Joogatunnit Angelniemen Seurojentalolla

JoogaPäivä 16.4.2023, päivä jolloin voit valita erilaisista joogatunneista omasi, tai vaikka koko päiväksi itsellesi aikaa.

JoogaPäivä siirtyy syksyyn

JoogaPäivä sunnuntai maaliskuu 16.4.2023

Tervetuloa JoogaPäivään 16.4.2023

Tervetuloa JoogaPäivään Angelniemeen,

Päivä, jolloin voit rauhassa keskittyen nauttia erilaisista joogatunneista, keskittyä enemmän olemiseen, kuunnella kehosi tunnelmia, rauhoittaa mielesi ja vain olla, välillä tekemättä mitään. Tunnet miltä tuntuu osallistuminen joogaretriittiin, kun keho saa erilaista joogaharjoitusta, ei vain tunnin vaan hieman enemmän. Miltä kehossasi tuntuu Lempeän aamujoogan jälkeen, kun teemme fyysisempää harjoitusta, miten keho on vastaanottavaisempi, venyvämpi ja notkeampi. Millainen ihana olotilasi valtaa illalla, kun päivän kaikki harjoitteet saavat laskeutua kehosi tietoisuuteen, hengityksen ja mielen rauha valtaa sinut.

Anna keväälle rauhallisempi suunta ja tule nauttimaan JoogaPäivästä, johon sisältyy yli kuusi tuntia joogaa ja äänimaljoja. Osallistumalla koko päivän ohjelmaan varmistat itsellesi paikan haluamallesi tunnille edullisempaan hintaan. Katso lähemmin tuntien kuvaukset, hinnat sekä tarjoushinta koko päivään osallistumisesta, päivän ohjelma sekä käytännön asiat ja varaa nyt itsellesi paikka huhtikuun JoogaPäivään.

OHJELMA:


13.00 LEMPEÄ JOOGA 75 MIN
Lempeä joogatunti soveltuu lajiin ensi kertaan tutustuville ikään ja sukupuoleen katsomatta kuin myös aikaisemmin jooganneille aamuharjoitteluksi. Tunnilla tehdään hengityksen tahtiin liikkeitä, kehoa liikuttaen ja venyttäen päälaelta aina jalkapohjiin saakka. Tunnin alussa ja lopussa tehdään rentoutuminen, jossa kuunnellaan kehon tuntemuksia, rauhoitetaan mieltä ja annamme itsemme vain olla.

HINTA 20€

14.30 VINYSA FLOW 75 MIN
Vinysa Flow -tunti soveltuu aikaisemmin jooganneille, aurinkotervehdyksiä ja erilaisia soturi-asanoita tehneille. Vinysa Flow on hengityksen tahtiin tehtäviä soljuvia liikkeitä keholle, jotka voivat olla aloitteleville joogeille hieman raskaampia. Tunnin alussa ja lopussa tehdään rentoutuminen, jossa kuunnellaan kehon tuntemuksia, rauhoitetaan mieltä ja annamme itsemme vain olla.

HINTA 20€

16.00 3H ERIKOISPITKÄ YINJOOGAHARJOITUS
Kolmen tunnin erikoispitkällä tunnilla sinulla on aikaa nauttia, rentoutua ja antaa yinjoogan viedä sinua rentoutuneeseen kehoon, virtaavaan hengitykseen ja mielen rauhaan. Hengityksen lempeän liikkeen avulla availet, hoivaat, hoidat ja huollat kehon kireyksiä, tukoksia. Yinjooga soveltuu kaikille, ikään tai sukupuoleen katsomatta, omaa kehoa kuunnellen, kunnioittaen ja lempeydellä asanoissa edeten. Asanoissa olemme noin 3-5 minuuttia, jolloin lihakset rentoutuvat ja venytys syvenee hengityksen virtaavan ja rauhallisen liikkeen avulla. Yinjooga on antautumista, ei suorittamista, lempeää, rauhallista ja jopa meditatiivista, kun kehosi, hengityksen ja mielen avulla laskeudut tilaan, jolloin aika häviää. Ajankulua et huomaa, vaan tunnin päätyttyä ihmettelet miten kolme tuntia voi mennä huomaamatta, pysähtyen, nauttien tähän hetkeen, vain olemalla. Tunnin alussa ja lopussa tehdään rentoutuminen, jossa kuunnellaan kehon tuntemuksia, rauhoitetaan mieltä ja annamme itsemme vain olla.

HINTA 35€

19.15 SOINTUKYLPY TIIBETILÄISILLÄ ÄÄNIMALJOILLA JA SYVÄRENTOUTUS 45 MIN
Anna illan ja päivän päätteeksi äänimaljojen tuudittaa itsesi rentoutumisen tilaan, jossa hengitys ja mieli rauhoittuvat sekä ajantaju katoavat. Hengähdä vielä ja anna päivän harjoitusten laskeutua kehosi rauhaan ja tunne niiden vaikutus kehollasi. Anna syvän rentouden tilan laskeutua kehoosi, mieleesi ja sielusi tasolle. Maljojen vaikutus perustuu resonanssiin eli myötävärähtelyyn sekä ääniaaltoihin, jotka voimme tuntea tai aistia kehossamme.

