Energiahoidot

Energia, mitä se on?

Muistan aikoinaan isovanhempieni hoitaneen kolhiutunutta polveani tai kipeää kohtaa laittamalla käden kipeän kohdan päälle. Kyseessä ei ollut pelkästään lohduttava ele vaan värähtelyiden tasaaminen. Kipeän kohdan värähtely on alhaisemmalla taajuudella kuin terveen kohdan ja kun tämän kipeän kohdan läheisyyteen tuodaan korkeammin värähtelevää, rakastavaa energiaa, alkavat värähtelyt harmonisoitua.img_20190126_184544_resized_20190127_051008475
Tähän samaan ilmiöön perustuvat monet energiahoidot. Hoitaja ohjaa energiaa kohteeseen tietoisella kohdistamisella ja käsillä konkreettisesti ohjaamalla.
Energiakehossamme on useita erilaisia energialinjoja ja kädet ovat niistä tärkeimpiä sillä juuri kätemme ovat tavallaan hoitojohtimet, joilla energiaa on helppo ohjata toivottuun suuntaan. Käsiemme kautta kytkeydymme myös maailmankaikkeuden suurempiin energialinjoihin.

Hoitaja on kanavavoija

Energiahoidossa on kysymys myös paljon suuremmista asioista. Hoitaja on kanava hoitavalle energialle, joka kyllä osaa ohjautua juuri sinne missä sitä tarvitaan puhdasta, hoitavaa energiaa.

Voiko äänellä hoitaa? Miksi muinaiset esi-isämme lausuivat mantroja? Miksi intiaanit ja shamaanit soittivat rumpuja?

Äänellä voi hoitaa, äänen fyysinen vaikutus on kehossa aistittavissa ja tunnettavissa. Saman tekee myös sopiva musiikki. Aidosti harmoninen musiikki tunnetusti edistää henkistä ja fyysistä tasapainoa.

.