Vuoden 2021 ohjelma

Sivusto päivitetty 4.5.2021

cof

Vietä ihana päivä enkelienergian siivillä

HENKINEN HYVINVIOINTIPÄIVÄ 6.6.2021

Kenelle Henkinenkasvu ja hyvinvointipäivä on tarkoitettu? Tunnetko, että elämästäsi puuttuu jotain, vaikka tiedät, että kaikki on hyvin? Oletko vailla vastauksia, mutta kysymyksiä on sitäkin enemmän? Tämä ohjelma on silloin tarkoitettu juuri sinulle

Päivä alkaa kiinnittämällä ensin huomio fyysiseen kehoon jooga-asanoiden avulla, alamme matkan itseemme, kehoomme ja mieleemme. Meditaatiomatka auttaa rentoutumiseen ja mielen rauhoittamiseen sekä herättelee henkistä puolta itsestäsi ja energiakehojasi. Äänimaljojen harmoniset soinnut täydentävät meditaatiomatkan enkelten kanssa.

Päivän aikana saat vastauksia kysymyksiisi, jos henkiset asiat ovat mieltäsi askarruttaneet ja haluat saada enemmän tietoa. Mitä ovat enkelit, valonoppaat- ja auttajat? Mitä on kanavointi? Miten saan yhteyden suojelusenkeliini? Mitä ovat entiset elämät? Miksi on rauhaton olo, vaikka asiat ovat hyvin, puuttuuko jotain?

Upean päivän ohjaavat Tanja Tissari ja Katja Toivonen.

Aika: Lauantaina 6.6.2021 klo 9.00 –  noin 16.00

Paikka: Angelniemen Seurojentalo, Angelniemi, Salo

Katso tarkempi ohjelma, ja hinnat täältä: Henkinenkasvu ja hyvinvointipäivä 06062021jos kiinnostuit tästä päivästä. Olet sydämellisesti tervetullut osallistumaan tähän ihanaan päivään.

Terveisin
Tanja ja Katja

166777217_1781255565389998_1142405795132597576_n

****täynnä****

Hyvinvointiretriitti Mathildedalissa
15. – 16.5.21

Tule rentoutumaan, pysähtymään, hengittelemään, rauhoittumaan ja samalla huoltamaan omaa kehoa sekä mieltä Mathildedaliin veden äärelle. Nauti heräävästä toukokuun luonnosta, maisemista, raikkaasta ilmasta, hyvästä ruoasta ja joogan sekä äänimaljameditaation rentouttavasta vaikutuksesta.
Keväinen hyvinvointiretriitti sisältää neljä ohjattua kokonaisuutta, dynaamisemman Hathajoogan, loppuillasta yinjoogaa ja lopuksi rauhoittumisen äänimaljojen luomaan harmoniseen meditaatioon illan päätteeksi. Sunnuntaiaamuna heräillään lempeään aamujoogaan ja nautitaan aamupala Marinan upeissa maisemissa.
Et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta. Ilmojen salliessa osa joogasta voidaan pitää ulkona, laiturilla.
Rento ohjelmakokonaisuus mahdollistaa ulkoilun Teijon Kansallispuistossa Matildanjärven maisemissa tai tutustumisen Mathildedalin vireään kylään, joka heräilee tulevaan kesään.

Ryhmän koko on kuusi henkeä ja paikkoja on jo varattu, joten jos kiinnostuit niin toimi nopeasti tai ilmoittaudu varasijalle. Retriitin varaukset Hoitola Kukkuvilla ja majoitusvaraukset Mathildan Marina.
**Täynnä** Voit ilmoittautua varasijalle tai ilmoittaa oman ryhmän, jolle toteutamme retriitin. Ota yhteyttä.

Ohjelma:
lauantaina 15.5. klo 12.00 saapuminen Mathildan Marinaan (Ruukinrannantie 4, Mathildedal)
Klo 13.30–15.00 Jooga (Hatha, Yinjooga)
Klo 18.00–19.30 Yinjoogaa
Klo 19.30 – 20.15 äänimaljarentoutus
Huom! Lisämaksusta mahdollista varata majoitus Mathildan Marinassa (1-2 hengen huoneissa), sauna ja lämmitettävä ulkoporeallas, illallinen
sunnuntaina 16.5. klo 9.00–10.00 lempeä aamujooga

Katso tarkempi ohjelma ja hinta retriitille sekä majoitukselle retriitti_kukkuvilla

**************************************************************************************

TOTAL (1)

HUOM myös toinen aika kesäkuussa!

