Kuumakivihieronta

Kuumakivihierontaa Hoitola Kukkuvillassa.

Kuumakivien nautinnollista hierontaa

Kuumakivet johdattavat sinut lämmöllä rentouden tunteeseen, ihanan raukean olotilan vietäväksi. Anna kuumien kivien lämmön rentouttaa lihaksiasi, kehoasi ja samalla mielesi rauhoittuu ja rentoudut. Hoidon jälkeen olosi on raukea, rentoutunut ja rauhallinen.
Kuumakivihieronnassa lihaksia hierotaan luonnon muokkaamilla, sileillä basalttikivillä. Kivillä hierottaessa vaikutus ulottuu kudoksessa aina 3 cm syvyyteen asti johtuen kivien luovuttamasta lämmöstä kudosta manipuloitaessa. Hieronta tuntuu miellyttävän pehmeältä ja kivuttomalta, mutta vaikutukset ovat käsin tehtävää syväkudoshierontaa syvempiä. Hieronnan otteet muistuttavat klassisen hieronnan otteita. Hierontaotteet lieventävät tehokkaasti lihasjännityksiä, parantavat verenkiertoa ja aktivoivat nestekiertoa. Osa kivistä asetellaan keholle lämpöä tuomaan. Kivien lämpö rentouttaa sekä lihaksia että mieltä.

Kuumakivihierontaa Hoitola Kukkuvillassa.

KUUMAKIVIHIERONTA

Varaa itsellesi aika ihanaan hemmotteluun. AJANVARAUS

Kuumakivihieronnan vaikutukset

Kuumakivihieronnalla on monta suotuisaa vaikutusta, kuten lihaskudoksen pehmeneminen, verenkierron lisääntyminen, nestekierron vilkastuminen ja kuona-aineiden tehostunut poistuminen. Hieronta lievittää kipua, tehostaa veren- ja lymfakiertoa, rentouttaa lihaksia ja lisää sidekudoksen elastisuutta sekä rauhoittaa ja tasapainottaa hermostoa.

KUUMAKIVIHIERONTA

60 min 60 €
puolikas vartalo

30 min 40 €
niska-hartia- ja kasvohieronta

90 min 80 €
koko vartalo

120 min 100€

Kuumakivihierontaa Hoitola Kukkuvillassa.

Kenelle kuumakivihieronta sopii ja kenelle ei

Jos klassinen hieronta sopii sinulle ja pidät lämmöstä niin myös kuumakivihieronta yleensä sopii. Mutta jos olet raskaana tai kärsit tuntopuutoksista, diabeteksesta, sydänsairaudesta, psoriasista tai atooppisesta ihosta, sinulle on kuumetta, antibioottikuuri, vakava sairaus esim. syöpä, suonikohjuista tai jos sinulla on hyvin ohut iho kannattaa ehkä välttää kuumakivihierontaa tai ainakin kertoa hierojalle näistä ongelmista aikaa varattaessa.