Joogaa ja äänimaljoja, Puutarha Vesterinen

Keväisenä päivänä 2022 kävellessäni hakemaan poikaani päiväkodista, jonka naapurissa sijaitsee puutarha, mieleeni tuli idea, miten voisin yhdistää joogan ja kukkien värimaailman ja tuoksun. Antaa kukkien tuoksun sekä kasvihuoneen lämmön viedä meitä jo etukäteen matkalle tulevaan kesään ja lämpöön. Kasvihuoneethan lämpiävät joka tapauksessa, miten ihana ajatus, kun voimme yhdistää kukkien tuoman energian, kehon liikkeisiin ja nauttia rentoutuksesta erilaisessa miljöössä -aivan kun olisit ulkona joogaamassa.
Puutarha Vesterinen otti vastaan innolla ajatukseni ja keväänä pidän toukokuun aikana kaksi joogatuntia äänimaljarentoutuksen kera.

Joogaamme ulkokäyttöön soveltuvien alustojen päällä (saat tarvittaessa lainaksi), jolle voit asettaa oman joogamattosi. Kasvihuoneessa olemme luontoäidin välittömässä syleilyssä eli auringon paisteessa lämpötila nousee ja pilvisenä laskee. Nautimme myös mahdollisen sateen ropistessa katon pintaan. Vappuviikolla yöpakkaset paukkuivat, mutta kasvihuoneessa on lämmintä ja varsinkin, jos aurinko pilkottaa, hyvinkin +20 astetta. Varustaudu siis tunnille kerrospukeutumisella, oma matto, vesipullo ja loppurentoutukseen viltti mukaan. Jos valon kirkkaus haittaa silmiäsi, niin voit hyvin ottaa mukaasi aurinkolasit ja loppurentoutukseen silmille, pienen pyyhkeen.
Kukkien väriloistoa voit ihailla ennen tuntia tai tunnin jälkeen ja jos jokin kukka mukaasi haluaa lähteä, sekin onnistuu.

Puutarhajooga kasvihuoneessa 8.5. ja 15.5.
klo 18.00 – 19.15

♡ Päivämme on täynnä, mutta voit ilmoittautua varasijalle ♡

Kevään kaksi jooga-kertaa rentoutuksen kera pidetään maanantaina 8.5. ja 15.5. Varaathan paikkasi ajoissa, tämä kokemus on ainutkertainen ja viime vuoden suosio sen osoitti.

VARAUKSET: info@hoitolakukkuvilla.com tai numeroon 040 756 4700

PAIKKA: Vesterisen puutarha, Tuupikkalantie 16, 25210 VARTSALA

HINTA: 15€/kerta ja maksuvälineinä käyvät liikuntasetelit (Edenred, Epassi ja Smartum), kortit sekä käteinen.

TERVETULOA NAUTTIMAAN JA AISTIMAAN KUKKIEN TUOKSUA