Joogaretriitit

Päivitetty 26.3.22

KEVÄINEN RETRIITTI
ANGELNIEMI
28 – 29 TOUKOKUU

Keväinen Angelniemi kutsuu sinut rentoutumaan, pysähtymään, hengittelemään ja uudistamaan omaa kehoa, mieltä ja sielua Angelniemen vaihteleviin maisemiin. Hengitellään ja ihmetellään toukokuun upeaa valoa ja luonnon vihreyttä sekä raikkautta ja kevääseen herääviä kasveja. Nautitaan meri-, pelto- ja vaihtelevista metsämaisemista, hengitellään raikasta ilmaa, syödään hyvää ruokaa ja rentoudutaan erilaisten joogatuntien sekä äänimaljameditaation vaikutuksesta. Käydään lähistön suojellussa satumetsässä ja annamme luontoäidin energian hoitaa, hoivata ja uudistaa meitä. Jätetään vanhat energiat taaksemme, jotka eivät meitä enää palvele, puhdistamme kehomme ja otamme luonnosta tulevat energiat käyttöömme. Tervetuloa tälle ihanalle viikonlopun matkalle Angelniemeen.

Keväinen retriitti sisältää viisi ohjattua kokonaisuutta, dynaamisemman Hathajoogan, metsämeditaation ja kävelyn, loppuillasta yinjoogaa ja tunnin päätteeksi rauhoittumisen äänimaljojen luomaan harmoniseen meditaatioon ja rentoutumiseen mielikuvamatkalla. Sunnuntaiaamuna heräillään sään salliessa ulkona lempeään aamujoogaan, haistellen meri-ilmaa ja kuunnellen aamun ääniä ja nautitaan aamupala lossirannan upeissa maisemissa. Ennen kotiinlähtöä kokoonnumme vielä yhteen antaen energiamme yhteiseen piiriin sekä meditaatioon. Yöpyminen, sauna ja jooga Ankkurikellarissa ja ruoat nautimme paikallisen tarjoan herkkupadoista.

Et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta, tunti rakentuu osallistujien osaamisen ja energian mukaisesti. Ilmojen salliessa osa joogasta voidaan pitää ulkona. Tervetuloa viettämään ihanan rentouttavaa ja elämyksellistä viikonloppua Angelniemeen.

Etäisyydet eri kaupungeista Angelniemeen, Turusta 50 minuuttia (63 km), Salon keskustasta 22 minuuttia (17 km) ja Helsingistä 1h 40 min (137 km).

LAUANTAI 28.5.

9.30 saapuminen Ankkurikellariin, aamukahvi ja -tee, tutustuminen
10.30 Hathajooga
12.00 lounas
13.00 metsäkävely ja -meditaatio
15.00 tee ja kahvi, välipala
15.30 Yinjooga ja mielikuvamatka äänimaljoin
17.30 sauna ja mahdollisuus uintiin
19.30 illallinen

SUNNUNTAI 29.5.

8.30 aamujooga ulkona (säävaraus)
9.30 aamupala
Lopetuspiiri ja rentoutus
Omaa aikaa tai kotimatkalle lähtö

Hinta 290 eur/ hlö sis alv.

Hinta sisältää:
* majoituksen jaetussa 2hlö tai 3 hlö huoneessa
* lounaan, välipalan, illallisen, aamiaisen ja väliaikakahvit sekä purtavat
* saunan
* retriitin ohjelman

Osoite: Ankkurikellari, Kokkilantie 877, 25230 Angelniemi

Maksutavat: MobilePay, kortit, tili, liikuntasetelit Epassi, Eazybreak ja Smartum joogan osuuteen.
Lisätiedot: info@hoitolakukkuvilla.com tai numeroon 040 756 4700/Katja

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Muutama sana retriiteistä

Unohdetaan kiire, tekeminen ja meneminen. Annetaan kehon ja mielen rentoutua, jätetään ”somettaminen” vähemmälle ja ennemmin tutkistellaan itseämme, tuntemuksiamme, hengitellään, ja katsellaan ympärillä olevaa luontoa. Tutustu lähemmin myös retriittien tarjoamaan mahdollisuuteen nauttia luontoäidin energisoivasta vaikutuksesta. Emme ole retriittien aikana täydellisessä hiljaisuudessa vaan tutustutaan toisiimme tai vaihtoehtoisesti voit olla omissa oloissasi, annetaan puheen soljua ja naurujen raikaa. Tunneilla annetaan hiljaisuuden tehdä myös vaikutuksensa osana ohjausta.

Anna aikaa itsellesi ja pysähdytään tiedostaen huomaamaan asanoiden vaikutukset kehossa tai tiibetiläisten äänimaljojen harmonisten sointujen luoma rentous kehossasi ja mielessäsi.