Total Yin
Su 16.5. klo 15.00 – 18.00
Su 13.6. klo 16.00 – 19.00
Angelniemen Seurojen talolla

Loppuuko yinjoogatunti aina liian aikaisin? Tahtoisitko viipyillä joogamaton syleilyssä ja asanoiden äärellä vielä paljon pidempään?

Nyt olisi mahdollisuus nauttia yinjoogasta koko sielullaan, kun Jouni Hallikainen saapuu ohjaamaan kolmen tunnin Total Yin -harjoituksensa Angelniemen Seurojentalolle. Harjoitus on normaalia pidempi, mutta ei vaikeampi tai haastavampi vaan nautinnollisempi.

Total Yin -harjoitus pitää sisällään anatomisen opetuksen ja perinteisen kiinalaisen lääketieteen oppien lisäksi laajan kirjon asananoita, rentouttavia äänimaljoja, meditatiivisia elementtejä, taolaisen filosofian viisautta, pehmentävää rauhaa ja hermoja tyynnyttävää olemista. Tässä harvoin tarjolla olevassa kokonaisvaltaisessa harjoituksessa on kaikki se, mitä yinjoogan lumouksen löytänyt voi toivoa.

Jounin tunnit on myyty loppuun ja suosittuja ympäri Suomen maan. Hoitola Kukkuvilla kutsui Jounin Saloon ja ihanaan Kokkilan kyläämme pitämään Total Yin tunnin. Jouni on kirjoittanut aiheesta monia kirjoja ja voit lukea hänestä enemmän täältä.

Kävin itse Jounin tunnilla viime syksynä, ja voin kertoa, että kolme tuntia meni siivillä.

Jos kiinnostuit Total Yin tunnista, ota nopeasti yhteyttä info@hoitolakukkuvilla.com tai
040 756 4700. Vallitsevasta tilanteesta johtuen, paikkoja rajoitetusti, jos rajoitukset hellittävät myös ryhmän koko kasvaa, seurataan tilannetta. 

Aika: 16.5. klo 15.00 – 18.00

Aika: 13.6. klo 16.00 – 19.00

Paikka: Angelniemen Seurojentalo, Kokkila, Salo

Total Yin hinta 45 eur (sis. alv 10%)

Paikkana on Angelniemen Seurojentalo, (Angelniementie 771, 25230 Angelniemi), idyllinen vanha puutalo.  Pukeudu lämpimästi, koska illan teemana on oleminen, ei tekeminen. Oma matto, tyynyjä, viltti mukaan ja juomapullo, unohtamatta niitä villasukkia.

Namaste, Jouni

jouni-hallikainen-yin-jooga-jouni-web (4)         zen-yin-jooga-jouni-web (3)

***************************************************************************

cof

Äänimaljameditaatio ja syvärentoutus
tiibetiläisillä äänimaljoilla
Su 16.5. klo 18.30 – 19.30
Su 13.6. klo 19.30 – 20.15

Syvärentoutus ja äänimaljameditaatio tiibetiläisillä äänimaljoilla on rentouttava sointukylpy koko keholle ja mielelle. Äänimaljameditaation vaikutus perustuu resonanssiin eli myötävärähtelyyn sekä ääniaaltoihin. Sanallinen syvärentoutus yhdistettyä sointukylvyn harmonisiin ääniin ja äänimaljojen lempeä värähtely johdattavat rentoutumiseen. Värähtely vaikuttaa kehon nesteisiin saaden soluissa olevan nesteen värisemään. Ryhmä makaa mukavasti viltin alla joogamatoilla rentoutuen. Sointukylpyohjaaja soittaa meditaatiokelloa, äänimaljoja sekä muita soittimie luoden tilaan harmonisen äänimaailman. Äänimaljat tuottavat värähteleviä ja luonnollisia ääniä, jotka voimme tuntea tai aistia kehossamme. Rentoutus vastaa parhaimmillaan kolmen tunnin yöunta. Äänimaljarentoutus voi auttaa unettomuuteen, vähentää stressiä, ahdistusta ja kehon jännitystiloja.
Pukeudu lämpimästi, oma alusta, viltti ja tyyny sekä villasukat mukaan.

Paikka: Angelniemen Seurojentalo (Angelniementie 771, 25230 Angelniemi)

Aika: 16.5. klo 18.30 – 19.30

Aika: 16.3. klo 19.30 – 20.15

Hinta: 10 eur/hlö sis. alv.

************************************************************************************

Angelniemen seurojentalo

Suositut sunnuntai illan Yinjooga ja rentouttava äänimaljameditaatio 
 klo 18.00 alkaen Angelniemen Seurojentalolla SAAVAT JATKOA

Seuraava kerta:
KESÄKUU 6.6.

