Joogatunnit Angelniemen Seurojentalolla

Päivitetty 6.4.2022, rullaa sivua alemmas niin löydät kaikki Angelniemen Seurojentalon kevään tunnit

Angelniemen Seurojentalo on idyllinen vanha puutalo (Kokkilantie 771) Angelniemessä. Angelniemi sijaitsee 15 minuuttia Salosta ja 47 minuuttia Turun keskustasta. Mielessäni nimeän talon vanhaksi rouvaksi, josta säteilee ja tuntee sekä aistii hyvää energiaa. Talona tämä rakennus soveltuu erinomaisesti joogatilaksi. Katso tarkemmin eri tuntien kuvaukset, päivät ja kellonajat sivua alas rullaamalla. Otathan mukaasi oman joogamaton, viltin ja kerrospukeutumisen tunnista riippuen. Ilmoittautumiset tunneille info@hoitolakukkuvilla.com tai numeroon 040 7564700/Katja, viimeistään edellisenä päivänä, kiitos. Maksuvälineinä käyvät kortit, MobilePay, liikuntasetelit (Epassi, Eazybreak, Edenred ja Smartum), tai tilille suoritus.

SOUNDFUL® YIN YOGA, MAX 5 HLÖ, PÄÄSIÄIS MAANANTAINA
SU 17.00 – 18.30

Soundful Yin® Yoga tunnilla yhdistyvät Yinjooga, äänimaljat sekä lempeä, intuitiivinen kosketus. Yinjooga asanoissa viivytään pitkään, jolloin päästään vaikuttamaan faskioiden, jänteiden ja nivelten avautumiseen ja vahvistumiseen. Samalla mieli pääsee rauhoittumaan ja yhteys omaan sisimpään voi vahvistua. Tunnilla ohjaaja käy jokaisen joogin luona vuoroin soittamassa eri kokoisilla äänimaljoilla keholla sekä lempeästi koskettaen. Äänimaljoja soitetaan myös taustalla koko harjoituksen ajan. Tunnilla käytetään myös gongia, sadekeppejä ja kosheja. Tarkoituksena on lisätä kehon rentoutumista asanoissa äänivärähtelyn avulla. Ryhmäkoko on pieni (max 5 hlö), jotta jokainen asiakas saa kokea yksilöllisen hoidon. Tunnin hinta 25 eur/kerta, sis. alv.

PÄIVÄT: HUHTIKUU 18

YINJOOGA JA ÄÄNIMALJARENTOUTUS, PÄÄSIÄIS MAANANTAINA
SU 19.00 – 20.30

Viikon ja illan päätteeksi ihanan rentouttava Yinjooga ja äänimaljameditaatio idyllisessä Angelniemen Seurojentalolla. Yinjooga on pitkäkestoisia venyksiä kehon lihaksistolle. Asanoissa pysytään 2-5 minuuttia. Lihakset rentoutuvat ja venytys vaikuttaa sidekudoksiin sekä niveliin asti. Tunnilla opitaan hengityksen tahtiin avautumaan asanalle ja sen vaikutuksille. Kuunnellaan kehoa, miten venytys tuntuu niin mielen kuin kehon osalta. Tunnin sisältö alkurentoutus, yinjoogaa kohdealueet vaihdellen illan teeman mukaisesti. Illan ja harjoituksen kruunaa pidempi loppurentoutus äänimaljojen, sadekepin ja goshin luomassa harmonisessa äänimaailmassa, joka syventää rentouden tunnetta.

Hinta 20 eur/kerta, sis alv.

PÄIVÄT: HUHTIKUU 18

JOOGAKORTIT

  • Online yinjooga 10x kortti 90 €
  • SoundfulYin®Yoga 10x kortti 200 €
  • Angelniemen Seurojentalon jooga 20 €/kerta 10x kortti 190 eur

Hinnat sisältävät 10% alv.