Yrttinyyttihieronta

Hoitola Kukkuvillan yrttinyyttihieronta.

Itämaisten tuoksujen ja lämmön luomaa hemmottelua

Yrttinyyttihieronta vie sinut matkalle itämaisiin tuoksuihin, lämpöön ja hyvänolon tunteeseen. Yrttinyyttihieronnassa käytetään intensiivisiä tuoksuja luonnon yrteistä ja aromaattisista öljyistä, jotka lisäävät mielihyvän tunnetta yhdessä lämmön kanssa. Kehoa hoitavat yrtit on pakattu kankaiseen palloon, jotka kastellaan ja kuumennetaan höyryssä hoitamaan kehoa. Hieronta rentouttaa, poistaa stressiä ja kiirettä, laukaisee lihasjännityksiä sekä aktivoi aineenvaihduntaa kudoksissa. Nyyttien aromit aktivoituvat lämmönvaikutuksesta, josta tuoksu vapautuu kevyesti hieronnan aikana virkistäen mieltä ja koko kehoa sekä kuorien ja hoitaen myös ihoa.

Hoidossa nautit lämpimien yrttinyyttien tuomasta rentouden tunteesta kehollasi, samalla kun yrttien aromaattiset tuoksut vievät sinut matkalle itämaisiin tuoksuihin.

YRTTINYYTTIHIERONTA

Varaa itsellesi aika ihanaan hemmotteluun. AJANVARAUS

Yrttinyyttihieronnan vaikutukset

Yrttinyyttihieronnalla on monta suotuisaa vaikutusta, kuten lihaskudoksen pehmeneminen, verenkierron lisääntyminen, nestekierron vilkastuminen ja kuona-aineiden tehostunut poistuminen. Hieronta lievittää kipua, tehostaa veren- ja lymfakiertoa, rentouttaa lihaksia ja lisää sidekudoksen elastisuutta sekä rauhoittaa ja tasapainottaa hermostoa. Unenlaatu paranee ja hieronta antaa kokonaisvaltaisen rentoutumisen sekä keventää raskasta oloa kehossa. Yrttinyyttihieronta sopii stressiperäisiin vaivoihin, unihäiriöihin, lihasjännityksiin sekä kaikille rentouttavaksi hoidoksi.

YRTTINYYTTIHIERONTA

60 min 70 €
puolikas vartalo

30 min 40 €
niska-hartia- ja kasvohieronta

90 min 90 €
koko vartalo, kasvot ja pää

Yrttinyytit ja aromaterapeuttinen tuoksu:

THAI-YRTTI sitruunaheinä uute, virkistävä ja vahvistava

SITRUUNARUOHO– sitruunan eteeristä öljyä, antibakteerisia ominaisuuksia, virkistävä ja aineenvaihduntaa lisäävä

KOOKOS – pomelon sitrushedelmä ja kookosmassa, ihoa pehmittävä, antibakteerinen

APPELSIINI- mandariinin eteerinen öljy, rentouttaa ja laukaisee jännitystiloja, virkistää

LAVENTELI– laventelin eteerinen öljy, rentouttava, stressiä lievittävä

Lisäksi: maustekurkuma (vahvistaa vastustuskykyä), ryppylimetinlehti (kuoriva), inkivääri (vilkastuttaa verenkiertoa), sitruunanlehti (kuoriva), kevätrapsinlehti (kuoriva), kristallihile (pitää yrttimassan ilmavana).

Yrttinyyttihieronta Hoitola Kukkuvilla.

Kenelle Yrttinyyttihieronta sopii ja kenelle ei

Jos klassinen hieronta sopii sinulle ja pidät lämmöstä, niin myös Yrttinyyttihieronta sopii sinulle. Mutta jos olet raskaana tai kärsit tuntopuutoksista, diabeteksesta, sydänsairaudesta, suonikohjuista, tulehduksia, sinulla on kuumetta, psoriasis tai atooppinen iho, vakavia sairauksia kuten syöpä tai jos sinulla on hyvin ohut iho, kannattaa ehkä välttää yrttinyyttihierontaa tai ainakin kertoa hierojalle näistä ongelmista jo aikaa varattaessa.