Joogaretriitit

Päivitetty 22.11.

Kuva: Ruskaretriitti, Kankivarasto, Mathildedal

Huom! Rullaa sivun loppuun, niin näet kaikki ihanat retriitit.

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡


Mikä ihana joululahja itsellesi,
rentoudu, hengitä ja rauhoitu ennen ihanaa Joulua

**2 peruutuspaikkaa VAPAANA**
Ilmoittaudu pian, jos kiinnostuit tästä ihanasta retriitistä
numeroon 040 756 4700 tai info@hoitolakukkuvilla.com

Jouluinen Joogaretriitti on lempeä, hoitava, nautinnollinen ja rentouttava viikonloppu juuri sinulle, joka haluat rentoutua ennen joulukiireitä.

Hathajooga sisältää alkurentoutuksen ja liikumme hengityksen tahtiin herättäen kehoamme lempeästi, tunnustellen selkärangan liikkuvuutta ja tehden erilaisia liikesarjoja eli asanoita sekä nauttien loppurentoutuksesta ja tunnustellen miten liikkeen kehossamme tuntuvat.

Soundful Yin® Yoga -tunnilla yhdistyvät Yinjooga, äänimaljat sekä lempeä, intuitiivinen kosketus. Yinjooga asanoissa viivytään pitkään, jolloin päästään vaikuttamaan faskioiden, jänteiden ja nivelten avautumiseen ja vahvistumiseen. Samalla mieli pääsee rauhoittumaan ja yhteys omaan sisimpään voi vahvistua. Tunnilla ohjaaja käy jokaisen joogin luona vuoroin soittamassa eri kokoisilla äänimaljoilla keholla sekä lempeästi koskettaen. Äänimaljoja soitetaan myös taustalla koko harjoituksen ajan. Tunnilla käytetään myös gongia, sadekeppejä ja kosheja. Tarkoituksena on lisätä kehon rentoutumista asanoissa äänivärähtelyn avulla.

Seuraavan aamun aloitamme rauhalliseen tahtiin, herättäen ja tunnustellen, miltä kehomme tuntuu juuri tänä aamuna.

Tervetuloa ihanaan Jouluiseen joogaretriittiin ja jouluiseen Mathildedalin kylään.

Paikan voit varata info@hoitolakukkuvilla.com tai laittamalla viestiä 040 7564700.

Muutama sana retriiteistä

Unohdetaan kiire, tekeminen ja meneminen. Annetaan kehon ja mielen rentoutua, jätetään ”somettaminen” vähemmälle ja ennemmin tutkistellaan itseämme, tuntemuksiamme, hengitellään, ja katsellaan ympärillä olevaa luontoa. Tutustu lähemmin myös retriittien tarjoamaan mahdollisuuteen nauttia luontoäidin energisoivasta vaikutuksesta. Emme ole retriittien aikana täydellisessä hiljaisuudessa vaan tutustutaan toisiimme tai vaihtoehtoisesti voit olla omissa oloissasi, annetaan puheen soljua ja naurujen raikaa. Tunneilla annetaan hiljaisuuden tehdä vaikutuksensa osana ohjausta.

Anna aikaa itsellesi ja pysähdytään tiedostaen huomaamaan asanoiden vaikutukset kehossa tai tiibetiläisten äänimaljojen harmonisten sointujen luoma rentous kehossasi ja mielessäsi.

Aamu aloitetaan rauhallisesti, aloitamme joogan hiljaisuudessa. Joogaamme aamulla, päivällä ja illalla, annetaan tuntemusten ja kokemusten tulla mieleemme päivän eri aikoina.

Joogasalinamme toimii Mathildan Marinan tuntumassa oleva kankirautavarasto. Vastoin nimeään tila huokuu 1850-luvun tunnelmaa. Aiemmin kankiraudan varastopaikkana toiminut tila on rauhallinen, idyllinen ja luo ihanat puitteet retriitillemme.


Mathildedalissa pidettävät retriitit antavat sinulle omaa aikaa ja mahdollisuuden tutustua idylliseen kylään ja sen tarjoamiin palveluihin. Lyhyen etäisyyden päässä luontoäiti näyttää upeita maisemia Teijon Kansallispuistossa. Nautitaan ihanasta ruoasta ja illan kruunaa sauna ja pulahdus drop-altaaseen Mathildan Marinan tiloissa.

Majoitusta tarjoavat niin Mathildan Marina kuin Hotelli Mathildedal, tutustu lähemmin heidän upeisiin huoneisiin ja palveluihin meren äärellä.

Voit olla aloitteleva jooganharrastaja tai kokeneempi joogaaja, tunnit muontoutuvat ryhmän energia-, osaamistasosta ja toivomuksista. Retriitit ovat kaikille, jotka ovat kiinnostuneita oman kehon, hengityksen ja mielen rauhoittamisesta sekä rentoutumisesta, antaen aikaa omaan hyvinvointiin. Olet lämpimästi tervetullut mukaan retriitteihin.

Retriiteistä kerrottua

”Ihanan rauhallinen kokonaisuus, omaa aikaa sopivasti ja mahdollisuus tutustua Mathildedaaliin”.

”Rentouttava, erilaisia joogatunteja, ihana”

Maksutavat, varaukset ja peruutukset

Varaa nyt oma retriittisi ottamalla yhteyttä info@hoitolakukkuvilla.com tai laittamalla viestiä 040 756 4700. Maksutavat MobilePay, kortit tai tilille.

Huomioithan ystävällisesti, että ilmoittautuminen on sitova.

Yleistä

Tuothan retriittiin oman joogamaton (joogatyynyn eli bolsterin, joogatiilen), vesipullon ja villasukat. Tarvittaessa myös pienen pyyhkeen, jonka voit laittaa apuvälineiden päälle. Kun tulet retriittiin käythän pesemässä kädet hyvin saippualla. Pienet ryhmäkoot mahdollistavat turvavälit joogatessa. Suosittelemme maskien käyttöä kun liikut Mathildedalin muissa tiloissa. Harjoituksen aikana ei tarvitse käyttää maskia. Ethän tule retriittiin, jos sinulla on flunssan oireita (lieviäkin) ja käythän tarvittaessa koronatestissä ennen retriittiä. Pidetään toisemme terveinä ja myös itsemme!

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