JoogaPäivä

JoogaPäivä sunnuntai joulukuu 17.12.2023

Tervetuloa JoogaPäivään 17.12.2023

Tervetuloa suosittuun JoogaPäivään Angelniemeen, päivä, jolloin voit rauhassa keskittyen nauttia erilaisista joogatunneista, pysähtyen enemmän vain olemiseen, kuunnella kehosi tunnelmia, rauhoittaa mielesi ja vain olla, välillä tekemättä mitään sen ihmeempää. Tunnet miltä tuntuu osallistuminen minimuotoiseen joogaretriittiin, kun keho saa erilaisia joogaharjoituksia, ei vain tunnin vaan hieman enemmän. Miltä kehossasi tuntuu Lempeän joogan jälkeen, kun teemme virtaavan hengityksen tahdissa joogaharjoitusta ja miten keho on vastaanottavaisempi, venyvämpi ja notkeampi pidempään ihanaan yinjoogaan. Millainen ihana olotilasi valtaa illalla, kun päivän kaikki harjoitteet saavat laskeutua kehosi tietoisuuteen, hengityksen ja mielen rauha valtaavat sinut.

Anna itsellesi lahja ennen joulukiireitä, aikaa rauhoittua ja nauttien JoogaPäivästä, johon sisältyy lempeää joogaa, kahden tunnin yinjoogaharjoitus ja tunnin äänimalja rentoutusta. Osallistumalla koko päivän ohjelmaan varmistat itsellesi paikan haluamallesi tunnille edullisempaan hintaan. Katso lähemmin tuntien kuvaukset, hinnat sekä tarjoushinta koko päivään osallistumisesta, päivän ohjelma sekä käytännön asiat ja varaa nyt itsellesi paikka ihanaan joulukuiseen JoogaPäivään. Päiväsi voit vielä kruunata kylmäuinnilla ja saunomisella Kokkilassa, lue lisää.

Ohjelma:

HINTA 20€

Peruutusmaksu 13.12.2023 alkaen on 20€/hlö ja JoogaPäivän osallistuminen on maksettu 13.12.2023 mennessä joko MobilePay, liikuntaseteleillä tai laskuna. Peruuttamattomista poisjäämisistä veloitamme JoogaPäivän maksun kokonaisuudessaan.

HINTA:
Kun osallistut koko päivän ohjelmaan, on hinta 60€ (norm. 70 eur) ja jos valitset yksittäisen tunnin on sen hinta ilmoitettu kuvauksen yhteydessä. Osallistumalla koko päivään varmistat itsellesi haluamasi tunnin edulliseen hintaan. Maksuvälineinä käyvät kortit, MobilePay, liikuntasetelit (Epassi, Edenred ja Smartum), käteinen tai tilille suoritus.

Huom! Äänimaljarentoutukseen ei voi käyttää liikuntaseteleitä.

JoogaPäivään osallistuminen on maksettu 13.12.2023 mennessä, kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä maksutapasi.

♡ Tervetuloa ihanaan joulukuiseen JoogaPäivään ♡

Angelniemen Seurojentalo on idyllinen vanha puutalo (Kokkilantie 775) Angelniemessä. Angelniemi sijaitsee 15 minuuttia Salosta ja 47 minuuttia Turun keskustasta. Mielessäni nimeän talon vanhaksi rouvaksi, josta säteilee, tuntee sekä aistii hyvää energiaa. Talona tämä rakennus soveltuu erinomaisesti joogatilaksi, uudistetun ilmalämpöpumpun sekä lisälämmittimien ja erilaisten valojen luoman tunnelman ansiosta.