Yrttinyyttihieronta

Yrttinyyttihieronta

Yrttinyyttihieronnassa käytetään intensiivisiä tuoksuja luonnon yrteistä ja aromaattisista öljyistä, jotka lisäävät mielihyvän tunnetta yhdessä lämmön kanssa. Hieronta rentouttaa, poistaa stressiä ja kiirettä, laukaisee lihasjännityksiä sekä aktivoi aineenvaihduntaa kudoksissa. Yrttinyyttihierontaa voidaan kutsua myös ”lämpö-fyysiseksi tekniikaksi”, jossa lämpimillä nyyteillä kosketellaan ihoa vedoin, paineluin ja sivelyin. Nyyttien aromit aktivoituvat lämmönvaikutuksesta, josta tuoksu vapautuu kevyesti hieronnan aikana virkistäen mieltä.

Yrttinyyttihieronnan vaikutukset

Yrttinyyttihieronnalla on monta suotuisaa vaikutusta, kuten lihaskudoksen pehmeneminen, verenkierron lisääntyminen, nestekierron vilkastuminen ja kuona-aineiden tehostunut poistuminen. Hieronta lievittää kipua, tehostaa veren- ja lymfakiertoa, rentouttaa lihaksia ja lisää sidekudoksen elastisuutta sekä rauhoittaa ja tasapainottaa hermostoa. Unenlaatu paranee ja hieronta antaa kokonaisvaltaisen rentoutumisen sekä keventää raskasta oloa kehossa.

Yrttinyyttihieronta

60 min 60 €
puolikas vartalo

30 min 40 €
niska-hartia- ja kasvohieronta

90 min 80 €
koko vartalo

Kenelle Yrttinyyttihieronta sopii ja kenelle ei

Jos klassinen hieronta sopii sinulle ja pidät lämmöstä niin myös Yrttinyyttihieronta sopii sinulle. Mutta jos olet raskaana tai kärsit tuntopuutoksista, diabeteksesta, sydänsairaudesta, suonikohjuista, tulehduksia, sinulla on kuumetta, psoriasis tai atooppinen iho, vakavia sairauksia kuten syöpä tai jos sinulla on hyvin ohut iho, kannattaa ehkä välttää yrttinyyttihierontaa tai ainakin kertoa hierojalle näistä ongelmista jo aikaa varattaessa.

Varaa aika hemmotteluun 040 756 4700 tai info@hoitolakukkuvilla.com

Yrttinyyttihieronta