Rentouttavat hoidot

Kuumakivihieronta

Hoitola Kukkuvilla tarjoaa arjen kiireeseen rentouttavia energia-, enkeli- ja äänimaljahoitoja sekä kuumakivi- ja yrttinyyttihierontaa. Nyt myös uutuutena SoundfulYin®-yksilöhoitoja. Tutustu lähemmin hoitoihin ja valitse mikä ihana kokonaisuus sinua kutsuu. Ajan voit varata soittamalla numeroon 040 756 4700 tai laittamalla postia info@hoitolakukkuvilla.com osoitteeseen.

Olet lämpimästi tervetullut hoitola Kukkuvillaan Kukkulinnantielle.

Uutuus hoito!
Yrttinyyttihieronta

Yrttinyyttihieronnassa hierotaan kehoa eri kokoisilla yrttinyyteillä, joiden lämpö ja tuoksut rentouttavat lihaksia, kehoa ja mieltä. Kokonaisvaltainen rentoutus. Lue lisää tämän ihanan hieronnan vaikutuksista.

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronnassa hierotaan kehoa eri kokoisilla kuumassa vedessä lämmitetyillä luonnon hiomilla basalttikivillä. Kivien lämpö rentouttaa lihaksia ja kehoa.

SoundfulYin® Yoga yksilöhoito

Hoidossa asiakas on joogamatolla passiivissa yinjooga asennoissa ja hoitaja avustaa asentoja intuitiivisella, lempeällä kosketuksella sekä soittaen maljoja keholla ja aurassa. Rentouttava, rauhoittava ja kehoa avaava hoito.

Tiibetiläinen äänimaljahoito

Äänimaljahoito toimii syvärentoutuksena hoitaen lempeästi sekä kehoa, mieltä että sielua. Erilaiset äänet rentouttava ja rauhoittavat kokonaisvaltaisesti. Äänimaljahoito voidaan tehdä yksilö- tai parihoitona.

Energia- ja Enkelihoidot

Anna itsellesi hetki aikaa kuunnella ajatuksiasi, tunteitasi ja sieluasi. Anna itsellesi lupa hiljentyä, rauhoittua ja levätä sekä nauttia energisoivasta hoidosta.