Joogaretriitit

Päivitetty 30.7.

ELORETRIITTI ANGELNIEMI, KOKKILA
ELOKUU 14 – 15

**** 2 paikkaa vapaana****


Tule rentoutumaan, pysähtymään, hengittelemään, rauhoittumaan ja samalla huoltamaan omaa kehoa sekä mieltä Angelniemen vaihteleviin maisemiin. Ihastellaan elokuun luontoa, meri-, pelto- ja metsämaisemia, hengitellään raikasta ilmaa, syödään hyvää ruokaa ja rentoudutaan joogan sekä äänimaljameditaation vaikutuksesta. Käydään lähistön suojellussa satumetsässä ja nautitaan luontoäidin energiasta.

Eloretriitti sisältää neljä ohjattua kokonaisuutta, dynaamisemman Hathajoogan, metsämeditaation ja kävelyn, loppuillasta yinjoogaa ja lopuksi rauhoittumisen äänimaljojen luomaan harmoniseen meditaatioon illan päätteeksi. Sunnuntaiaamuna heräillään lempeään aamujoogaan ja nautitaan aamupala lossirannan upeissa maisemissa. Yöpyminen, sauna ja jooga Ankkurikellarissa tai luontoäidin salliessa ulkona.

Et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta. Ilmojen salliessa osa joogasta voidaan pitää ulkona.

Retriitin varaukset Hoitola Kukkuvilla info@hoitolakukkuvilla.com tai numerosta 040 756 4700. Paikkoja vapaana muutamia, ryhmällä testataan kokonaisuuden toimivuutta ja palaute on erittäin tervetullutta.

OHJELMA:

LA 14.8.
klo 10.00 saapuminen Ankkurikellariin (Kokkilantie 877, 25230 Angelniemi)
klo 10.30 –12.00 Hathajooga
klo 12.00 – 13.00 lounas ja tutustuminen
klo 13.30 – 15.30 metsäkävely ja meditaatio
klo 15.30 – 16.00 kahvi, välipala
klo 16.00 – 17.30 Yinjooga ja äänimaljarentoutus
klo 18.00 – 20.00 sauna
klo 20.00 illallinen


SU 15.8.
klo 8.30 – 9.30 aamujooga
klo 9.30 aamupala
Omaa aikaa tai kotimatkalle lähtö

Hinta 110 eur/ hlö sis alv., (normaalisti 249 eur/hlö)

Hinta sisältää:
* majoituksen jaetussa huoneessa, (majoituksen hinta laskettu retriitin hintaan, maksetaan erikseen) omat pyyhkeet mukaan
* ruoat
* saunan
* retriitin ohjelman

Varaa paikkasi pian, jos kiinnostuit, tämä testiryhmä on pian täynnä.

Muutama sana retriiteistä

Unohdetaan kiire, tekeminen ja meneminen. Annetaan kehon ja mielen rentoutua, jätetään ”somettaminen” vähemmälle ja ennemmin tutkistellaan itseämme, tuntemuksiamme, hengitellään, ja katsellaan ympärillä olevaa luontoa. Tutustu lähemmin myös retriittien tarjoamaan mahdollisuuteen nauttia luontoäidin energisoivasta vaikutuksesta. Emme ole retriittien aikana täydellisessä hiljaisuudessa vaan tutustutaan toisiimme tai vaihtoehtoisesti voit olla omissa oloissasi, annetaan puheen soljua ja naurujen raikaa. Tunneilla annetaan hiljaisuuden tehdä vaikutuksensa osana ohjausta.

Anna aikaa itsellesi ja pysähdytään tiedostaen huomaamaan asanoiden vaikutukset kehossa tai tiibetiläisten äänimaljojen harmonisten sointujen luoma rentous kehossa ja mielessä.

Aamu aloitetaan rauhallisesti, aloitamme joogan hiljaisuudessa. Joogaamme aamulla, päivällä ja illalla, annetaan tuntemusten ja kokemusten tulla mieleemme päivän eri aikoina.

Voit olla aloitteleva jooganharrastaja tai kokeneempi joogaaja, tunnit muontoutuvat ryhmän energia-, osaamistasosta ja toivomuksista. Retriitit ovat kaikille, jotka ovat kiinnostuneita oman kehon, hengityksen ja mielen rauhoittamisesta sekä rentoutumisesta, antaen aikaa omaan hyvinvointiin. Olet lämpimästi tervetullut mukaan retriitteihin.

Retriiteistä kerrottua

”Ihanan rauhallinen kokonaisuus, omaa aikaa sopivasti ja mahdollisuus tutustua Mathildedaaliin”.

”Rentouttava, erilaisia joogatunteja, ihana”