Yrttinyyttihieronta

Yrttinyyttihieronta

Yrttinyyttihieronta vie sinut matkalle itämaisiin tuoksuihin, lämpöön ja hyvänolon tunteeseen. Yrttinyyttihieronnassa käytetään intensiivisiä tuoksuja luonnon yrteistä ja aromaattisista öljyistä, jotka lisäävät mielihyvän tunnetta yhdessä lämmön kanssa. Kehoa hoitavat yrtit on pakattu kankaiseen palloon, jotka kastellaan ja kuumennetaan höyryssä hoitamaan kehoa. Hieronta rentouttaa, poistaa stressiä ja kiirettä, laukaisee lihasjännityksiä sekä aktivoi aineenvaihduntaa kudoksissa. Yrttinyyttihierontaa voidaan kutsua myös ”lämpö-fyysiseksi tekniikaksi”, jossa lämpimillä nyyteillä kosketellaan ihoa vedoin, paineluin ja sivelyin. Nyyttien aromit aktivoituvat lämmönvaikutuksesta, josta tuoksu vapautuu kevyesti hieronnan aikana virkistäen mieltä ja koko kehoa sekä kuorien ja hoitaen myös ihoa.

Yrttinyyttihieronnan vaikutukset

Yrttinyyttihieronnalla on monta suotuisaa vaikutusta, kuten lihaskudoksen pehmeneminen, verenkierron lisääntyminen, nestekierron vilkastuminen ja kuona-aineiden tehostunut poistuminen. Hieronta lievittää kipua, tehostaa veren- ja lymfakiertoa, rentouttaa lihaksia ja lisää sidekudoksen elastisuutta sekä rauhoittaa ja tasapainottaa hermostoa. Unenlaatu paranee ja hieronta antaa kokonaisvaltaisen rentoutumisen sekä keventää raskasta oloa kehossa. Yrttinyyttihieronta sopii stressiperäisiin vaivoihin, unihäiriöihin, lihasjännityksiin sekä kaikille rentouttavaksi hoidoksi.

Yrttinyytit ja aromaterapeuttinen tuoksu:

SITRUUNARUOHO- sitruunan eteeristä öljyä, antibakteerisia ominaisuuksia, virkistävä ja aineenvaihduntaa lisäävä

KOOKOS – pomelon sitrushedelmä ja kookosmassa, ihoa pehmittävä, antibakteerinen

APPELSIINI- mandariinin eteerinen öljy, rentouttaa ja laukaisee jännitystiloja, virkistää

Kenelle Yrttinyyttihieronta sopii ja kenelle ei

Jos klassinen hieronta sopii sinulle ja pidät lämmöstä niin myös Yrttinyyttihieronta sopii sinulle. Mutta jos olet raskaana tai kärsit tuntopuutoksista, diabeteksesta, sydänsairaudesta, suonikohjuista, tulehduksia, sinulla on kuumetta, psoriasis tai atooppinen iho, vakavia sairauksia kuten syöpä tai jos sinulla on hyvin ohut iho, kannattaa ehkä välttää yrttinyyttihierontaa tai ainakin kertoa hierojalle näistä ongelmista jo aikaa varattaessa.

Varaa aika hemmotteluun 040 756 4700 tai info@hoitolakukkuvilla.com

Yrttinyyttihieronta

60 min 60 €
puolikas vartalo

30 min 40 €
niska-hartia- ja kasvohieronta

90 min 80 €
koko vartalo

Yrttinyyttihieronta