Hyvinvointipäivä

Kokonaisvaltainen hyvinvointiluento Mathildedalissa 20.8. Nanna Bhose os. Mikkonen.

Kokonaisvaltainen hyvinvointipäivä Mathildedalissa
Sunnuntaina 20.8.2023

Tervetuloa sunnuntaina 20.8. Hyvinvointipäivään Mathildedaliin.
Päivässä on ohjelmaa juuri sinulle, aamuinen joogaherätys kehollesi, Nanna Bhosen (os. Mikkonen) huikea luento hänen matkastaan, tarinoistaan, opeistaan ja työkaluistaan sinun omaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi ja maittavaa ruokaa Mathildedalin Marinassa.
Tutustu nyt lähemmin päivän ohjelmaan ja osta itsellesi lippu luennolle, jolloin varmistat ettet jää ilman paikkaa tästä upeasta kokemuksesta.

Nanna Bhose os. Mikkonen
Kokonaisvaltainen hyvinvointi luento
– loputon matka oman itsensä äärelle
klo 13.00 – 15.00, Kankirautavarasto

Elämä on oppimatka itseensä. Mitä unelmiesi tiellä olevia ajatusmalleja, toimintatapoja ja uskomuksia olet luonut itsellesi? Nanna vie luennollaan kuulijan matkalle omaan sisimpäänsä jakamalla tarinaansa miten vaikeudet on käännetty voimaksi. Hän käy läpi luottamuksen kautta elämistä, uusien vahvistavien uskomusten rakentamista sekä oman potentiaalin äärelle löytämistä. Kokonaisvaltainen hyvinvointi rakentuu jokaiselle mm. erilaisista yksittäisistä teoista arjessa, olipa kyseessä ruokavalio, liikunta tai uni – yhdistävä asia jokaiselle hyvinvoivalle ihmiselle on sisäinen rauha itsensä kanssa.

Rohkeus avaa ovet elämään
Nanna Bhose elää kuten opettaa. Hän rakastaa muutosta – muutos tuo eteen uutta, se pakottaa ajoittain selkäseinää vasten ja kirkastaa sisimpiä arvoja. Nannan tarina hetkestä, kun elämän päätepiste oli määritetty jo nuorella iällä, miten rohkeus astua pois opitusta tavasta toimia ja elää johti parantumiseen ja siitä keskelle Suomen musiikkibisnestä, sieltä mainostoimiston johtajaksi ja yllättäen Intiaan oman brändin sekä vaate tehtaan johtajaksi, on mukaansatempaava, elämänmakuinen tarina rohkeudesta, muutoksesta ja kyvystä kuunnella omaa sisintään. Kyky olla elämästä tohkeissaan, on Nannan inspiroivan ja koskettavan luennon vahva viesti.

Parin tunnin session aikana käydään läpi tarinoita, teoriaa ja työkaluja. Saat mukaasi lisää työkaluja ja ripauksen tohkeisuutta omaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin työkalupakkiisi.

Sympaattinen ja ihana Nanna Bhose (os. Mikkonen) on entinen Idols tuomari ja kesäpäivisin klo 10.-14.00 Radio Novan juontajana.

Osta nyt lippu itsellesi Lippulight.fi palvelusta ja varmistat itsellesi paikan tähän ihanaan luentoon.

Hinta 29,70€

Osta lippu täältä (lippu.fi)

Elokuinen aamuinen laiturijooga Mathildan Marinassa.

Aamujoogaa laiturilla klo 9.30 – 10.45
Luennon lippua näyttämällä hinta 10€ (norm. 12€)

Tervetuloa nauttimaan elokuun sunnuntai aamuna laiturijoogaa. Lempeä aamuinen kehon herätys soveltuu kaikille ikään tai sukupuoleen katsomatta. Tunnilla teemme lempeitä, kehoa avaavia ja huoltavia liikkeitä. Tuot itsellesi uudenlaisen aamun avaamalla jäykkiä lihaksiasi, nikamiasi ja kehoasi hengityksen avulla raikkaassa meri-ilmassa. Tarvitset sään mukaisen vaatetuksen, joogamaton, viltin ja vesipullon.

Ostamalla ja varaamalla paikan Nannan inspiroivaan luentoon ja näyttämällä lippua luentoon pääset aamujoogaan 10 €:lla (norm. hinta 12€). Säävaraus. Maksun voi maksaa MobilePaylla, kortilla, käteisellä tai liikuntaseteleillä Smartum, Epassi tai Edenred paikan päällä. Ei ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa.

Ostamalla lipun Nannan luentoon saat Mathildan Marinan herkulliselta ruokalistalta -10%.

Tervetuloa upeaan Hyvinvoinnin päivään elokuiseen Mathildedaliin.