Joogatunnit Angelniemen Seurojentalolla

Päivitetty 16.1.2022, rullaa sivua alemmas niin löydät kaikki Angelniemen Seurojentalon kevään tunnit

Angelniemen Seurojentalo on idyllinen vanha puutalo (Kokkilantie 771) Angelniemessä. Angelniemi sijaitsee 15 minuuttia Salosta ja 47 minuuttia Turun keskustasta. Mielessäni nimeän talon vanhaksi rouvaksi, josta säteilee ja tuntee sekä aistii hyvää energiaa. Talona tämä rakennus soveltuu erinomaisesti joogatilaksi. Katso tarkemmin eri tuntien kuvaukset, päivät ja kellonajat sivua alas rullaamalla. Otathan mukaasi oman joogamaton, viltin ja kerrospukeutumisen tunnista riippuen. Ilmoittautumiset tunneille info@hoitolakukkuvilla.com tai numeroon 040 7564700/Katja, viimeistään edellisenä päivänä, kiitos. Maksuvälineinä käyvät kortit, MobilePay tai tilille suoritus.

KEVÄÄN HATHAJOOGAKURSSI
SU 15.00 – 16.30

Kevään aikana tunnin teema vaihtelee kehon eri osiin painottuen, huomioiden aina liikkeen ja hengityksen soljuvan kokonaisuuden.
Vaihtuvia teemoja eli tunnin aiheita ovat:
* Ilo, valo ja rakkaus, vuosi 2022
* Hengitys, keho ja mieli
* Kehon chakrat eli energia keskukset
* Kiertoja keholle
* Kevätpäiväntasaus
* Mielikuvamatka eli jooganidra

Tunnille voit hyvin osallistua, olit vasta-alkaja joogan parissa tai aikaisemmin joogannut. Tunti sisältää alkurentoutuksen, hengityksen tahtiin tehtyjä helppoja liikkeitä keholle, oman kehon ehdoilla. Tunnin päätteksi rentoudutaan ja annetaan asanoiden vaikuttaa kehoon, kuunnellaan omaa hengityksen rytmiä ja rentoudutaan. Loppurentoutuksessa teeman mukaan tiibetiläisiä äänimaljoja, sadekeppiä tai gosheja eli enkelikelloja.

Hinta on 20 eur/kerta. Voit myös ostaa kerralla koko kevään koko kurssin 8 x hintaan 140 eur, sis. alv.

PÄIVÄT: TAMMIKUU 30, HELMIKUU 6, MAALISKUU 13, 20, HUHTIKUU 3, 10, 17, TOUKOKUU 1, 15

SOUNDFUL® YIN YOGA, 5 HLÖ
SU 17.00 – 18.30

Soundful Yin® Yoga Tunnilla yhdistyvät Yinjooga, äänimaljat sekä lempeä, intuitiivinen kosketus. Yinjooga asanoissa viivytään pitkään, jolloin päästään vaikuttamaan faskioiden, jänteiden ja nivelten avautumiseen ja vahvistumiseen. Samalla mieli pääsee rauhoittumaan ja yhteys omaan sisimpään voi vahvistua. Tunnilla ohjaaja käy jokaisen joogin luona vuoroin soittamassa eri kokoisilla äänimaljoilla keholla sekä lempeästi koskettaen. Äänimaljoja soitetaan myös taustalla koko harjoituksen ajan. Tunnilla käytetään myös gongia, sadekeppejä ja kosheja. Tarkoituksena on lisätä kehon rentoutumista asanoissa äänivärähtelyn avulla. Ryhmäkoko on pieni (max 5 hlö), jotta jokainen asiakas saa kokea yksilöllisen hoidon. Tunnin hinta 25 eur/kerta, sis. alv.

Huom! 20.3. Kevätpäiväntasaus kesto 2h.

PÄIVÄT: TAMMIKUU 30, HELMIKUU 6, MAALISKUU 13, 20, HUHTIKUU 3, 10, 17, TOUKOKUU 1, 15

YINJOOGA JA ÄÄNIMALJARENTOUTUS
SU 19.00 – 20.30

Viikon ja illan päätteeksi ihanan rentouttava Yinjooga ja äänimaljameditaatio idyllisessä Angelniemen Seurojentalolla. Yinjooga on pitkäkestoisia venyksiä kehon lihaksistolle. Asanoissa pysytään 2-5 minuuttia. Lihakset rentoutuvat ja venytys vaikuttaa sidekudoksiin sekä niveliin asti. Tunnilla opitaan hengityksen tahtiin avautumaan asanalle ja sen vaikutuksille. Kuunnellaan kehoa, miten venytys tuntuu niin mielen kuin kehon osalta. Tunnin sisältö alkurentoutus, yinjoogaa kohdealueet vaihdellen illan teeman mukaisesti. Illan ja harjoituksen kruunaa pidempi loppurentoutus äänimaljojen, sadekepin ja goshin luomassa harmonisessa äänimaailmassa, joka syventää rentouden tunnetta.

Hinta 20 eur/kerta, sis alv.

PÄIVÄT: TAMMIKUU 30, HELMIKUU 6, MAALISKUU 13, 20, HUHTIKUU 3, 10, 17, TOUKOKUU 1, 15

TOTAL® YIN
SU 17.00 – 20.00
HUHTIKUU 3

Loppuuko yinjoogatunti aina liian aikaisin? Tahtoisitko viipyillä joogamaton syleilyssä ja asanoiden äärellä vielä paljon pidempään? Nyt olisi mahdollisuus nauttia yinjoogasta koko sielullaan. Harjoitus on normaalia pidempi, mutta ei vaikeampi tai haastavampi vaan nautinnollisempi. Total Yin -harjoitus pitää sisällään anatomisen opetuksen ja perinteisen kiinalaisen lääketieteen oppien lisäksi laajan kirjon asananoita, rentouttavia äänimaljoja, meditatiivisia elementtejä, taolaisen filosofian viisautta, pehmentävää rauhaa ja hermoja tyynnyttävää olemista. Tässä harvoin tarjolla olevassa kokonaisvaltaisessa harjoituksessa on kaikki se, mitä yinjoogan lumouksen löytänyt voi toivoa. Tunti soveltuu niin ikään, sukupuoleen kuin joogaan vasta tutustuville.
Hinta 49 eur/hlö sis. alv.

JOOGAKORTIT

  • Online yinjooga 10x kortti 90 €
  • SoundfulYin®Yoga 10x kortti 200 €
  • Angelniemen Seurojentalon jooga 20 €/kerta 10x kortti 190 eur

Hinnat sisältävät 10% alv.