Aamu aloitetaan rauhallisesti, aloitamme joogan hiljaisuudessa. Joogaamme aamulla, päivällä ja illalla, annetaan tuntemusten ja kokemusten tulla mieleemme päivän eri aikoina.

Joogaohjaaja Katja Toivonen

Katjan ohjaus on sydämen, rakkauden ja valon joogaohjausta. Hän ottaa ryhmän energian, tason ja taidot huomioon ohjauksessaan. Tuntien ilmapiiri on rakastettava, sydämellinen ja omaa energia tasoa nostattava. Lämpimästi suosittelen”.

Katja haluaa tuoda joogasta jokaiselle helposti lähestyttävän ja mielenkiintoisen matkan oman hengityksen, kehon ja mielen tutkailuun ja tarkkailuun. Oivaltamiseen miten hengityksen rauhoittaminen, hoitaa, huoltaa kehoa ja rauhoittaa mielen tähän hetkeen ja tilanteeseen. Joogaohjaus tapahtuu lempeyden, hyväksymisen ja rentouden kautta.

Katja on valmistunut 2011 Hathajoogaohjaajaksi RYT 200, erilaisia energia- ja hoitajakursseja vuosien varrella, mm. äänimaljahoitaja 2017 sekä 2021 Soundful Yin® Yoga ohjaaja.

Mathildedal

Joogasalinamme toimii Mathildan Marinan tuntumassa oleva kankirautavarasto. Vastoin nimeään tila huokuu 1850-luvun tunnelmaa ja ihanaa energiaa. Aiemmin kankiraudan varastopaikkana toiminut tila on rauhallinen, idyllinen ja luo ihanat puitteet retriitillemme.

Mathildedalissa pidettävät retriitit antavat sinulle omaa aikaa ja mahdollisuuden tutustua idylliseen kylään ja sen tarjoamiin palveluihin. Lyhyen etäisyyden päässä luontoäiti näyttää upeita maisemia Teijon Kansallispuistossa. Nautitaan ihanasta ruoasta ja illan kruunaa sauna ja pulahdus drop-altaaseen Mathildan Marinan tiloissa.
Majoitusta tarjoavat niin Mathildan Marina kuin Hotelli Mathildedal, tutustu lähemmin heidän upeisiin huoneisiin ja palveluihin meren äärellä.

Angelniemi

Angelniemi sijaitsee Kemiön saareen vievän lossin molemmin puolin, saaressa ja mantereella. Mantereen puoleisen keskuksen nimi on Kokkila. Olemme vaihtelevien maisemien äärellä nauttien kumpuilevasta maastosta, merestä, pelloista ja vaihtelevasta metsästä. Joogatilamme sijaitsee Ankkurikellarissa, josta löytyvät niin majoitus- sauna- kuin ruokailutilat. Säiden salliessa joogaamme ulkona raittiissa meri-ilmassa. Nautimme maittavaa lähialueen toimijan valmistavaa ruokaa ja runsaan aamupalan.

Kenelle retriitit sopivat?

Voit olla aloitteleva jooganharrastaja tai kokeneempi joogaaja, tunnit muotoutuvat ryhmän energia- ja osaamistasosta ja toivomuksista. Retriitit ovat kaikille, jotka ovat kiinnostuneita oman kehon, hengityksen ja mielen rauhoittamisesta sekä rentoutumisesta, antaen aikaa omaan hyvinvointiin. Olet lämpimästi tervetullut mukaan retriitteihin ja voit ottaa yhteyttä niin kerron mielelläni lisää.

Retriiteistä kerrottua

”Ihanan rauhallinen kokonaisuus, omaa aikaa sopivasti ja mahdollisuus tutustua Mathildedaaliin”.

”Rentouttava, erilaisia joogatunteja, ihana”

”Angelniemen retriitti, täydellinen viikonloppu ja irtiotto arjesta”.

Maksutavat, varaukset ja peruutukset

Varaa nyt oma retriittisi ottamalla yhteyttä info@hoitolakukkuvilla.com tai laittamalla viestiä 040 756 4700. Maksutavat MobilePay, kortit tai tilille. Huomioithan ystävällisesti, että ilmoittautuminen on sitova.

Yleistä

Tuothan retriittiin oman joogamaton (joogatyynyn eli bolsterin, joogatiilen), vesipullon ja villasukat. Tarvittaessa myös pienen pyyhkeen, jonka voit laittaa apuvälineiden päälle. Kun tulet retriittiin käythän pesemässä kädet hyvin saippualla. Pienet ryhmäkoot mahdollistavat turvavälit joogatessa. Suosittelemme maskien käyttöä, kun liikut Mathildedalin muissa tiloissa. Harjoituksen aikana ei tarvitse käyttää maskia. Ethän tule retriittiin, jos sinulla on flunssan oireita (lieviäkin) ja käythän tarvittaessa koronatestissä ennen retriittiä. Pidetään toisemme terveinä ja myös itsemme!