Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta

Kuumakivihierontaa tehdään käyttämällä eri kokoisia kuumassa vedessä lämmitettyjä luonnon hiomia basalttikiviä. Kivet tulevat Perusta, Indonesiasta ja Argentiinasta. Kiviterapiahoidot ovat olleet osa itämaista lääketiedettä yli 5000 vuotta. Suomeen kuumakivihieronta tuli noin 10 vuotta sitten Yhdysvalloista.

Kuumakivihieronnan vaikutukset

Kuumakivihieronnalla on monta suotuisaa vaikutusta, kuten lihaskudoksen pehmeneminen, verenkierron lisääntyminen, nestekierron vilkastuminen ja kuona-aineiden tehostunut poistuminen. Hieronta lievittää kipua, tehostaa veren- ja lymfakiertoa, rentouttaa lihaksia ja lisää sidekudoksen elastisuutta sekä rauhoittaa ja tasapainottaa hermostoa.

Kuumakivihieronnassa lihaksia hierotaan luonnon muokkaamilla, sileillä basalttikivillä. Hieronnan otteet muistuttavat klassisen hieronnan otteita. Hierontaotteet lieventävät tehokkaasti lihasjännityksiä, parantavat verenkiertoa ja aktivoivat nestekiertoa. Osa kivistä asetellaan keholle lämpöä tuomaan. Kivien lämpö rentouttaa sekä lihaksia että mieltä.

Kivillä hierottaessa vaikutus ulottuu kudoksessa aina 3 cm syvyyteen asti johtuen kivien luovuttamasta lämmöstä kudosta manipuloitaessa. Hieronta tuntuu miellyttävän pehmeältä ja kivuttomalta, mutta vaikutukset ovat käsin tehtävää syväkudoshierontaa syvempiä.

Kuumakivihieronta

60 min 60 €
puolikas vartalo

30 min 40 €
niska-hartia- ja kasvohieronta

90 min 80 €
koko vartalo

Kenelle kuumakivihieronta sopii ja kenelle ei

Jos klassinen hieronta sopii sinulle ja pidät lämmöstä niin myös kuumakivihieronta yleensä sopii. Mutta jos olet raskaana tai kärsit tuntopuutoksista, diabeteksestä, sydänsairaudesta, psoriaksesta tai atooppisesta ihosta, sinulle on kuumetta, antibioottikuuri, vakava sairaus esim. syöpä, suonikohjuista tai jos sinulla on hyvin ohut iho kannattaa ehkä välttää kuumakivihierontaa tai ainakin kertoa hierojalle näistä ongelmista aikaa varattaessa.

Varaa aika hemmotteluun 040 756 4700 tai info@hoitolakukkuvilla.com

Kuumakivihieronta