Henkinen Hyvinvointipäivä

Henkinen hyvinvointipäivä, Hoitola Kukkuvilla.

Henkinen kasvu ja Hyvinvointipäivä
-syvärentoutus ja rauha keholle,
mielelle ja sielulle

Uusi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin

Tiedätkö miltä tuntuu täydellinen syvärentoutus keholle, mielelle ja ennen kaikkea sielulle? Anna meidän viedä sinut matkalle ensin rentouttaen kehosi, mielesi ja hengityksesi, jonka jälkeen tunnet kehosi, tunnet itsesi ja kehosi liikkeet. Universumin tuella syvä-rentoutamme sielusi, teemme matkan syvälle itseemme, syviin vesiin ja entisiin elämiimme. Anna sielusi nostaa esiin viestejä sinulle, jotka auttavat itseesi liittyvien asioiden oivaltamiseen ja eteenpäin viemiseen. Tervetuloa sunnuntaina 30.10. päivään, jossa tunnet, aistit ja nautit syvää rentoutta ja rauhaa.

Päivämme sisältää kehoa syvärentouttavan joogahetken, tuoden oman kehosi viestit ja oivallukset esiin. Teemme yinjoogaa, joka on rentouttavan meditatiivista joogaa. Pitkiä venytyksiä jokaisen oman kehon ehdoilla, kuunnellen mitä viestejä keho ja mieli viestittävät sekä annetaan niiden levätä rauhallisen hengityksen tahtiin. Yinjooga tuo raukean, rauhallisen ja rentouttavan olotilan niin keholle, mielelle ja sielulle. Jooga soveltuu kaikille.

Matkaamme edellisiin elämiimme Tanjan tuomien viestien avulla, tuoden näin lisää tietoutta tästä elämästä. Päivämme kruunaa voimaannuttavan ääni- ja meditaatiomatkan äänimaljojen parissa, joka täydentyy jokaiselle tuodulla Healing -hoidolla. Saat Tanjalta päivän aikana oman yksityisen hetken.

Varaa nyt itsellesi paikka tähän upeaan päivään,
info@hoitolakukkuvilla.com tai numeroon 040 756 4700/Katja

Katja Toivonen ja Tanja Tissari.

Katja Toivonen, Hoitola Kukkuvilla ja
Tanja Tissari, Ajatonhetki