Joogatunnit IoT Campuksella

♡ Kiitos kaikille osallistulijoille, joogatunteja jatketaan elokuussa ♡

Tervetuloa IoT Campukselle joogatunnille työpäivän päätteeksi. Ennen koronaa joogasimme Nakolan kirjaston tiloissa, jossa tapaamme uudelleen.
IoT Campuksen joogatunti on lempeä joogatunti, joka koostuu alkurentoutuksesta, rauhoittumisesta tähän hetkeen, kehoa herättävistä ja liikkuvuutta lisäävistä liikesarjoista eli asanoista oman hengityksen tahtiin, venyttävistä liikkeistä ja loppurentoutuksesta, jossa annetaan tehtyjen asanoiden vaikuttaa omaan kehoon. Tunnin sisältö vaihtelee hathajoogan ja yinjoogan välillä, kuluvan kauden aikana. Jooga laskee verenpainetta ja stressin oireita, auttaa nukahtamaan sekä huoltamaan lihaksistoa, niveleitä ja nikamia.
Keskittyminen omaan hengitykseen ja kehon tuntemuksiin rauhoittavat myös mielen, tuoden tietoisuuden tähän hetkeen. Aikaisempaa joogakokemusta et tarvitse, liikesarjat tehdään oman kehon ja liikkuvuuden ehdoilla, huomioiden aina tunnille osallistujat. Jooga soveltuu kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta.
Lempeä joogatunti pidetään Nakolan kirjastossa (katso kartta), tiistaisin (klo 16.00 – 17.00) ja keskiviikkoisin (klo 15.15 – 16.15) toukokuun ja aina kesäkuun puoleen väliin asti, jos kiinnostusta tunneille löytyy. Joogatuntia jatkamme sovitusti elokuusta aina syksylle.
Otathan mukaasi joogamaton, viltin loppurentoutukseen, joustavat vaatteet ja vesipullon. Muutamia joogamattoja on saatavana tarvittaessa lainaksi. Tilassa on kaksi wc:tä, joissa voit vaihtaa tarvittaessa vaatteita. Tulethan tunnille ajoissa, jotta ehdimme hoitaa maksuasiat ja pääsemme aloittamaan tunnin ajoissa.
Tilaan mahtuu 15 henkeä.

Joogatunnit:

TIISTAI               klo 16.00 – 17.00 toukokuu 31                kesäkuu 14, 21

KESKIVIIKKO    klo 15.15 – 16.15 toukokuu 25                 kesäkuu 1, 8, 15, 22

Tunnin hinta on 12€/kerta.
Maksuvälineinä käyvät kortit, käteinen ja liikuntasetelit Epassi, Edenred, Eazybreak ja Smartum.
10x kerran joogakortin hinta on 110€.

Joogatila Nakolan kirjasto, pääovesta sisään, oikealle lasiovesta eteenpäin, seuraava ovi vasemmalle. Aulan infopisteestä saat neuvoa miten löydät tilan.

Tervetuloa