Joogaretriitit

Päivitetty 12.1.

KEVÄINEN RETRIITTI MATHILDEDAL
26 – 27 MAALISKUU

Kevätaurinko pidentää päivää ja luonnon herätessä hiljalleen talviunestaan, myös me herättelemme itseämme hieman syvemmin. Mathildedalin Keväinen retriitti kutsuu sinut voimaantumaan, haaveilemaan sinun unelmiesi vuodesta 2022, anna itsellesi aikaa ja syvien tuntemuksien nousta esille. Millainen on sinun haaveidesi ja unelmiesi vuosi 2022?  Mitkä asiat tekevät sinut onnelliseksi? Anna haaveiden nousta unelmiksi ja kirjaa ne todellisiksi. Tule voimaantumaan, nauttimaan, rentoutumaan ja hoitamaan niin fyysistä kuin henkistä kehoasi kevääseen heräävään idylliseen Mathildedaalin kylään Saloon.


Syviä tuntemuksia ja unelmia itsessämme tuomme tietoisuuden tasolle ensin kehoa liikuttaen joogan avulla, samalla hengittäen rauhallisesti ja tiedostaen hengityksen liikkeen kehossamme sekä mielen rauhoittumisen. Kun keho ja mieli ovat rauhoittuneet, anna tuntemusten nousta, mistä sinä unelmoit ja haaveilet. Kaunis miljöö, kevääseen heräävä luonto, hyvä ruoka ja omaa aikaa itsellesi, antavat upeat puitteet kokea syvimmät toiveesi, haaveesi ja unelmasi, tule luomaan ne kanssamme todellisiksi.
Retriitti sisältää metsäjoogaa ja meditaation, Hathajoogaa, hoitavaa ja rentouttavaa SoundfulYin®-Yogaa, jossa yhdistyvät yinjooga (pitkäkestoisia venytyksiä), tiibetiläisten äänimaljojen harmoniset äänet sekä intuitiivinen kosketuksen. Ryhmän koon pidämme pienenä, jotta jokainen saa kokea yksilöllisen SoundfulYin®-Yogan kokemuksen, joogaohjaajina Katja Toivonen ja Suvi Kinnunen Suvisoinnista. Jos tunnet kutsun retriittiin, niin varaathan paikkasi pian. Olet lämpimästi tervetullut, kokemaan ja nauttimaan ihanasta viikonlopusta kanssamme Mathildedalin maisemiin.

LAUANTAI 26.3.

9.00 metsässä aloitus, tutustuminen, aamukahvi ja tee, pientä purtavaa, metsäjooga- ja meditaatio (säävaraus)
12.00 keittolounas Mathildan Marina
13.00 – 15.00 omaa aikaa ja keväiseen kylään tutustuminen itsenäisesti
15.00 välipala, kahvi ja tee
15.30– 18.00 SoundfulYin®-Yoga ja jooga nidra eli mielikuvamatka haaveiden ja unelmien vuoteen 2022
18.00 – 20.00 saunomista ja rentoutumista ulkoporealtaassa, Mathildan Marina

SUNNUNTAI 27.3.

9.00 – 10.00 lempeä aamujooga (sään salliessa ulkona)
10.00 aamupala majoituskohteessasi (sisältyy hotellihuoneen hintaan, muille 15 eur)
Omaa aikaa tai kotimatkalle lähtö
11.00 Hotelli Mathildedal, huoneiden luovutus
12.00 Mathildan Marina, huoneiden luovutus

 *pidätämme oikeudet aikataulun muutoksiin

Hinta 294 eur/hlö, sis. alv.
Ryhmän koko max 10 henkilöä

Hinta sisältää:
* ruoat (kahvit, pientä purtavaa, lounaan ja välipalan)
* saunan ja ulkoporealtaan
* retriitin ohjelman

Lisämaksusta:
* majoitus Hotelli Mathildedal TAI
* majoitus Mathildan Marina
* Aamupala sisältyy majoituksen hintaan, muille 15 eur
* Illallinen valitsemassasi ravintolassa

