Syksyinen hyvänolon joogaretriitti ja Luontoäidin herkkuaarteet

Syksyinen hyvänolon joogaretriitti ja Luontoäidin herkkuaarteista nauttien, poimien ja itse valmistaen.

Syksyinen hyvänolon joogaretriitti ja Luontoäidin herkkuaarteet

Tervetuloa syyskuun joogaretriittiin, joka kutsuu sinut hemmottelemaan niin kehoasi, mieltäsi kuin makuaistejasi. Tule nauttimaan ja oppimaan Luontoäidin tarjoamista syötävistä herkuista. Anna itsellesi ihana viikonloppu Angelniemen vaihtelevissa maisemissa hengittäen raikasta ilmaa, meren äärellä, satumaisen metsän siimeksessä ja maalaismaisemien ympäröimänä. Viikonloppumme aikana nautit kehosi saamista liikkeistä, huomiosta ja rentouden tunteen levitessä niin kehoosi kuin mieleesi. Annamme Luontoäidin ravita meidät itse keräämien kukkien, kasvien ja yrttien osalta ja nautimme sadonkorjuunajan tarjoamista ruoista sekä samalla opimme paljon uutta kasvistostamme.

Lauantai päivämme alkaa kahvihetkellä tutustuen samanhenkisiin ihmisiin, jonka jälkeen teemme retken maalaismaisemiin ja satumaiseen metsään, jossa haistellaan ja maistellaan syksyn vahvoja makuja, jutellaan vähän kansanperinteestä ja uskomuksista. Etsitään luonnon herkkuaarteet ja valmistetaan niistä yhdessä syksyn jännittävin ateria. Saat tekemistämme ruoista reseptit kotiin viemisiksi, opit oman maaperämme syötävistä kasveista ja yrteistä uutta tietoa, Sanna Katajaisen johdolla.

Maittavan ja itse tekemämme lounaan jälkeen onkin aika levätä, nauttia päiväunet tai vain olla hyvän lukemisen äärellä. Kahvien jälkeen teemme keholle lempeää hengityksen rytmiin liikkuvaa liikettä, avaamme huomion oman kehomme kireyksiin ja jännitystiloihin. Näitä tiloja avaamme hellästi ja lempeäsi tehden pitkäkestoisia venytyksiä oman kehomme ehdoilla. Harjoituksemme kruunaa syvärentoutus äänimaljojen harmonisessa sointukylvyssä, joka vie meidät syvään rentouden tilaan ja annamme tehtyjen harjoitusten vaikuttaa kehoomme.

Iltamme jatkuu saunalla sekä tutustumisella saunajoogaan ja halutessaan mereen pulahtamisen merkeissä. Illallisella saamme nauttia paikallisen maatilan satokauden suussa sulavista herkuista, jonka jälkeen on vapaata aikaa, yhdessä oloa tai halutessaan yöpuulle untenmaille siirtyminen.

Sunnuntai aamulla aloitamme lempeän aamuisen joogahetken meren äärellä, hengittäen raikasta meri-ilmaa ja antaen katseen levätä laineilla. Tunnet kehollasi ja keuhkoissasi miltä tuntuu ulkona joogailu, miten upealta tuntuu kehon, mielen ja katseen lepääminen veden äärellä. Aamuisen harjoituksen jälkeen voimmekin nauttia maukkaan aamupalan. Ruoan päälle on ihanaa hengähtää ja nauttia rentoutuen äänimaljoista. Yhteinen piiri päättää upean viikonloppumme, jonka jälkeen on kotiinlähdön aika. Olet lämpimästi tervetullut lempeään hyvinvointiin sisältävään viikonloppuumme.

Päivien aikana on paikallisten toimijoiden omia tuotteita myynnissä pienessä puodissa.

Retriitin ohjelma

LAUANTAI

9.00 saapuminen Ankkurikellariin, huoneiden jako
kahvi, tee ja pientä purtavaa, tutustuminen

10.00 – 13.30 retki luontoon, kerätään luontoäidin antimet,
ruoan valmistus ja lounaan nauttiminen

Alkuruoka:
Punajuuri-poronpallerokeitto
Juurisämpylät Sven Tuuva
Vegaaninen villiyrttilevite

Pääruoka:
Kallioimarteenjuuri-suppilorisotto
Villiyrttisalaatti

Jälkiruoka:
Niittykukkakeksit
Keppitee/metsäkahvi

Päiväunet, kahvi, tee, purtavaa

15.00 – 17.30 Lempeä jooga, yinjooga ja äänimaljarentoutus

18.00 – 19.45 sauna, tutustuminen saunajoogaan ja uiminen

20.00 illallinen sadonkorjuun herkkuja nauttien

SUNNUNTAI

8.30 – 9.30 aamujooga meren äärellä
aamupala

10.30 rentoutus, lepohetki ja yhteinen piiri

Omaa aikaa tai turvallisesti kotimatkalle lähtö

Retriitin hinta 310€ sis. alv.
* Sisältää yöpymisen, ruoat ja ohjelman

Olet tervetullut tälle ihanalle viikonlopulle Angelniemeen

Katso retriitin tarkemmat tiedot, ilmoittautuminen ja peruutusehdot, täältä.

Lue lisää retriiteistä, jotka järjestää Hoitola Kukkuvilla, klikkaa tästä.

Haluan mukaan tälle ihanalle viikonlopulle, klikkaa tästä.