Rentouttavat hoidot

Hoitola Kukkuvillan renouttavia hoitoja

Tule rentoutumaan, hengähtämään ja
hemmottelemaan itseäsi

Shiatsuhoito Hoitola Kukkuvilla.


SHIATSUHOITO

Shiatsu on japanilaista lempeää akupainantaa keholle, mielelle ja sielulle, jossa painellaan lempeästi kehon energiakanavia eli meridiaaneja ja niiden varrella sijaitsevia akupisteitä kämmenillä, peukaloilla ja kyynärpäillä.

Hoitola Kukkuvillan yrittinyytihieronta


YRTTINYYTTIHIERONTA

Yrttinyyttihieronnassa hierotaan kehoa eri kokoisilla yrttinyyteillä, joiden lämpö ja tuoksut rentouttavat lihaksia, kehoa ja mieltä. Kokonaisvaltainen rentoutus.

aa

KUUMAKIVIHIERONTA

Kuumakivihieronnassa hierotaan kehoa eri kokoisilla kuumassa vedessä lämmitetyillä luonnon hiomilla basalttikivillä. Kivien lämpö rentouttaa lihaksia ja kehoa.

a

SOUNDFULYIN® YOGA

Hoidossa asiakas on joogamatolla passiivissa yinjooga asennoissa ja hoitaja avustaa asentoja intuitiivisella, lempeällä kosketuksella sekä soittaen maljoja keholla ja aurassa. Rentouttava, rauhoittava ja kehoa avaava hoito.

cc

ÄÄNIMALJAHOITO

Äänimaljahoito toimii syvärentoutuksena hoitaen lempeästi sekä kehoa, mieltä että sielua. Erilaiset äänet rentouttava ja rauhoittavat kokonaisvaltaisesti.

cc

ALH-ENKELIHOITO™

ALH-Enkelihoito™ koe syvällinen muutos ja saa taivaallista apua sinua askarruttaviin, kipeimpiin ja elämääsi jarruttaviin asioihin ♡

cc

ENERGIA- JA ENKELIHOITO

Anna itsellesi hetki aikaa kuunnella ajatuksiasi, tunteitasi ja sieluasi. Anna itsellesi lupa hiljentyä, rauhoittua ja levätä sekä nauttia energisoivasta hoidosta.

♡ Olet lämpimästi tervetullut piharakennuksessa toimivaan hoitolaani ♡

Ajanvarausjärjestelmänä on Vello. Jollet löydä sopivaa aikaa itsellesi, voit varata ajan soittamalla numeroon 040 756 4700 tai laittamalla postia info@hoitolakukkuvilla.com osoitteeseen.