Enkeli- ja energiahoidot

Hoitola Kukkuvillan enkeli- ja energiahoidot.

Taivaallinen Enkelihoito

Enkelihoito auttaa sinua kohtaamaan itsesi, sisäisen lapsesi ja sielusi suunnitelman. Enkelihoidossa saat nauttia ja eheytyä enkelienergioiden parantavassa voimassa. Enkelit tuovat hoitoon rakkauden siunauksen. Rakkauden ollessa läsnä voimme kokea oman olemuksemme syvemmin. Rakkaus avaa tietä sieluyhteyteemme. Enkelihoidossa hoitaja on välikappale, jonka kautta enkelten parantava, eheyttävä, rakastava, lohduttava ja opastava energia välittyy. Jokainen kokee enkelienergian omalla tavalla; niin syvästi, kuin itse on valmis kokemaan. Enkelihoidon avulla sinun on mahdollisuus saavuttaa oma enkeliyhteytesi ja voimistaa sitä. Enkelihoito vaikuttaa ihmisen kokonaiskehitykseen.
Enkelihoito kohottaa asiakkaan värähtelytasoa, jolloin hän tulee ikään kuin puolitiehen vastaan enkeleitä. Enkelihoidossa työskennellään korkeammalla energiatasolla ja siksi enkelihoito koetaan usein muita energiahoitoja kokonaisvaltaisempana ja henkisempänä laadultaan.
Enkelihoito voi siksi laukaista asiakkaassa oman henkisen tien etsimisen. Enkelihoito on tarkoitettu kaikille asiakkaille, jotka kaipaavat elämäänsä syvempää ohjausta. Hoitokokemukset ovat hyvin yksilöllisiä, mutta aina myönteisiä ja vahvistavia. Enkelihoidossa asiakas tuntee yleensä syvää rauhaa ja tyyneyttä.
Mikäli asiakkaalla on jokin ongelma elämäntilanteessaan, voi hoito tuoda selkeyttä valintoihin ja tunteen, että asiat kyllä järjestyvät. Enkelihoidon vaikutukset ja tuntemukset ovat aina yksilöllisiä. Myös Oma Enkelikokemus on sinun oma kokemuksesi. Kukaan ei voi viedä sinulta tuota kokemusta pois, kun olet sen kokenut.

Meillä jokaisella on Oma Enkeli vierellämme aina.

Energiahoito

Energiahoito soveltuu kaikille ja on juuri sinun hetkeesi soveltuva hoitomuoto. Olitpa sitten stressaantunut, vaikeassa elämäntilanteessa, väsynyt ja vailla puhtia tai energiaa. Anna itsellesi omaa aikaa, voimaantumista ja eheytymistä tämän ihanan hoidon avulla.

Energiahoidossa asiakas makaa hoitopöydällä viltin alla lämpimässä pesässä ja hoitaja käy kehon energiakenttiä läpi (aura, eetteri- eli energiakeho, astraali- eli tunnekeho, mentaali- eli ajatuskeho ja syy- eli kausaalikeho) sekä hivellen fyysistä kehoa. Hoitoa voidaan tehostaa erilaisilla hoitavilla kivillä ja kristalleilla kehon päällä.

12 chakran hoito

Chakrat eli kehon energiakeskukset. Kun energia virtaa kehossasi vapaasti, tasapainossa ja puhtaasti, myös fyysinen kehosi voi hyvin. 12 chakran hoidossa puhdistetaan ja tasapainoitetaan kehon 12 energiakeskusta.

Energia, mitä se on?

Muistan aikoinaan isovanhempieni hoitaneen kolhiutunutta polveani laittamalla käden kipeän kohdan päälle. Kyseessä ei ollut pelkästään lohduttava ele vaan värähtelyiden tasaaminen. Kipeän kohdan värähtely on alhaisemmalla taajuudella kuin terveen kohdan ja kun tämän kipeän kohdan läheisyyteen tuodaan korkeammin värähtelevää, rakastavaa energiaa, alkavat värähtelyt harmonisoitua.
Tähän samaan ilmiöön perustuvat monet energiahoidot. Hoitaja ohjaa energiaa kohteeseen tietoisella kohdistamisella ja käsillä konkreettisesti ohjaamalla.
Energiakehossamme on useita erilaisia energialinjoja ja kädet ovat niistä tärkeimpiä sillä juuri kätemme ovat tavallaan hoitojohtimet, joilla energiaa on helppo ohjata toivottuun suuntaan. Käsiemme kautta kytkeydymme myös maailmankaikkeuden suurempiin energialinjoihin.

Enkeli- ja energiahoidot
60 min 60 €
90 min 80 €

Varaa aika ihanaan hoitoon.

Hoitaja on kanavavoija

Energiahoidossa on kysymys myös paljon suuremmista asioista. Hoitaja on kanava hoitavalle energialle, joka kyllä osaa ohjautua juuri sinne missä sitä tarvitaan puhdasta, hoitavaa energiaa.

Enkeli- ja energiahoidot