Enkeli- ja energiahoidot

Enkelihoito auttaa sinua kohtaamaan itsesi, sisäisen lapsesi ja sielusi suunnitelman.

Enkelihoidossa saat nauttia ja eheytyä enkelienergioiden parantavassa voimassa.

Enkelit tuovat hoitoon rakkauden siunauksen. Rakkauden ollessa läsnä voimme kokea oman olemuksemme syvemmin. Rakkaus avaa tietä sieluyhteyteemme. Enkelihoidossa hoitaja on välikappale, jonka kautta enkelten parantava, eheyttävä, rakastava, lohduttava ja opastava energia
välittyy. Jokainen kokee enkelienergian omalla tavalla; niin syvästi, kuin itse on valmis kokemaan. Enkelihoidon avulla sinun on mahdollisuus saavuttaa oma enkeliyhteytesi ja voimistaa sitä. Enkelihoito vaikuttaa ihmisen kokonaiskehitykseen.
Enkelihoito kohottaa asiakkaan värähtelytasoa, jolloin hän tulee ikään kuin puolitiehen vastaan enkeleitä. Enkelihoidossa työskennellään korkeammalla energiatasolla ja siksi enkelihoito koetaan usein muita energiahoitoja kokonaisvaltaisempana ja henkisempänä laadultaan.
Enkelihoito voi siksi laukaista asiakkaassa oman henkisen tien etsimisen. Enkelihoito on tarkoitettu kaikille asiakkaille, jotka kaipaavat elämäänsä syvempää ohjausta. Hoitokokemukset ovat hyvin yksilöllisiä, mutta aina myönteisiä ja vahvistavia. Enkelihoidossa asiakas tuntee yleensä syvää rauhaa ja tyyneyttä.
Mikäli asiakkaalla on jokin ongelma elämäntilanteessaan, voi hoito tuoda selkeyttä valintoihin ja tunteen, että asiat kyllä järjestyvät. Enkelihoidon vaikutukset ja tuntemukset ovat aina yksilöllisiä. Myös Oma Enkelikokemus on sinun oma kokemuksesi. Kukaan ei voi viedä sinulta tuota kokemusta pois, kun olet sen kokenut.

Meillä jokaisella on Oma Enkeli vierellämme aina.

Enkeli- ja energiahoidot
60 min 60 €
90 min 80 €

Energia, mitä se on?

Muistan aikoinaan isovanhempieni hoitaneen kolhiutunutta polveani tai kipeää kohtaa laittamalla käden kipeän kohdan päälle. Kyseessä ei ollut pelkästään lohduttava ele vaan värähtelyiden tasaaminen. Kipeän kohdan värähtely on alhaisemmalla taajuudella kuin terveen kohdan ja kun tämän kipeän kohdan läheisyyteen tuodaan korkeammin värähtelevää, rakastavaa energiaa, alkavat värähtelyt harmonisoitua.
Tähän samaan ilmiöön perustuvat monet energiahoidot. Hoitaja ohjaa energiaa kohteeseen tietoisella kohdistamisella ja käsillä konkreettisesti ohjaamalla.
Energiakehossamme on useita erilaisia energialinjoja ja kädet ovat niistä tärkeimpiä sillä juuri kätemme ovat tavallaan hoitojohtimet, joilla energiaa on helppo ohjata toivottuun suuntaan. Käsiemme kautta kytkeydymme myös maailmankaikkeuden suurempiin energialinjoihin.

Hoitaja on kanavavoija
Energiahoidossa on kysymys myös paljon suuremmista asioista. Hoitaja on kanava hoitavalle energialle, joka kyllä osaa ohjautua juuri sinne missä sitä tarvitaan puhdasta, hoitavaa energiaa.