Joogatunnit Angelniemen Seurojentalolla

Päivitetty 26.82022, rullaa sivua alemmas niin löydät kaikki Angelniemen Seurojentalon tunnit

Angelniemen Seurojentalo henkii hyvää energiaa

Angelniemen Seurojentalo on idyllinen vanha puutalo (Kokkilantie 771) Angelniemessä. Angelniemi sijaitsee 15 minuuttia Salosta ja 47 minuuttia Turun keskustasta. Mielessäni nimeän talon vanhaksi rouvaksi, josta säteilee ja tuntee sekä aistii hyvää energiaa. Talona tämä rakennus soveltuu erinomaisesti joogatilaksi. Katso tarkemmin eri tuntien kuvaukset, päivät ja kellonajat sivua alas rullaamalla. Otathan mukaasi oman joogamaton, viltin ja kerrospukeutumisen tunnista riippuen. Ilmoittautumiset tunneille info@hoitolakukkuvilla.com tai numeroon 040 7564700/Katja, viimeistään edellisenä päivänä, kiitos. Maksuvälineinä käyvät kortit, MobilePay, liikuntasetelit (Epassi, Eazybreak, Edenred ja Smartum), tai tilille suoritus.

Soundful Yin® joogaa Angelniemen Seurojentalolla, terevtuloa.

SoundfulYin® joogaa, max 6 hlö

lokakuu 30, sunnuntaina klo 18.00 – 20.00

marraskuu 20, sunnuntaina klo 18.00 – 20.00

Anna itsellesi syksyn pimeinä iltoina hetki hengähtää kaikkien aistien avulla, keholle huoltoa, mielelle rauhaa, kuulolle ihania sointua ja iholla hoitajan intuitiivinen kosketus. Anna itsesi vain olla ja nauttia.

Soundful Yin® joogatunnilla yhdistyvät Yinjooga, äänimaljat sekä lempeä, intuitiivinen kosketus. Yinjooga asanoissa viivytään pitkään, jolloin päästään vaikuttamaan faskioiden, jänteiden ja nivelten avautumiseen ja vahvistumiseen. Samalla mieli pääsee rauhoittumaan ja yhteys omaan sisimpään voi vahvistua. Tunnilla ohjaaja käy jokaisen joogin luona vuoroin soittamassa eri kokoisilla äänimaljoilla keholla sekä lempeästi koskettaen. Äänimaljoja soitetaan myös taustalla koko harjoituksen ajan. Tunnilla käytetään myös gongia, sadekeppejä ja kosheja. Tarkoituksena on lisätä kehon rentoutumista asanoissa äänivärähtelyn avulla. Ryhmäkoko on pieni (max 6 hlö), jotta jokainen asiakas saa kokea yksilöllisen hoidon.

Tunnin hinta 2h 30 eur/kerta, sis. alv. Maksuvälineinä käyvät kortit, MobilePay, liikuntasetelit (Epassi, Eazybreak, Edenred ja Smartum), tai tilille suoritus.

Yinjoogaa ja äänimaljarentoutus Angelniemen seurojentalolla.

Yinjoogaa

marraskuu 20, sunnuntaina klo 16.00 – 17.30

Viikon ja illan päätteeksi ihanan rentouttava Yinjooga ja äänimaljameditaatio idyllisessä Angelniemen Seurojentalolla. Yinjooga on pitkäkestoisia venyksiä kehon lihaksistolle. Asanoissa pysytään 2-5 minuuttia. Lihakset rentoutuvat ja venytys vaikuttaa sidekudoksiin sekä niveliin asti. Tunnilla opitaan hengityksen tahtiin avautumaan asanalle ja sen vaikutuksille. Kuunnellaan kehoa, miten venytys tuntuu niin mielen kuin kehon osalta. Tunnin sisältö alkurentoutus, yinjoogaa kohdealueet vaihdellen illan teeman mukaisesti. Illan ja harjoituksen kruunaa pidempi loppurentoutus äänimaljojen, sadekepin ja goshin luomassa harmonisessa äänimaailmassa, joka syventää rentouden tunnetta.

Hinta 20 eur/kerta, sis alv. Maksuvälineinä käyvät kortit, MobilePay, liikuntasetelit (Epassi, Eazybreak, Edenred ja Smartum), tai tilille suoritus.

Äänimaljarentoutus Angelniemen Seurojentalolla.

Syvärentoutus ja sointukylpy äänimaljoilla

joulukuu 4, klo 18.30 – 19.30

Anna äänimaljojen tuudittaa itsesi rentoutumisen tilaan, jossa hengitys ja mieli rauhoittuvat sekä ajantaju katoaa. Hengähdä hetki ennen tulevaa viikkoa ja anna itsellesi tilaisuus ladata akkuja ja uusia energioita nauttien joulukuun voimaannuttavista tunnelmista ja energioista.

Tiibetiläinen äänimaljahoito on syvärentoutusmenetelmä, jonka vaikutus perustuu resonanssiin eli myötävärähtelyyn sekä ääniaaltoihin, jotka voimme tuntea tai aistia kehossamme. Äänimaljahieronta toimii syvärentoutuksena hoitaen lempeästi sekä kehoa, mieltä että sielua. Äänivärähtelyt saavuttavat alueet minne hoitajan sormet eivät yllä. Hoitaja asettaa maljan kehon päälle ja napauttaa iskimellä, jolloin ääni resonoi jokaisessa solussa. Värähtely etenee kehon nesteessä. Äänimaljahoito soveltuu moneen käyttötarkoitukseen, rauhoittumiseen ja kontaktin luomiseen sisäiseen ääneen, stressihormonitason laskemiseen, syvärentoutukseen, ahdistukseen, unettomuuteen tai kehon jännitystilojen laukaisemiseen.

Tervetuloa nauttimaan, rentoutumaan ja vain olemaan.

Tunnin hinta 20 eur, sis alv. Maksuväleinä MobilePay, kortit ja käteinen. (Liikuntasetelit eivät käy tälle tunnille.

Jouni Hallikainen Angelniemen Seurojentalolla, kolmen tunnin yin joogaa.

TotalYin 3 tunnin harjoitus

joulukuu 4 klo 15.00 – 18.00

Joulukuun 4 päivä on aikaa harjoitella yinjoogaa sielun täydeltä. Jouni Hallikainen saapuu Angelniemeen pitämään ihanan pitkän harjoituksen kehosi, mielesi ja sielusi kanssa. Anna Jounin kuljettaa sinut matkallesi omaan kehoon, rauhaan, tutkien ja ihmetellen oman kehon tuntemuksia.

Kokonaisvaltainen Total Yin® -harjoitus pitää sisällään lempeää yinjoogaa eli paljon hiljaisuutta, läsnäoloa ja silkkaa palauttavaa sekä nautinnollista olemista. Harjoitus sisältää konkreettisesti aina myös seuraavaa: noin 20 asanaa (l. jooga-asentoa), rentouttavia äänimaljoja, meditatiivisia harjoitteita mielelle, taolaisen filosofian ikiaikaista viisautta ja pitkän loppurentoutuksen.

Tunnin hinta 40 eur/hlö. Osallistuja minimäärä on 7. Maksuvälineinä käyvät kortit, MobilePay, liikuntasetelit (Epassi, Eazybreak, Edenred ja Smartum), tai tilille suoritus.