Lisätiedot: info@hoitolakukkuvilla.com tai numeroon 040 756 4700/Katja

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Muutama sana retriiteistä

Unohdetaan kiire, tekeminen ja meneminen. Annetaan kehon ja mielen rentoutua, jätetään ”somettaminen” vähemmälle ja ennemmin tutkistellaan itseämme, tuntemuksiamme, hengitellään, ja katsellaan ympärillä olevaa luontoa. Tutustu lähemmin myös retriittien tarjoamaan mahdollisuuteen nauttia luontoäidin energisoivasta vaikutuksesta. Emme ole retriittien aikana täydellisessä hiljaisuudessa vaan tutustutaan toisiimme tai vaihtoehtoisesti voit olla omissa oloissasi, annetaan puheen soljua ja naurujen raikaa. Tunneilla annetaan hiljaisuuden tehdä myös vaikutuksensa osana ohjausta.

Anna aikaa itsellesi ja pysähdytään tiedostaen huomaamaan asanoiden vaikutukset kehossa tai tiibetiläisten äänimaljojen harmonisten sointujen luoma rentous kehossasi ja mielessäsi.

Aamu aloitetaan rauhallisesti, aloitamme joogan hiljaisuudessa. Joogaamme aamulla, päivällä ja illalla, annetaan tuntemusten ja kokemusten tulla mieleemme päivän eri aikoina.

Mathildedal

Joogasalinamme toimii Mathildan Marinan tuntumassa oleva kankirautavarasto. Vastoin nimeään tila huokuu 1850-luvun tunnelmaa ja ihanaa energiaa. Aiemmin kankiraudan varastopaikkana toiminut tila on rauhallinen, idyllinen ja luo ihanat puitteet retriitillemme.

Mathildedalissa pidettävät retriitit antavat sinulle omaa aikaa ja mahdollisuuden tutustua idylliseen kylään ja sen tarjoamiin palveluihin. Lyhyen etäisyyden päässä luontoäiti näyttää upeita maisemia Teijon Kansallispuistossa. Nautitaan ihanasta ruoasta ja illan kruunaa sauna ja pulahdus drop-altaaseen Mathildan Marinan tiloissa.
Majoitusta tarjoavat niin Mathildan Marina kuin Hotelli Mathildedal, tutustu lähemmin heidän upeisiin huoneisiin ja palveluihin meren äärellä.

Kenelle retriitit sopivat?

Voit olla aloitteleva jooganharrastaja tai kokeneempi joogaaja, tunnit muotoutuvat ryhmän energia- ja osaamistasosta ja toivomuksista. Retriitit ovat kaikille, jotka ovat kiinnostuneita oman kehon, hengityksen ja mielen rauhoittamisesta sekä rentoutumisesta, antaen aikaa omaan hyvinvointiin. Olet lämpimästi tervetullut mukaan retriitteihin ja voit ottaa yhteyttä niin kerron mielelläni lisää.

Retriiteistä kerrottua

”Ihanan rauhallinen kokonaisuus, omaa aikaa sopivasti ja mahdollisuus tutustua Mathildedaaliin”.

”Rentouttava, erilaisia joogatunteja, ihana”

Maksutavat, varaukset ja peruutukset

Varaa nyt oma retriittisi ottamalla yhteyttä info@hoitolakukkuvilla.com tai laittamalla viestiä 040 756 4700. Maksutavat MobilePay, kortit tai tilille. Huomioithan ystävällisesti, että ilmoittautuminen on sitova.

Yleistä

Tuothan retriittiin oman joogamaton (joogatyynyn eli bolsterin, joogatiilen), vesipullon ja villasukat. Tarvittaessa myös pienen pyyhkeen, jonka voit laittaa apuvälineiden päälle. Kun tulet retriittiin käythän pesemässä kädet hyvin saippualla. Pienet ryhmäkoot mahdollistavat turvavälit joogatessa. Suosittelemme maskien käyttöä, kun liikut Mathildedalin muissa tiloissa. Harjoituksen aikana ei tarvitse käyttää maskia. Ethän tule retriittiin, jos sinulla on flunssan oireita (lieviäkin) ja käythän tarvittaessa koronatestissä ennen retriittiä. Pidetään toisemme terveinä ja myös itsemme!