Jooga- ja sisustustuotteita

Mala rannekoru

19/21€

Puolijalokivistä tehtyjä Mala rannekoruja, erilaisilla symboleilla. Elastinen nauha, soveltuu useimpiin ranteisiin. Ruusukvartsi, Amatsoniitti, Ametisti, Enkelikivi. Tuotteita rajoitetusti.

Erilaisia kiviä

5/12€

Erilaisia hoitavia puolijalokiviä, seleniitti, ruusukvartsi, aventuriini, enkelikivi, ametisti. Tuotteita rajoitetusti.

Jooga bolsteri

68€ (59 cm) (saatavana)
78€ (77 cm) (loppu)

Jooga-asanoihin ja erityisesti yinjoogaan kehoa pehmeästi tukeva bolsteri eli joogatyyny. Sisällä on kuivaa tattarihaketta. Kangas on suomalaista designia ja puuvillatvilliä, joka on valmistettu käsityönä. Päällisen voi pestä ja sisällä on toinen pussukka tattarihakkeelle. OKO-TEX ja GOTS-sertifioitu. Isommat tilaustuote.

Joogamatto-pussukka

27€ yksivärinen
35€ chakra värit

Kotimaisia Salossa valmistettuja makrameejoogamatto-pussukoita. Saatavana tilauksesta yksivärisiä tai chakran väreissä. Materiaali eco-puuvillaa, kotimainen materiaali. Sopii jokaiseen joogamattoon. Tilauksesta isommat pussukat.

Merinovilla alusta

45€ (+toimituskulut)

.

Huom! Saatavana NYT.
Yinjoogaan ja meditaatioon alustaksi tai muuten lämmittämään kehoasi alustana, pulkkaan, laavulle…
Pehmeä, lämmin ja kevyt merinovillainen alusta.
Alustan koko 70 x 100 cm, paino 500g, väri beige.
Hoito-ohjeet:
Villa on luonnostaan likaa hylkivää ja puhdistuu siksi helposti. Puhdista villa-alusta ensisijaisesti tuulettamalla ja poistamalla tahrat paikallisesti. Pakkasella villa on hyvä kirkastaa lumipesulla. Pyörittele alustaa lumessa tai levitä se hangelle ja jätä päiväksi sinne. Villa-alustan voi pestä joko käsin tai pesukoneen villaohjelmalla 30:ssä asteessa.
Käytä pesussa nestemäistä villalle tarkoitettua pesuainetta.
Suosittelemme käyttämään pesun jälkeen villanhoitoainetta, joka sisältää lanoliinia (villarasvaa). Villanhoitoaine auttaa säilyttämään villan kuohkeuden ja likaa hylkivät ominaisuudet.
Ei rumpukuivausta. Kuivata alusta tasossa kuivaustelineellä tai lattialämmitteisellä lattialla.
Huomioitavaa:
Peitto ei kestä pitkäaikaista hankausta. Valmistusmaa Liettua.

Tuikkulauta,
1 kpl

15€

Kaunista ja käytännöllistä yhdistämällä vanhaa, kierrätettäviä materiaaleja ja meren puuta. Jokainen tuikku on uniikki ja erilainen. Valmistettu käsityönä Kukkuvillassa. Saatavuus vaihtelee.

Tuikkulauta, 2 kpl

19€

 

Tuikkulauta, 3 kpl

21€

 

Naulakko, pidike

15€

Vanhaan meren hiomaan puuhun naulakko/pidike. Eri kokoisia 3 tai 5 pidikkeellä. Valmistettu käsityönä Kukkuvillassa. Saatavuus vaihtelee.

Avaimenperä

7€

Kelluva avaimenperä. Jokainen meren hioma puu on yksilöllinen, eri kokoinen ja uniikki. Valmistettu käsityönä Kukkuvillassa. Saatavuus vaihtelee.

Tuotteiden hinnoissa on alv 24%. Ostoksiin lisätään mahdolliset postitus- ja toimituskulut.