Joogaretriitit

Uutta suunnitteilla, seuraa päivityksiä

Hyvinvointiretriitti Mathildedalissa
15. -16.5.


Tule rentoutumaan, pysähtymään, hengittelemään, rauhoittumaan ja samalla huoltamaan omaa kehoa sekä mieltä Mathildedaliin veden äärelle. Nauti heräävästä toukokuun luonnosta, maisemista, raikkaasta ilmasta, hyvästä ruoasta ja joogan sekä äänimaljameditaation rentouttavasta vaikutuksesta.
Keväinen hyvinvointiretriitti sisältää neljä ohjattua kokonaisuutta, dynaamisemman Hathajoogan, loppuillasta yinjoogaa ja lopuksi rauhoittumisen äänimaljojen luomaan harmoniseen meditaatioon illan päätteeksi. Sunnuntaiaamuna heräillään lempeään aamujoogaan ja nautitaan aamupala Marinan upeissa maisemissa.
Et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta. Ilmojen salliessa osa joogasta voidaan pitää ulkona, laiturilla.
Rento ohjelmakokonaisuus mahdollistaa ulkoilun Teijon Kansallispuistossa Matildanjärven maisemissa tai tutustumisen Mathildedalin vireään kylään, joka heräilee tulevaan kesään.
Ryhmän koko on kuusi henkeä ja paikkoja on jo varattu, joten jos kiinnostuit niin toimi nopeasti tai ilmoittaudu varasijalle. Retriitin varaukset Hoitola Kukkuvilla ja majoitusvaraukset Mathildan Marina.
Täynnä Voit ilmoittautua varasijalle tai ilmoittaa oman ryhmän, jolle toteutamme retriitin. Ota yhteyttä.


Ohjelma:
lauantaina 15.5. klo 12.00 saapuminen Mathildan Marinaan (Ruukinrannantie 4, Mathildedal)
Klo 13.30–15.00 Jooga (Hatha, Yinjooga)
Klo 18.00–19.30 Yinjoogaa
Klo 19.30 – 20.15 äänimaljarentoutus

Huom! Lisämaksusta mahdollista varata majoitus Mathildan Marinassa (1-2 hengen huoneissa), sauna ja lämmitettävä ulkoporeallas, illallinen

sunnuntaina 16.5. klo 9.00–10.00 lempeä aamujooga
Katso tarkempi ohjelma ja hinta retriitille sekä majoitukselle retriitti_kukkuvilla