Illan aloitamme Yinjoogalla kestoltaan 90 minuuttia, jonka jälkeen laskeudumme tiibetiläisten äänimaljojen rentouttavaan äänimaailmaan yhdessä kristallimaljan, gongin, sadekepin ja enkelikellojen säestyksellä 45 minuutin ajaksi.

Paikkana meillä on Kokkilan Seurojentalo osoitteessa Kokkilantie 771, Angelniemi.

Voit osallistua molempiin tunteihin tai vain toiseen, miten tämä ilta kutsuu tai resonoi sinussa.

Yinjooga klo 18.00 – 19.30
Äänimaljameditaatio klo 19.30 – 20.15

Paikkana on Angelniemen Seurojentalo, (Angelniementie 771, 25230 Angelniemi), idyllinen vanha puutalo.  Pukeudu lämpimästi, koska illan teemana on oleminen, ei tekeminen. Oma matto, tyynyjä, viltti mukaan ja juomapullo, unohtamatta niitä villasukkia.

Hinnat:
Molemmat tunnit, hinta yhteensä 20 eur (sis. alv) ja Yinjoogan hinta 15 eur ja äänimaljarentoutus 10 eur (sis. alv).

VARAA PAIKKASI AJOISSA, tämä ilta on herättänyt kiinnostusta. Laita viestiä info@hoitolakukkuvilla.com tai kattoivonen@hotmail.com kumpaan ohjelmaan haluat osallistua, paluupostilla saat maksutiedot.

Muistathan, että sairaana ei tunneille voi osallistua, turvavälit sekä käsihygienia huomioiden, pidetään huolta toisistamme.

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan ja rentoutumaan kynttilöiden loisteeseen.

P.S. Seuraa ilmoitteluani, kyseisiä iltoja tulen järjestämään Kokkilassa kesän 2021 aikana.

IMG_20201107_091209_resized_20201116_082519400
 
LEMPEÄ AAMUJOOGA, perjantai aamuisin klo 8.00 – 9.00 (online)
 
Perjantai aamuisin herätellään kehoa rauhalliseen tahtiin uuteen aamuun. Tervetuloa aloittamaan aamu lempeästi herätellen omaa kehoa ja rentoutumaan omalle matollesi. Tämän jälkeen on uudenlaista energiaa aloittaa uusi päivä.
 
Tunti pidetään ONLINE tuntina ilmaisen ja helppokäyttöisen Zoomin kautta sekä muutama paikka paikan päällä osoitteessa Kukkulinnantie 11, Vartsala. Olet tervetullut myös paikan päälle joogaamaan, muista ilmoittautua ajoissa, paikkoja rajoitetusti.
 
Tunnin sisältö: alkurentoutus, Hatha-joogaa, Yin-joogaa ja loppurentoutus.
 
 
Katso sivun alaosasta hinnat ja ilmoittautuminen tunneille. Ilmoita aamujoogan osallistumisestasi torstaina klo 20.00 mennessä, kiitos.

IMG_20200925_090952 (2)

SUNNUNTAI-ILLAN YINJOOGA, klo 18.30 – 19.45 (online)

Tervetuloa kokeilemaan Yinjoogan ihania vaikutuksia omaan kehoon, mieleen ja hengitykseen. Teemme rauhalliseen tahtiin pitkäkestoisia venytyksiä, oman kehon ehdoilla. Tämä joogasuuntaus soveltuu kaikenikäisille vasta-alkajille ja kauemmin jooganneille. Yin-jooga vaikuttaa unenlaatuun, vähentää stressiä, aineenvaihduntaan, parantaa liikkuvuutta nivelissä, luo sisäistä rauhaa ja voimistaa energian virtausta ja elämän voimaa eli pranaa. Yinjooga on pitkäkestoisia venyksiä kehon lihaksistolle. Asanoissa pysytään 2-5 minuuttia, oman kehon ehdoilla. Lihakset rentoutuvat ja venytys vaikuttaa sidekudoksiin sekä niveliin asti. Tunnilla opitaan hengityksen tahtiin avautumaan asanalle ja sen vaikutuksille.

Kuunnellaan kehoa, miten venytys tuntuu niin mielen kuin kehon osalta.

Tunti pidetään ONLINE tuntina ilmaisen ja helppokäyttöisen Zoomin kautta sekä muutama paikka paikan päällä osoitteessa Kukkulinnantie 11, Vartsala. Olet tervetullut myös paikan päälle joogaamaan, muista ilmoittautua ajoissa, paikkoja rajoitetusti. Katso sivun alaosasta ilmoittaumisohjeet sekä hinnat tunneille.

