Palvelut

Hoitola Kukkuvillan hyvinvoinnin palveluita.

Tervetuloa rentoutumaan, hengähtämään ja hemmottelemaan itseäsi joogatunneille, retriitteihin, hemmotteleviin hoitoihin niin keholle mielelle ja sielulle, anna aikaa omaan hyvinvointiisi ♡

Tervetuloa Hoitola Kukkuvillan Jooga- ja äänimaljatunneille. Lue lisää erilaisista tunneista ja paikoista, joissa tunteja pidetään.


JOOGA- JA ÄÄNIMALJATUNNIT

Jooga- ja äänimaljatunteja sisältäen joogaa, Soundful Yin® Yogaa, yinjoogaa ja äänimaljoja.
Tunteja eri kohteissa, Laiturijoogaa Mathildedalissa, Hoitola Kukkuvillassa, Angelniemen Seurojentalolla ja eri Kansalaisopistoilla.
Joogaretriittejä, aikaa itsellesi.

Tule hemmottelemaan itseäsi erilaisilla hoidoilla, Shiatsuhoito, Yrttinyytti- ja kuumakivihieronta, äänimaljahoito ja rentoutus, Soundful Yin® Yogaa Hoitola Kukkuvillassa.


RENTOUTTAVAT HOIDOT

Hemmottele kehoasi ja anna aikaa omaan hyvinvointiisi. Tutustu ihaniin hoitoihin, Shiatsuhoito, yrttinyytti- ja kuumakivihieronta, äänimaljahoito ja Soundful Yin® Yogaa.

Enkelit ja henkinen hyvinvointi. Tutustu henkiseen hyvinvointiin, joka on  yhtä tärkeää kuin fyysinen hyvinvointi. Tutustu Hoitola Kukkuvillan palveluihin.

aa

ENKELIT JA HENKINEN HYVINVOINTI

Fyysisen hyvinvoinnin rinnalla on myös henkinen hyvinvointi tärkeää. Tutustu lähemmin Hoitola Kukkuvillan palveluihin, jos tunnet kutsun.

a

♡ Tervetuloa Hoitola Kukkuvillaan♡