/hlö kortilla, Mobile Pay, liikuntasetelit (Epassi, Edenred ja Smartum) tai käteisellä. Kesäkortti 2023 5xkortti 55 eur.

Osoite: Hoitola Kukkuvillan puutarha, Kukkulinnantie 11, 25210 Vartsala.