HINTA 15€

KÄYTÄNNÖN OHJEITA:
Paikkana meillä on ihanan energinen ja sympaattinen Angelniemen Seurojentalo, Kokkilantie 775, 25230 Salo. Angelniemeen on matkaa Turusta 45 min ja Salosta 20 min.

Tuntien aikana pääovi on suljettu ja se avataan 10 min ennen seuraavan tunnin alkua, joten olethan ajoissa paikalla. Voit ottaa mukaasi syötävää, jääkaappi ja mikro ovat käytettävissä. Tarjolla on mehua päivän aikana.

Olemme vanhassa talossa, joten kerrospukeutuminen on suositeltavaa ja villasukat vakiovarusteena. Otathan mukaasi oman täysipitkän joogamaton, vesipullon ja viltin sekä jos omistat joogatiilet ja joogatyynyn. Saatavana myös lainaksi.

ILMOITTAUTUMINEN:
Varaathan itsellesi paikan soittamalla 040 756 4700/Katja tai lähettämällä viestiä info@hoitolakukkuvilla.com. Näin varmistat itsellesi varmasti paikan upeaan päivään. Maksimimäärä tunneille on 12 henkeä ja minimi päivän toteutumiseen on 4 henkeä tai ylivoimaisen esteen sattuessa, tällöin maksetut varausmaksut peruutetaan täysimääräisesti. Jos JoogaPäivä peruuntuu esim. mahdollisten koronavirukseen liittyvien viranomaismääräysten vuoksi, palautetaan maksetut maksut täysimääräisesti. Ilmoittautuminen on sitova, jonka voit peruuttaa ilmoittautumisen määräaikaan 10.4.2023 mennessä sähköpostilla osoitteeseen info@hoitolakukkuvilla.com.

Peruutusmaksu 10.04.2023 alkaen on 20€/hlö ja JoogaPäivän osallistuminen on maksettuna 14.4.2023 mennessä joko MobilePay, liikuntaseteleillä tai laskuna. Peruuttamattomista poisjäämisistä veloitamme JoogaPäivän maksun kokonaisuudessaan.

HINTA:
Kun osallistut koko päivän ohjelmaan, on hinta 80€ (norm. 90 eur) ja jos valitset yksittäisen tunnin on sen hinta ilmoitettu kuvauksen yhteydessä. Osallistumalla koko päivään varmistat itsellesi haluamasi tunnin edulliseen hintaan. Maksuvälineinä käyvät kortit, MobilePay, liikuntasetelit (Epassi, Edenred ja Smartum), käteinen tai tilille suoritus.

Huom! Äänimaljarentoutukseen ei voi käyttää liikuntaseteleitä.

JoogaPäivään osallistuminen on maksettu 14.4.2023 mennessä, kerro ilmoittautumisen yhteydessä maksutapasi.

Palautteita tammikuun joogapäivästä:
“Toinen tunti sujui helposti ja vaivattomasti, kun alla oli Lempeä joogatunti”
“Päivän tunnit kuluivat vauhdilla, mihin hävisi 3h”
“Äänimaljarentoutus tuntui koko keholla, ihana rentoutus”

Palautteita maaliskuun joogapäivästä:
“Ihanan raukea olotila, kiitos.”
“3h yinjooga, tämä on vain niiin ihana”.

Olet lämpimästi tervetullut JoogaPäivään 16.4.2023 ja mieleesi tulee kysymyksiä niin otathan yhteyttä, rakkaudella Katja

♡ Tervetuloa ihanaan maaliskuiseen JoogaPäivään ♡

Angelniemen Seurojentalo henkii hyvää energiaa

Angelniemen Seurojentalo on idyllinen vanha puutalo (Kokkilantie 775) Angelniemessä. Angelniemi sijaitsee 15 minuuttia Salosta ja 47 minuuttia Turun keskustasta. Mielessäni nimeän talon vanhaksi rouvaksi, josta säteilee, tuntee sekä aistii hyvää energiaa. Talona tämä rakennus soveltuu erinomaisesti joogatilaksi, uudistetun ilmalämpöpumpun sekä lisälämmittimien ja erilaisten valojen luoman tunnelman ansiosta. Katso tarkemmin eri tuntien kuvaukset, päivät ja kellonajat sivua alas rullaamalla. Otathan mukaasi oman joogamaton, viltin ja kerrospukeutumisen tunnista riippuen. Ilmoittautumiset tunneille info@hoitolakukkuvilla.com tai numeroon 040 7564700/Katja, viimeistään edellisenä päivänä, kiitos. Maksuvälineinä käyvät kortit, MobilePay, liikuntasetelit (Epassi, Edenred ja Smartum), tai tilille suoritus.