SoundfulYin® Yoga

Soundful Yin® Yoga -­tunnilla yhdistyvät Yinjooga, äänimaljat sekä lempeä, intuitiivinen kosketus. Äänimaljoja soitetaan keholla edistäen rentoutumisen tunnetta yinjooga asanoissa. Tarkoituksena on lisätä kehon rentoutumista äänivärähtelyn avulla.

Soundful Yin® Yoga on syvärentouttavaa joogaa, joka rauhoittaa hermostoa, madaltaa stressihormoni kortisolia, edistää side‐ ja lihaskudoksen ja nivelten venyvyyttä ja energiansaantia, aktivoi imunesteiden ja verenkierron virtausta, tehostaa kuona‐aineiden poistumista ja tuo levollisen olon kehon, mielen ja sydämen tasolle ja yhteys omaan sisimpään voi vahvistua. 

Tunnilla ohjaaja käy jokaisen joogin luona vuoroin soittamassa eri kokoisilla äänimaljoilla keholla sekä lempeästi koskettaen. Äänimaljoja soitetaan myös taustalla koko harjoituksen ajan. Tunnilla käytetään myös gongia, sadekeppejä ja kosheja. Tarkoituksena on lisätä kehon rentoutumista asanoissa äänivärähtelyn avulla.

Ryhmäkoko on pieni, jotta jokainen asiakas saa kokea yksilöllisen hoidon. Ohjaajana Katja Toivonen Äänimaljahoitaja ja SoundfulYin® Yoga ohjaaja. Isommissa ryhmissä SoundfulYin-Yoga ohjaajia on kaksi.

Tutustu myös SoundfulYin yksilö- ja parihoitoihin ja varaa itsellesi aika hemmotteluun.

Varaathan paikkasi ajoissa, Hoitola Kukkuvillan tiloissa ryhmän koko on 3 osallistujaa kerralla, osoitteesta info@hoitolakukkuvilla.com tai numerosta 040 756 4700. Liikuntasetelit käyvät myös maksuvälineenä (Edenred, Epassi ja Smartum).

Olet lämpimästi tervetullut ihanalle tunnille ♡