Joogaa ja äänimaljoja, Puutarha Vesterinen

Päivitetty 12.5. rullaathan sivua alemmas, niin näet kaikki tulevat tunnit.

Keväisenä päivänä kävellessäni hakemaan poikaani päiväkodista, jonka naapurissa sijaitsee puutarha, mieleeni tuli idea, miten voisin yhdistää joogan ja kukkien värimaailmaan. Antaa kukkien tuoksun sekä kasvihuoneen lämmön viedä meitä jo etukäteen matkalle tulevaan kesään ja lämpöön. Kasvihuoneethan lämpiävät joka tapauksessa, miten ihana ajatus, kun voimme yhdistää kukkien tuoman energian, kehon liikkeisiin ja nauttia rentoutuksesta erilaisessa miljöössä. Puutarha Vesterinen otti vastaan innolla ajatukseni ja nyt toukokuun aikana pidämmekin kaksi joogatuntia äänimaljarentoutuksen kera, ja jos asiakkaani niin toivovat jatkamme kesäkuulle. Pidän myös erillisen sointukylvyn syvärentoutuksella äänimaljojen kanssa omana tuntinaan, katso tarkemmin sivun alaosasta.
Joogaamme ulkokäyttöön soveltuvien alustojen päällä (saat tarvittaessa lainaksi), jolle voit asettaa oman joogamattosi. Kasvihuoneessa olemme luontoäidin välittömässä syleilyssä eli auringon paisteessa lämpötila nousee ja pilvisenä laskee. Nautimme myös mahdollisen sateen ropistessa katon pintaan. Vappuviikolla yöpakkaset paukkuivat, mutta kasvihuoneessa on lämmintä ja varsinkin, jos aurinko pilkottaa, hyvinkin +20 astetta. Varustaudu siis tunnille kerrospukeutumisella, oma matto, vesipullo ja loppurentoutukseen viltti mukaan. Jos valon kirkkaus haittaa silmiäsi, niin voit hyvin ottaa mukaasi aurinkolasit ja loppurentoutukseen silmille, pienen pyyhkeen.
Kukkien väriloistoa voit ihailla ennen tuntia tai tunnin jälkeen ja jos jokin kukka mukaasi haluaa lähteä, sekin onnistuu.

JOOGA JA ÄÄNIMALJARENTOUTUS, MAX 10 HLÖ
KLO 18.00 – 19.15
16 TOUKOKUUTA

Tervetuloa joogatunnille keväisenä toukokuuna ja ottamaan varaslähtöä tulevaan kesään. Tule ihailemaan kukkien luomaa tunnelmaa, energiaa, tuoksua ja aistimaan ympärillä oleva lämpö. Teemme jokaisen keholle soveltuvia liikesarjoja eli asanoita, huomioiden oman hengityksemme ja annamme mielemme rauhoittua ja rentoutua kukkien läheisyydessä. Aikaisempaa kokemusta et joogasta tarvitse. Tunti rakentuu alkurentoutuksesta, liikkeistä keholle ja loppurentoutuksesta äänimaljojen harmonisessa äänimaailmassa.
Varustaudu siis tunnille kerrospukeutumisella, oma matto sekä ulkokäyttöön soveltuva alusta (saat myös lainaksi), vesipullo ja loppurentoutukseen viltti mukaan. Kasvihuoneessa on valoisaa ja pääsemmekin myös nauttimaan laskevan ilta-auringon loistosta, jos haluat loppurentoutuksen nauttia hämärässä niin varaathan mukaasi pienen pyyhkeen silmille.
Kukkien väriloistoa voit ihailla ennen tuntia tai tunnin jälkeen ja jos jokin kukka mukaasi haluaa lähteä niin sekin onnistuu. Lämpimästi tervetuloa.

Ilmoittautumiset, jolloin varmistat oman mattopaikkasi tälle ihanalle matkalle meiliosoitteeseen info@hoitolakukkuvilla.com tai numeroon 040 756 4700

Paikka Puutarha Vesterinen Tuupikkalantie 16, 25210 Vartsala

Tunnin hinta on 12 eur/kerta, sis. alv. Maksuvälineinä käyvät MobilePay, kortit, liikuntasetelit Epassi, Eazybreak tai Smartum sekä käteinen, mielellään tasaraha.

SOINTUKYLPY, SYVÄRENTOUTUS ÄÄNIMALJOILLA
KLO 18.00 – 18.45
30 TOUKOKUUTA

Tervetuloa kauden viimeiselle kasvihuonetunnille rentoutumaan kukkien viereen, tuoksuttelemaan ja tuntemaan kasvien luoma energia. Nautimme ja annamme kehomme rentoutua äänimaljojen luomassa äänimaailmassa. Rentoutuessa kehon lämpötila laskee, vaikka olemmekin lämpimässä tilassa, niin varustaudu tunnille kerrospukeutumisella, oma matto sekä ulkokäyttöön soveltuva alusta (saat myös lainaksi), vesipullo ja viltti mukaan. Teemme rentoutuksen maaten alustoilla. Kasvihuoneessa on valoisaa ja pääsemmekin myös nauttimaan laskevan ilta-auringon loistosta, jos haluat rentoutua hämärässä, niin varaa mukaasi pieni pyyhe silmille.
Kukkien väriloistoa voit ihailla ennen tuntia tai tunnin jälkeen ja jos jokin kukka mukaasi haluaa lähteä, niin sekin onnistuu. Lämpimästi tervetuloa.

Ilmoittautumiset, jolloin varmistat oman mattopaikkasi tälle ihanalle kauden viimeiselle rentoutukselle meiliosoitteeseen info@hoitolakukkuvilla.com tai numeroon 040 756 4700.

Paikka Puutarha Vesterinen Tuupikkalantie 16, 25210 Vartsala

Tunnin hinta on 10 eur/kerta, sis. alv. Maksuvälineinä käyvät MobilePay, kortit ja käteinen, mielellään tasaraha.