Tunnin sisältö: alkurentoutus,  vaihtelevia Yinjooga asanoita illan teeman mukaisesti ja loppurentoutus.

Toukokuu 9, 23, 30

100662719_2894850620594665_3845269226377969664_o

ILMOITTAUTUMINEN:

Ilmoittautuminen face-to-face:
* Ilmoittaudu kiitos Laittamalla viestiä, paikkoja rajoitetusti, info@hoitolakukkuvilla.com

** Tunnin hinta on 7 eur/kerta. Maksuvälineenä kortti, MobilePay ja tarvittaessa myös käteinen (mielellään tasaraha)

*** Voit myös ostaa useamman kerran tunneilleni, jollet halua suorittaa maksuja aina erikseen. Seuraavat kortit helpottavat tunneille tuloa:

5 x kortti 30 eur
10 x kortti 60 eur
* Hinnat sisältävät alv. 10%.

Ilmoittautuminen ONLINE:

Tunnin hinta on 7 eur/kerta. Maksettuasi tunnin hinnan tililleni, laita viesti minulle mikä päivä ja tunnin nimi ja paluupostissa saat  linkin tunnilleni. Tarkemmat ohjeet alla olevassa dokumentissa niin maksusta kuin Zoomin käytöstä. Lämpimästi tervetuloa!

Voit myös ostaa ueamman kerran tunneilleni, jollet halua suorittaa maksuja aina erikseen. Seuraavat kortit helpottavat tunneille tuloa. Maksettuasi viiden- tai 10 -kerran kortin, laita minulle meiliä ja ilmoita mille tunnille olet tulossa, paluupostissa saat tunnin linkin.

5 x kortti 30 eur
10 x kortti 60 eur
* Hinnat sisältävät alv. 10%.

Live_jooga_ohjeet_maksu

Oma joogastudiosi:
Luo oma joogastudiosi siirtämällä tavaroita joogamaton/alustan alta syrjään (esim. lasten lelut). Ota itsellesi tyyny/jä, viltit ja vesipullo. Tunnelmaa luodaksesi voit laittaa kynttilän palamaan, (turvalliseen paikkaan), taustalle rentotuttavaa musiikkia soimaan. Jos käytät Spotify musiikkia, voit hakea nimelläni JOOGA-soittolistani.

yoga-2959214_640

KANSALAISOPISTON KESÄKURSSI 2021  (täynnä)

Yin-jooga ja syvärentoutus tiibetiläisillä äänimaljoilla Salo
20.5.–17.6.2021, Oppitunteja 13,35
Salon uimahallin liikuntatila, Anistenkatu 6
To 18.00–20.00
Joogaohjaaja Katja Toivonen
Kurssimaksu 28,50 €
Joogakurssi, Yin-joogaa eli pitkäkestoisia venytyksiä, joka rauhoittaa kehoa ja mieltä sekä tuo erinomaista vastapainoa mm. voimakkaammille harjoituksille tai hektiselle arjelle. Tuntien lopuksi rentoutuu niin keho kuin mieli sointukylvyssä tiibetiläisillä äänimaljoilla, harmoniset äänet ja lempeä värähtely johdattavat rentoutumiseen. Tuntien sisältö koostuu alkurentoutuksesta, asanoista teeman mukaisesti oman kehon ehdoilla ja lopuksi rentoudutaan sekä annetaan harjoitusten vaikuttaa koko kehoon. Ota mukaasi joogamatto, paksu huopa ja joustava asu sekä vesipullo. Ilmoittautuminen internetissä tai puhelimitse toimiston aukioloaikoina puh. 02 778 4570 tai 02 778 4561.
Kurssitapaamiset lähiopetuksena.

 

christmas-3840264_1920

OMA ENKELI-ILTA SAA JATKOA maanantaina 31.5.2021 klo 18.00 noin 20.00 

Ihana Enkeli-ilta kutsuu koolle kaikki enkeleistä kiinnostuneet. Illan aiheena Arkkienkelit.
Mitä ovat Arkkienkelit, miten viestin heidän kanssaan? Mitä on enkelihierarkia?
 
Illan ohjelma on ohjattu enkelimeditaatio yhdessä Arkkienkeleiden kanssa ja intuition valitsemalla soittimella. Saat vastaanottaa hoitavaa ja eheyttävää enkeli- ja äänienergiaa. Illan aikana kuulet tavoista olla yhteydessä enkeleihin ja sekä myös omaan suojelusenkeliisi. Enkeli-illan tarkoituksena on rauhoittua oman itsensä äärelle ja vahvistaa yhteyttäsi enkeleihin ja henkisiin auttajiin.

Rakkautta, iloa, valoa ja uutta energiaa vuodelle 2021!

Katja