Jooga- ja sisustustuotteita

68€ (59 cm)
78€ (77 cm)

Jooga bolsteri

Jooga-asanoihin ja erityisesti yinjoogaan kehoa pehmeästi tukeva bolsteri  Sisällä on kuivaa tattarihaketta. Kangas on suomalaista designia ja puuvillatvilliä, joka on valmistettu käsityönä. Päällisen voi pestä ja sisällä on toinen pussukka tattarihakkeelle. OKO-TEX ja GOTS-sertifioitu. Voit kokeilla ennen ostoa, kumpi mitta on sinulle mukavampi.

27€ yksivärinen
35€ chakra värit

Joogamatto-pussukka

Kotimaisia Salossa valmistettuja makrameejoogamattopussu-koita. Saatavana tilauksesta yksivärisiä tai chakran väreissä. Materiaali eco-puuvillaa, kotimainen materiaali. Sopii jokaiseen joogamattoon. Tilauksesta isommat pussukat.

35€ (+toimituskulut)

Merinovilla alusta

Huom! Tilaus tulossa, laita infoa toukokuun -23 aikana. Yinjoogan ja meditaatioon alustaksi pehmeä ja lämmin merinovillainen alusta. Alustan koko 70 x 100 cm.
Valmistusmaa Liettua.

15€

Tuikkulauta,
1 kpl

Kaunista ja käytännöllistä yhdistämällä vanhaa, kierrätettäviä materiaaleja ja meren puuta. Jokainen tuikku on uniikki ja erilainen. Valmistettu käsityönä Kukkuvillassa. Saatavuus vaihtelee.

19€

Tuikkulauta, 2 kpl

Kaunista ja käytännöllistä yhdistämällä vanhaa, kierrätettäviä materiaaleja ja meren hiomaa puuta. Jokainen tuikku on uniikki ja erilainen. Valmistettu käsityönä Kukkuvillassa. Saatavuus vaihtelee.

21€

Tuikkulauta, 3 kpl

Tuikkupesinä vanhoja kakkumuotteja ja meren hiomaa puuta. Valmistettu käsityönä Kukkuvillassa. Saatavuus vaihtelee.

15€

Naulakko, pidike

Vanhaan meren hiomaan puuhun naulakko/pidike. Eri kokoisia 3 tai 5 pidikkeellä. Valmistettu käsityönä Kukkuvillassa. Saatavuus vaihtelee.

6€

Avaimenperä

Kelluva avaimenperä. Jokainen meren hioma puu on yksilöllinen, eri kokoinen ja uniikki. Valmistettu käsityönä Kukkuvillassa. Saatavuus vaihtelee.

Tuotteiden hinnoissa on alv 24%. Ostoksiin lisätään mahdolliset postituskulut.