Kuka minä olen

Olen pienen pojan äiti, äitipuoli ja vaimo, sekä karvanaaman nimeltään Osku, varaemo.
Matkani hoitoalalle on kulkeutunut sattumien kautta. Ennen hoitoalan kokemusta sekä kuva 1kehon että mielen hyvinvointia, olen ollut erilaisissa myynnin- ja markkinoinnintyötehtävissä. Koulutustaustani on erilaisten kohtalon oikkujen seurauksena suuntautunut kaupalliselle puolelle, vaikka hoitopuoli herätti kiinnostusta alle 20-vuotiaana. Markkinoinnin ja myynnin tehtävissä vierähti 20 vuotta ennen kuin vahva kutsumus elämän muutokseen alkoi, ensimmäisen burn outin jälkeen.

Vuosi 2010 oli mullistusten aika. Ystäväni ehdotuksesta kokeilin lämpöjoogaa paukkupakkasilla. Ihastuminen lajiin oli niin voimakasta, että vuonna 2011 valmistuin lämpöjoogaohjaajaksi, kun tarvitsin työni vastapainoksi pehmeämpiä arvoja. Kurssi valmisti minua hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen puolelle, sekä tielle miten keho ja mieli toimivat yhdessä kokonaisuutena. Huomasin myös, kun pidin tunteja asiakkailleni, että sain niistä itse myös valtavan paljon, niin energiaa kuin hyvän olon tunnetta.

Poikamme syntyi vuonna 2015 ja toi elämääni uudenlaisen sisällön niin vauva-vuosineen kuin nyt taapero ikäisen äitinä. Ns. ruuhkavuosia elettyäni sekä toisen burn outin koettuani, aloin miettimään mikä syö energiaani ja miksi en vain jaksa? Vuonna 2017 valmistuin Tiibetiläisten äänimaljojen äänimaljahoitajaksi ja samalla vaihdoin myös työpaikkaa, mutta jotenkin en vain ollut tyytyväinen. Perheasiat ja muut elämänperuspilarit olivat kunnossa, mutta jokin vain ei ollut kohdallaan. Vuoden 2018 aikana kouluttauduin Kuumakivi- kuin myös Enkelihoitajaksi ja tein itseni kanssa töitä, jotta tiedostin, mitä todella haluan tehdä työkseni. Samaan aikaan valmistui piharakennukseemme huone, josta muodostui hoitohuoneeni. Näin polkuni hoitajaksi oli alkanut.

Hoitola Kukkuvillassa teen erilaisia energiahoitoja: äänimalja- ja enkelihoitoja sekä kuumakivihierontaa. Ohjaan myös joogatunteja Vartsalassa Kansalaisopiston tunneilla, Salon Joogakeskuksessa sekä kesäisin Mathildedalissa laiturijoogaa ja saunajoogaa.

Koulutukseni:

2011 lämpöjoogaohjaaja RYT 200
2017 Tiibetiläisten äänimaljojen hoitajakurssi
2018 Kuumakivihoitajakurssi
2018 Enkeli- ja energiahoitajakurssi